Ma sine slusaj me....ja cu to tebi da objasnim zasto ti to tako mislis...zato sto si malo paranoidan.

Nisam ja adminstrator, djeco moja draga, ja hocu samo da uvedem malo jedinstva...znas sine nemozemo mi tako da krecemo na ovaj nas sveti zadatak sa nasim zlatnim vitezima, sa nasim borcima, a da se tako ponasamo i da nam svako pada u ledja.
Pa kad vidim ovu svadju, pa mene zaboli pimpe*. I sad ti mene ovako sjeb**, kao ja admin. E ti bogme neces igrati, hajde kod Huseinovica pa se tjesite.
I evo ti jedna mikado cokolada.
pozdrav
Ciro
uhvatila me jaka gripa pa se moram od kreveta do laptopa izmuciti, ali za ove razgovore je to vrjedno.
E moj Ciroki, sad ti ne trebam vise...a kad sam ti pineze davao bio sam dobar, jelda? Sad kad je se digla hajka protiv tabe u tamo "njihovoj", ti ko fol nikad nisi na mene racunao niti bi me pozvao.
U lazi su kratke noge, sve ce se to saznati..prije ili kasnije, zrtovao si mene samo da bi spasio svoju gujcu.
Ja sam znao da si ti senilni starac, ali da si tolika narcisiodna budala..nisam vjerovao.
Da znas da ti vise necu nabavljati one Viagrice, bez kojih nisi mogao...
Ma zaboravi skroz na mene, ja te necu izdati...ali izdaces ti samog sebe, posto si senilan..stari moj.
Ne moras ustajati iz kreveta da bi mi odgovorio, jer nemas mi vise sta reci..mi smo zavrsili zauvjek!
Dabogda ti ta gripa prosla do 30.2(veljace)...i da pameti jednom dodjes.
U potpisu
Aracic