Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Dobit će Bayerna sad lagano 2x i eto ga, šta ste se usplahirili.
Što je najgore, dobit će u Münchenu... I onda će voajer reći da se mogu nositi sa svima
Rasture Stoke u ligi, ispuše od Dinama, pa u prvenstvu od Chelseaja
Rasture Leicestera, ispuše od Olympiakosa, a u prvenstvu slijedi United...
Rasture Stoke u ligi, ispuše od Dinama, pa u prvenstvu od Chelseaja
Rasture Leicestera, ispuše od Olympiakosa, a u prvenstvu slijedi United...
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Hocemo promjene, dosta je više usrane monotonije i blamaže svake godine
AA23 je napisao/la:Hocemo promjene, dosta je više usrane monotonije i blamaže svake godine

[youtube][/youtube]
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Teska situacija za Arsenal, velike su sanse da ispadnete vec u grupi, jer realno moguce je da dozivite dva poraza od Bayerna, dok bi Olympiakos trebao upisati dvije pobjede protiv Dinama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Vidis, dobro si ti to prokonto jbte. Meni ovo dosad nije ni palo na pamet.meho-medo je napisao/la:Teska situacija za Arsenal, velike su sanse da ispadnete vec u grupi, jer realno moguce je da dozivite dva poraza od Bayerna, dok bi Olympiakos trebao upisati dvije pobjede protiv Dinama.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Gdje nam je AGB?
Vidim nema diskusija o Giroudu jer ga vise niko ne brani.
Vidim nema diskusija o Giroudu jer ga vise niko ne brani.

Ma kalkulacije su poprilično jasne, pošto je nemoguće da Olimpijakos i Dinamo dva puta remiziraju, jer jelde niko nije glup koliko je Arsenal pa da to sebi dozvoli, nama ostaje jedino da dva puta pobijedimo Bayern.
Najžalosnije od svega je što je ova ekipa mnogo jača nego ona od prije par godina, a gotovo sam siguran da ih nećemo dobiti. Pristupi utakmicama su nam katastrofalni blago rečeno. Ako se to popravi i izvučemo pobjedu sljedeće kolo, drugo mjesto je rutina.
Nervira me kako razmišljamo o klubu koji je po talentu zreo za polufinala LP, a prema trenutnim igrama, 20% šanse je da se uopšte kvalifikujemo u play-off. Eto nek idu u qurac svi isad sam iznerviran
Najžalosnije od svega je što je ova ekipa mnogo jača nego ona od prije par godina, a gotovo sam siguran da ih nećemo dobiti. Pristupi utakmicama su nam katastrofalni blago rečeno. Ako se to popravi i izvučemo pobjedu sljedeće kolo, drugo mjesto je rutina.
Nervira me kako razmišljamo o klubu koji je po talentu zreo za polufinala LP, a prema trenutnim igrama, 20% šanse je da se uopšte kvalifikujemo u play-off. Eto nek idu u qurac svi isad sam iznerviran
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Ma ko ce dobiti Bayerna? Ekipa koja izgubi kuci od Olimpijakosa i u gostima od Dinama, daje ne budite smijesni maksimalno sto Arsenal moze izvuci protiv Bayerna je X i poraz ili nekom ludom srecom dva iksa ako se sta poslozi. Arsenal ima tim koji bi sa dobrim strucnjakom trebao da se ravnopravno nosi sa Guardiolinim Bayernom koji sigurno ima mana iako tako ne izgleda ali sa ovim retardom na klupi Bayern je jednostanvo nepremostiva prepreka za Arsenal.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Cuj obe izgubiti od Bauerna hahahahameho-medo je napisao/la:Teska situacija za Arsenal, velike su sanse da ispadnete vec u grupi, jer realno moguce je da dozivite dva poraza od Bayerna, dok bi Olympiakos trebao upisati dvije pobjede protiv Dinama.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Koscielny bi mogao propustit i Bayern i Everton ..
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nista cudno.
Nema ga protiv Utd-a?
Igrat ce protiv Uniteda al nece protiv Bayerna i Evertona zbog povrede
- Centre forward
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:Nervira me kako razmišljamo o klubu koji je po talentu zreo za polufinala LP

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Centre forward je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Nervira me kako razmišljamo o klubu koji je po talentu zreo za polufinala LP![]()

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ospina u izboru za Balon d'or 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Igrat će protiv Uniteda ali neće biti spreman za Bayern i EvertonPoligon10 je napisao/la:Nema ga protiv Utd-a?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Re: RE: Re: Arsenal
Malo sam zbunjen :DTekma je sad u nedjelju a on nece biti spreman posle toga.anell je napisao/la:Igrat će protiv Uniteda ali neće biti spreman za Bayern i EvertonPoligon10 je napisao/la:Nema ga protiv Utd-a?
Nisam u toku pa zato pitam,nemojte sta zamjerit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.