Ja neznam o kojoj prijateljskoj utakmici ti pricas? Za mene vazi ona protiv Slovenije a ko kaze da su nasi tu igrali bez morala i jedinstva je gledao neku drugu utakmicu. Ali kad razmislim, pa bila je na tom danu samo jedna utakmica Bosne...jel to dobra atmosfera da nasi igraci po novinama ismijavaju odluke njihovih "sefova" i bez ikakvog morala idu na kojekakve prijateljske utakmice.
Covjece polako me strah....pa ovo vec ide u zonu sumraka.
Koga su nasi igraci ismijavali? Kakve sefove? Mislis li na savez ili Ciru? Ako mi pricamo o jednom Blazevicu igraci reprezentacije uz njega cvrsto stoje. A to je najbitnije posto nemoram niti ja, niti ti sa njim raditi nego oni.
Kad kazem reprezentativci iza njega stoje onda mislim prave, a ne mislim na princeze kao sto je Huseinovic.
Dakle i ovdje isto ne razumjem stavrno sta zelis reci. Ali eto uspio mi je vec Zeljo do Groba objasniti da ne kontam, pa ni ovo ne treba te zacudjavati.

Pa dragi moj delija prvo sam mislio da smo u razlicitoj dimenziji a sada se cini i u vremenu.pa ako nas toliko voli sto nas ne brani kad gostuje na nekim intervjuima u hrvatskoj.ona govori kako ima par hrvata u nasoj reprezentaciji a ne bi on njoj znao odgovoriti da je ista situacija sa hrvatskom reprezentacijom.
Ta reportaza o kojoj ti govoris? Kada je ona bila? Tu negdje septembar 2007?
Pa ti pricas kao da je voditeljka napala na bosanski tim sto je rekla da tu igraju "Hrvati". To ju je izgleda uhvatio nacionalni ponos, pa da je sebi umislila da "Hrvati" igraju za Bosnu, a sta je tu Ciro trebao "braniti" kada je ona pocela bubati? Nekaze on "mi" nego "oni". Pa tada jos nismo ni bili "mi". Sad copkati rjec za rjec i traziti manu.
Pa covjek u citavom interviju ima samo ljepe rjeci za nasu reprezentaciju i prica kako je vec prije htio da bude trener BIH pa mu nisu dopustili.
To je taj video da svi drugi znaju koji mislimo, pa nek svako za sebe odcjeni.