Znaci igrat manje od tri?Celtic je napisao/la:Imam osjecaj da ce Mesa postaviti defanzivnu taktiku i da ce se nadati da cemo dati gol iz nekog prekida i slicno.
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
To znaci igrati 3 plus,jer svi znamo kako se mi branimoFliX je napisao/la:Znaci igrat manje od tri?Celtic je napisao/la:Imam osjecaj da ce Mesa postaviti defanzivnu taktiku i da ce se nadati da cemo dati gol iz nekog prekida i slicno.

Kakva defanziva mi to nikad nismo znali, napadacka igra i borba, nema druge. Falit ce nam Dzeko i glupi Besic, ali valjda ostali imaju snage i pameti da ih nadomjeste.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DragonGirl
- Kontakt:
Sumnjam da ćemo se postaviti defanzivno, prvo zbog toga što ne umijemo tako igrati, a drugo zbog toga što nam treba pobjeda, dakle moramo u napad.
Njega će zamijeniti svako ko zna hodati, to možemo biti ti i ja, ne možemo biti gori.Greivis je napisao/la:Ko je priblizna zamjena Pjanicu mrzitelju?Virtu4l je napisao/la:Mi imamo dva nezamjenjiva igrača i oba su nam nedostupni za Vels i Kipar, svi ostali imaju zamjene, neki adekvatne a neki približne.el-fighter je napisao/la:Mene je jedino strah novih povreda, sada nam to najmanje treba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HamburgCity
- Kontakt:
Zbog ovakvih komentara majmuna afričkih ovi mladzi talenti vani i treba da igraju za druge reprezentacije!Virtu4l je napisao/la:Njega će zamijeniti svako ko zna hodati, to možemo biti ti i ja, ne možemo biti gori.Greivis je napisao/la:Ko je priblizna zamjena Pjanicu mrzitelju?Virtu4l je napisao/la: Mi imamo dva nezamjenjiva igrača i oba su nam nedostupni za Vels i Kipar, svi ostali imaju zamjene, neki adekvatne a neki približne.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk
Nerminovic je napisao/la:...Bolanos je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Spaha jedino ima taj kapitenski autoritet, i ovako je smijesno sto nam je Dzeko kapiten, vala mogli su i dati Medunjaninu onda
[img]http://www.haber.ba/files/pictures/2013_october/emir_spahic_110436805.jpg[/img]![]()
![]()
Jos buncas od Albrechtsena.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ljudi su primili dva gola u 8 utakmica, i to od Andore i Cipra (opustena igra zbog snage protivnika)...znaci bit ce itekako tesko probiti njihovu odbranu (Belgiji i Izraelu to nije poslo za nogom, kao ni nama u prvoj utakmici), stoga nam treba okretni Vedad u njihovom 16-ercu i sto vise centarsuteva i dalekometnih suteva...bit ce odbijanaca ako nista drugo...zato nam treba Salihovic u veznom redu, nek forsira sut, i on i Pjanic...kako bi bilo lijepo da Hajrovic odigra ovaj vikend makar pola h za Eibar, pa da Mesa ima kakav takav razlog da ga stavi ispred Visce...jednostavno je opasniji po odbranu i gol protivnika...a mi ganjamo pogodak...
I bez Dzeke i Besica mi i dalje mozemo sklopiti odlicnu reprezentaciju koja ce pobijediti Wales, nadam se da ce Mesa pronaci pravo rjesenje i malkice improvizovati (Spahic ili Zukanovic DM).
I bez Dzeke i Besica mi i dalje mozemo sklopiti odlicnu reprezentaciju koja ce pobijediti Wales, nadam se da ce Mesa pronaci pravo rjesenje i malkice improvizovati (Spahic ili Zukanovic DM).
- DragonGirl
- Kontakt:
S obzirom na trenutnu konstelaciju snaga, i uz optimalnu formu svih ovih igrača, mislim da bi ovako nešto moglo proći:

Aferim. To je to.
Mi niti imamo bolje igrace od velsa,niti imamo selektora koji zna postaviti iste..Nadam se samo da nas ljudi nece osramotiti..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
------------SUnjic-----------SPahic-----------ZUkanovic
Mujdza-------------------Pjanic--------Grahovac ? ---------Kolasinac
--------------Visca-----------------Ibisevic---------Lulic--------
Dobra kada se treba braniti, ali mi moramo ici na pobjedu a u ovoj formaciji nema ko zadrzati loptu, navuci par igraca na sebe, joj kako bi nam Miske dobro dosao, uf...zgembo89 je napisao/la:------------SUnjic-----------SPahic-----------ZUkanovic
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Gabon
- Kontakt:
Gusak strucnjak fali nam MiskeHusika je napisao/la:Dobra kada se treba braniti, ali mi moramo ici na pobjedu a u ovoj formaciji nema ko zadrzati loptu, navuci par igraca na sebe, joj kako bi nam Miske dobro dosao, uf...zgembo89 je napisao/la:------------SUnjic-----------SPahic-----------ZUkanovic

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Kako cemo tek protiv Kipra kad se uzme u obzir da su Vels i Belgija jedva dali gol, nekako sam misljenja da cemo proci Vesl uz puno BP i podrsku.
A na Kipru ce biti mnogo teze nekgo u Litvaniji, da hoce opet Vedo 0:1.
A na Kipru ce biti mnogo teze nekgo u Litvaniji, da hoce opet Vedo 0:1.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne znas sta je gore, da nam utakmica protiv Kipra bude beznacajna ili da nam bude odskocna daska za baraz.
Kad se samo sjetim one tekme u Litvaniji, ne ponovilo se, izjeo sam nokte do krvi. A ovo protiv Kipra bi moglo biti jos teze i tvrdje, njih me je ubjedljivo vise strah nego velsana. kuknjava

Kad se samo sjetim one tekme u Litvaniji, ne ponovilo se, izjeo sam nokte do krvi. A ovo protiv Kipra bi moglo biti jos teze i tvrdje, njih me je ubjedljivo vise strah nego velsana. kuknjava
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ko si pa ti da prkosis cinjenicnom stanju, statistici, praksi, iskustvu ???Gabon je napisao/la:Gusak strucnjak fali nam MiskeHusika je napisao/la:Dobra kada se treba braniti, ali mi moramo ici na pobjedu a u ovoj formaciji nema ko zadrzati loptu, navuci par igraca na sebe, joj kako bi nam Miske dobro dosao, uf...zgembo89 je napisao/la:------------SUnjic-----------SPahic-----------ZUkanovic
--------------Visca-----------------Ibisevic---------Lulic--------koliko ces ovo puta da ponovis a da ne spominjem koliko puta Pjanica kako je flop igrac manje bla bla bla
Naravno osim sto si Mandril...
Skini sebi FIFU i ispravi sve cinjenice...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Dobar sastav, i ja bih to ovako posložio, samo pitanje je da li je Meša spreman staviti Seu ili Zuku na poziciju zadnjeg veznog? Mislim da će on ipak Hadžića staviti na tu poziciju, što znači Seo ili Zuka na klupu..DragonGirl je napisao/la:S obzirom na trenutnu konstelaciju snaga, i uz optimalnu formu svih ovih igrača, mislim da bi ovako nešto moglo proći:

Salihović će definitivno biti starter, to mi se sviđa

Smio ili ne,nemamo mi sta mudrovat.mora se dobit tekma 

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: BiH - Wales / Kipar - BiH
Zukanovic na lijevom beku treba poceti. U sredini Pjanic, Salihovic i jos jedan.