a vi ste medju prvih 2 po imenima nidje veze...ali eto mozda imate par potencijalnih reprezentativaca šehic,bekric...a da oni igraju u zelji...kobe je napisao/la:Hah upravu si,jadan je ovaj Škoro evo sad na ljeto ode u Meksiko milion dolara ugovor,jes jadan lik mi to ni na lutriji nemožemo dobiti.FORZA ZELJO je napisao/la:Alen Skoro "Zagorcat ce mo zivot komsijama" quote of the day sto bi rekli Ameri
Moj Skoro kome ces ti zivote zagorcavat pogledaj svoj.
Ocekujem x a ako ZELJO bude igrao kao sto igra, onda 2ca ko KUCA
pozzz komsije
Za ovo drugo možda si htjeo reći,ako budu igrale sudije kako im se svira 2 ko kuća u suprotnom pobjeđuje FCS.
Sad nešto realno,očekujem igru čmelje kao i kod ostalih u ovoj nasoj ligi u gostima a to je "svi u odbranu",izbi nabi pokušaj iz kontre sa 2 igrača zabiti i to negdje do 70te minute a onda se možda ovoj dvojici pridoda i treći i eventualno četvrti.
Ono što melji spuštam kapu to je fizička sprema i brzina i promjena iz odbrane u napad ali ako ćemo o nekom kvalitetu igre i igrača itd niste među 3 u našoj ligi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Potencionalni je daleko od stvarnog a jos dalje od standardnog
Pa nije Pape izgorio po glavi.
Sto se tice Skore vi to izgleda novokonponovani navijaci skretnicara i igrali klikera u blatu.Kad je Skoro zagorcavao bas zivot strumpfovima.Nije se lose ako nista drugo malo vise raspitati.
Makar se ne sramotite.
Pa nije Pape izgorio po glavi.

Sto se tice Skore vi to izgleda novokonponovani navijaci skretnicara i igrali klikera u blatu.Kad je Skoro zagorcavao bas zivot strumpfovima.Nije se lose ako nista drugo malo vise raspitati.
Makar se ne sramotite.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cuo sam da iz Zelje za sutrasnju utakmicu traze da nose bordo dresove , jer su iste nosili ne tako davno 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Daj Dirk, pretjero si !Dirk je napisao/la:Cuo sam da iz Zelje za sutrasnju utakmicu traze da nose bordo dresove , jer su iste nosili ne tako davno
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- sarajlija89
- Kontakt:
Jednostavno pokazati da smo nabolja ekipa u ligi a njima da se sve ne moze kupiti
2-0
Dva alena po jedan gol

2-0
Dva alena po jedan gol

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Shvatio sam poentu zasto komsije veceras idu na trening svog kluba ... odgovor je jasan da se pokusaju iskupiti za onaj debakl na tribinama na zadnjem derbiju na Grbavici ... dali ce uspjeti da dominiraju vidjet cemo 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
kakav zakljucak stvarno si me iznenadioDirk je napisao/la:Shvatio sam poentu zasto komsije veceras idu na trening svog kluba ... odgovor je jasan da se pokusaju iskupiti za onaj debakl na tribinama na zadnjem derbiju na Grbavici ... dali ce uspjeti da dominiraju vidjet cemo
Na trening idemo zato sto su pojedini papci razvalili stadion a sad se tim hvale
svoj ti pos'o !
Jesi kupio kartu za derbiGrbavica moj zivot je napisao/la:kakav zakljucak stvarno si me iznenadioDirk je napisao/la:Shvatio sam poentu zasto komsije veceras idu na trening svog kluba ... odgovor je jasan da se pokusaju iskupiti za onaj debakl na tribinama na zadnjem derbiju na Grbavici ... dali ce uspjeti da dominiraju vidjet cemo
Na trening idemo zato sto su pojedini papci razvalili stadion a sad se tim hvale

Sretno ti veceras i neka grmi , mozda se i cujete nema protivnickih navijaca

-
- Kontakt:
Joj jedva cekam sutra poslije derbija da vidim sta ce timmy pisati , ako se uopste usude doci na forum , sjetit se samo poslije Grbavice ulizivanja na forumu da ih ne bi podjebavali 

Hehehehhehe,ovo nema nigdje na svijetu.Mimo pravila i propisa se donose odluke.....sama cinjenica da je 7-7 glasalo,pa jbg neko od ove dvije strane krsi pravila i propise takmicenja.Raspustiti sijelo ......i nek pocjepaju sve napismeno sto pise o propisima fudbalske igre u FS BIH.Heheheh idemo da kara.m.o sutra komsinice.......
pravo pitanje je: kad je liga bila regularna?
- sarajlija89
- Kontakt:
ima i tog al ove godine je prevrsilo svaku mjeru...nije normalno ovoblablabla je napisao/la:pravo pitanje je: kad je liga bila regularna?

ma nek je ukinu...da se ne patimo vise

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Nema tu puno price smjene se sve komisije radi nepravilnosti a onda isti ti opet istu odluku donesu haha 
Gledajuci ovo sve su Hrvati glasale protiv regularnosti radi Zrinjskog, a medju njima je i taj idiot iz Tuzle tako da nema dalje

Gledajuci ovo sve su Hrvati glasale protiv regularnosti radi Zrinjskog, a medju njima je i taj idiot iz Tuzle tako da nema dalje

Basic je najvece zlo u fksarajevo,kao i najvece zlo bh nogometa! pa taj nesposobnjakovic je poznat jedino po izjavi da Luka Toni dolazi na u f.k.sarajevo! da nije smjesno bilo bi zalosno!
nije to jednostavno...kad ste vi pobjedjivali nije bilo namjestanja? ilisarajlija89 je napisao/la:ima i tog al ove godine je prevrsilo svaku mjeru...nije normalno ovoblablabla je napisao/la:pravo pitanje je: kad je liga bila regularna?![]()
![]()

Daj Bašiću, mojne tisra. Pustite prave ljude da vode najveći BH klub, hvala na svemu i abd. zbogom zauvjek.
- sarajlija89
- Kontakt:
blablabla je napisao/la:nije to jednostavno...kad ste vi pobjedjivali nije bilo namjestanja? ilisarajlija89 je napisao/la:ima i tog al ove godine je prevrsilo svaku mjeru...nije normalno ovoblablabla je napisao/la:pravo pitanje je: kad je liga bila regularna?![]()
![]()
rekoh ti nek je ukinu....za sve to vazi
a drugi dio pitanja...i prije je bilo al ova sezona je prevrsila svaku mjeru...desile su se neke nezamislive stvari koje nemaju veze sa fudbalom.....

haj narednu da ukinemo
vazi
vazi

- sarajlija89
- Kontakt:
podrazumijeva se...ova je vec skoro zavrsila
al eto..sta ces

al eto..sta ces

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.