FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa vidiš da daje izjave kao kauboj. Čuj ''glavni u gradu''?! Ja papka majko mila..
Sta ima u svabiji, vidim ne prestajes od tamo laprdati.suntu jeu je napisao/la:Pa vidiš da daje izjave kao kauboj. Čuj ''glavni u gradu''?! Ja papka majko mila..
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 14 maj 2010, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
Madafaka je napisao/la:Sta ima u svabiji, vidim ne prestajes od tamo laprdati.suntu jeu je napisao/la:Pa vidiš da daje izjave kao kauboj. Čuj ''glavni u gradu''?! Ja papka majko mila..
Nope. Evo me u šeheru. Mislio sam doći na utakmicu, ali neki papci su porazbijali gradski stadion.
edit: dok sam ovdje pošalji na pp ako ti treba za kafe..
Eto vam emisija na TVSA o derby-u.
Joj nemoj me zbog ovog trzat'Strauss je napisao/la:Eto vam emisija na TVSA o derby-u.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Neka treba ga sada malo **** u zdrav mozak hmmm ima li ga uopšte...Željovac je napisao/la:Kaže Kerla da "ne može igrati utakmice, jer neće iz ŽELJE da mu daju dozvolu, jer je otišao samovoljno. A tamo u Njemačkoj su sve utakmice zvanične i nema igranja bez te dozvole. I nada se da će skontati nešto i da će sve biti uredu aBd."
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
Pa nek plate obestecenje i eto ima ga na probuHamo je napisao/la:Neka treba ga sada malo **** u zdrav mozak hmmm ima li ga uopšte...Željovac je napisao/la:Kaže Kerla da "ne može igrati utakmice, jer neće iz ŽELJE da mu daju dozvolu, jer je otišao samovoljno. A tamo u Njemačkoj su sve utakmice zvanične i nema igranja bez te dozvole. I nada se da će skontati nešto i da će sve biti uredu aBd."

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Stole je napisao da će danas se donjeti odluka dali će biti prenosa,ima li išta od toga

Ali je problem u tome što je obeštečenje mizernoStrumph_tm87 je napisao/la:Pa nek plate obestecenje i eto ima ga na probuHamo je napisao/la:Neka treba ga sada malo **** u zdrav mozak hmmm ima li ga uopšte...Željovac je napisao/la:Kaže Kerla da "ne može igrati utakmice, jer neće iz ŽELJE da mu daju dozvolu, jer je otišao samovoljno. A tamo u Njemačkoj su sve utakmice zvanične i nema igranja bez te dozvole. I nada se da će skontati nešto i da će sve biti uredu aBd."

-
- Kontakt:
Pa jbg. po transfermarketu vrijedi 50 k€ a mi trazim 60 ili 75 koliko sam cuo. Sta sad treba da ga vratimo pa da ne igra ili da ga vratimo pa da Amar ispadne debil i stavi ga da igra?
Nebi to Amar uradio, a koliko je on ugovorom vezan zanasStrumph_tm87 je napisao/la:Pa jbg. po transfermarketu vrijedi 50 k€ a mi trazim 60 ili 75 koliko sam cuo. Sta sad treba da ga vratimo pa da ne igra ili da ga vratimo pa da Amar ispadne debil i stavi ga da igra?

-
- Kontakt:
Cim je otisao, vjerovatno je do ovog ljeta. Samo bi glup covjek rizikovao da ne igra 6 ili 12 mjeseci ili cak i vise, ovim potezom...Hamo je napisao/la:Nebi to Amar uradio, a koliko je on ugovorom vezan zanasStrumph_tm87 je napisao/la:Pa jbg. po transfermarketu vrijedi 50 k€ a mi trazim 60 ili 75 koliko sam cuo. Sta sad treba da ga vratimo pa da ne igra ili da ga vratimo pa da Amar ispadne debil i stavi ga da igra?
Uostalom, sto ga je onaj debil vodio ako zna da ne moze u Njemackoj igrati bez dozvole?
- bistrikboy
- Kontakt:
Off pobrisan
Sto se tice Kerle,da je isp'o shupak - jest',ali neki pricaju kao da je pokrao klub,usput ubio nekoga i otisao,ako se vrati zna se sta slijedi,a ako zadovolji i potpise,sto bih volio zbog njega,svaka mu cast i hvala mu za sve...

Sto se tice Kerle,da je isp'o shupak - jest',ali neki pricaju kao da je pokrao klub,usput ubio nekoga i otisao,ako se vrati zna se sta slijedi,a ako zadovolji i potpise,sto bih volio zbog njega,svaka mu cast i hvala mu za sve...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
E bravo, ovo nam je trebalo. Jos 3 sata do treninga! Znaci, polako zavrsavajte obaveze planirane za danas i pocnite se spremati. SVI NA GRBAVICU!bistrikboy je napisao/la:Off pobrisan![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
Projekat : “Željo ima srce”
Poštovani,
Tijekom 29 kola premijer lige BiH u susretu između F.K. Željezničar – F.K. Laktaši studenti Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja tačnije ja Zela i Đemo su realizovali humanitarni projekat pod imenom “Željo ima srca”. Uspostavljena je suradnja između Fudbalskog kluba “Željezničar”i zavoda za specijalno obrazovanje djece Mjedenice.
Planirani slijed događaja:
• Obilazak kompleksa i cijele infrastrukture Fudbalskog kluba Željezničar
• Polaganje vijenca na spomen obilježju stradalih navijača tokom agresije na BiH
• Kratko upoznavanje sa upravom i slikanje sa igračima Fudbalskog kluba Željezničar , uz dodjelu dresa I lopte potpisanih od strane igrača Fudbalskog kluba”Željezničar”
• Egzibicijski penal šut na gol F.K. Željezničara na poluvremenu koji će izvesti jedan od dječaka iz Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece Mjedenica
Izvor je Facebook gdje je i pokrenuta grupa...
Poštovani,
Tijekom 29 kola premijer lige BiH u susretu između F.K. Željezničar – F.K. Laktaši studenti Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja tačnije ja Zela i Đemo su realizovali humanitarni projekat pod imenom “Željo ima srca”. Uspostavljena je suradnja između Fudbalskog kluba “Željezničar”i zavoda za specijalno obrazovanje djece Mjedenice.
Planirani slijed događaja:
• Obilazak kompleksa i cijele infrastrukture Fudbalskog kluba Željezničar
• Polaganje vijenca na spomen obilježju stradalih navijača tokom agresije na BiH
• Kratko upoznavanje sa upravom i slikanje sa igračima Fudbalskog kluba Željezničar , uz dodjelu dresa I lopte potpisanih od strane igrača Fudbalskog kluba”Željezničar”
• Egzibicijski penal šut na gol F.K. Željezničara na poluvremenu koji će izvesti jedan od dječaka iz Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece Mjedenica
Izvor je Facebook gdje je i pokrenuta grupa...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
ZAJEDNO DO OBE TITULE!
SVI MANIJACI NA TRENING!
SVI MANIJACI NA TRENING!
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
Ja sam ko navijen cijeli dan da sve stignem i lijepo u pola 6 na JUG. Evo nas i sunce obradovalo, ovo ce da bude istorijski ili sam se ja previse nalozio hehehe.
SInoc oka nisam sklopio, a sta ce veceras tek biti uhhhhhh.
SInoc oka nisam sklopio, a sta ce veceras tek biti uhhhhhh.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Oprostiše se komšije od titule!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
koja ložiona jebote, ko da je pravi derbi......
SVI IDEMO; SVI SVI SVI!!!
SVI IDEMO; SVI SVI SVI!!!
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 28 gostiju.