AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
I prije su se sl stvari desavale, samo sto mi iz gresaka nikad nista ne naucimo. Razocarenja uvijek dolaze iznova i iznova i jbg. Evo Garsiju ne otpustaju zbog odstete, on nije karakter da se sam povuce i patnja za sve. Al iskreno protiv Sampe i sinoc nije bilo toliko ni do njega.
Nista, ci vediamo.
Nista, ci vediamo.
embrace the chaos
Odšteta za raskid ugovora Garsije 8 miliona eura?
Ja sam procitao da je 17 miliona jer je bio produzio ugovor a sad ne znam koliko je to tacno.Ako je fakat 17 miiliona nema sanse da mu daju otkaz.Ako je 10 ili manje mozda nekako dodju pameti i dadnu mu otkaz i dovedu Montellu jer je on najrealniji.Kakav Ancelloti i zajebancije.Nema od toga nista.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
I ja sam to pročitao, ali puno je to jbmu.. Prevelika odšteta da mi se čini realnom. Jel' on ima ugovor do 2018?Manuel je napisao/la:Ja sam procitao da je 17 miliona jer je bio produzio ugovor a sad ne znam koliko je to tacno.Ako je fakat 17 miiliona nema sanse da mu daju otkaz.Ako je 10 ili manje mozda nekako dodju pameti i dadnu mu otkaz i dovedu Montellu jer je on najrealniji.Kakav Ancelloti i zajebancije.Nema od toga nista.
Klopp se dovodi u kontekst sa Romom, mada mislim da od toga nema ništa (Naravno ako Rudi dobije otkaz)
Ja mislim da mu je ugovor do 2018.Valjda je manja odsteta inace ce nas ova ubleha jos neko vrijeme voditi.Ma kakav Klopp.Sele ga u 100 klubova a lik uziva i ne vodi nikoga.Najrealniji je Montella mada bih ja najvise volio Ancellotija.HariTz je napisao/la:I ja sam to pročitao, ali puno je to jbmu.. Prevelika odšteta da mi se čini realnom. Jel' on ima ugovor do 2018?Manuel je napisao/la:Ja sam procitao da je 17 miliona jer je bio produzio ugovor a sad ne znam koliko je to tacno.Ako je fakat 17 miiliona nema sanse da mu daju otkaz.Ako je 10 ili manje mozda nekako dodju pameti i dadnu mu otkaz i dovedu Montellu jer je on najrealniji.Kakav Ancelloti i zajebancije.Nema od toga nista.
Klopp se dovodi u kontekst sa Romom, mada mislim da od toga nema ništa (Naravno ako Rudi dobije otkaz)
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

+ Lux, a Edin špreha i njemački koliko znam

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
gledaj ti stare skole. samo domace
florenzija ne racunam, mlad je - naucice 
sto se tice price o rudiju vjerujem da ce pallotta i ekipa ako stvarno zele smijeniti trenera naci neko rjesenje koje bi zadovoljilo obje strane. evo ponovo je aktuelna prica o ultimatumu, ovaj put protiv palerma. cemo da vidimo.

sto se tice price o rudiju vjerujem da ce pallotta i ekipa ako stvarno zele smijeniti trenera naci neko rjesenje koje bi zadovoljilo obje strane. evo ponovo je aktuelna prica o ultimatumu, ovaj put protiv palerma. cemo da vidimo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Salih samo zna turski
Mozda zato i ne dobija dovoljno šanse kod trenera?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
zavisi sve koliko to nepoznavanje jezika i eventualno neka udaljenost i odvojenost od ostatka ekipe zapravo utice na njegovu igru. recimo kod doumbie se to itekako odrazavalo na terenu jer bio je ocajan, a kod ucana u ono malo sto je odigrao kako sam ja primjetio i ne bas. medjutim, trener(i) iza zidina trigorie ocigledno vide nesto sto mi ne vidimo pa zato ovaj ne igra. ne znamFrancescoTotti je napisao/la:Salih samo zna turskiMozda zato i ne dobija dovoljno šanse kod trenera?

Pogba je napisao/la:Gervinhu engleski nije trebao.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
... i ceskirio_Ferdy88 je napisao/la:
+ Lux, a Edin špreha i njemački koliko znam

[youtube][/youtube]
-
i zvanicno su nasi. mislim da ce falque i salah biti odlicni u narednim godinama jer imaju visok plafon za razvoj (salah pogotovo) i jednom kada se uhodaju sa ostatkom ekipe imacemo opasna krila. zapravo vec imamo, ali treba tu jos posla. sto se dzeke tice on ce igrati kako ostatak svira tako da se nadam da ce garcia ili ko ce nas vec trenirati u buducnosti pronaci njemu odgovarajucu kombinaciju jer covjek je potencijalni game changer i steta je da ga se ne iskoristi na pravi nacin. naravno, i on se mora trgnuti i poceti zabijati prilike koje mu se ponude.“(Roma announce) the definitive acquisitions of the rights to footballers (Edin) Dzeko from Manchester City, (Mohamed) Salah from Chelsea, and (Iago) Falque from Genoa; for these players, the initially signed agreements were for temporary acquisitions, which then became permanent following occurrences that took place during the first months based upon the previously agreed to terms and conditions.”
oglasio se i pallota. nije zadovoljan, ali vjeruje kako garcia ima odlicne igrace kojima treba naci mane i vrline te ih ukomponovati u svoje ideje i kao za to treba vremena

Sta je ovo tema zamrla, a tekma danas. Jel se to Romanisti potajno nadaju remiju danas pa da ugledamo novo staro ime na klupi Rome. Taman bi novi trener imao reprezentativnu pauzu da neke stvari malo poslozi I upozna se s igracima.
-
ja se nadam i navijam za pobjedu u svakoj tekmi jer nikad nisam pusio tu 'da hocemo izgubiti da konacno smjene trenera' pricu
Roma: Szczesny; Torosidis, Manolas, De Rossi, Digne; Florenzi, Nainggolan, Pjanic; Salah, Gervinho, Iago Falque
flo u sredini

Roma: Szczesny; Torosidis, Manolas, De Rossi, Digne; Florenzi, Nainggolan, Pjanic; Salah, Gervinho, Iago Falque
flo u sredini

-
3:0 nakon pola sata 
savrseno poluvrijeme

savrseno poluvrijeme
Moglo je i pet.
Szczesny mi pada u ocima sve vise
#DajeRudi nostro Ferguson
Szczesny mi pada u ocima sve vise

#DajeRudi nostro Ferguson

embrace the chaos
-
ali kako samo florenzi igra bolje i na krilu i u vezi. nadam se da je rudi shvatio da on nije desni bek i da je haram tratiti takav talenat na njemu neprirodnoj poziciji.
U vezi je najbolji. Samo Pjanic je danas isto pokidao, treba ovako na nivou biti svaku a ne samo kad mu se digne.
embrace the chaos
-
ima tu i njegove konstantnosti tj nedostatka iste, ali cesto nije ni full spreman pa ga rudi opet forsira jer je vitalan igrac za nasu igru. tad obicno igra kao preko one stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.