Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2009, 17:21

jel to dobra atmosfera da nasi igraci po novinama ismijavaju odluke njihovih "sefova" i bez ikakvog morala idu na kojekakve prijateljske utakmice.
Ja neznam o kojoj prijateljskoj utakmici ti pricas? Za mene vazi ona protiv Slovenije a ko kaze da su nasi tu igrali bez morala i jedinstva je gledao neku drugu utakmicu. Ali kad razmislim, pa bila je na tom danu samo jedna utakmica Bosne...
Covjece polako me strah....pa ovo vec ide u zonu sumraka.

Koga su nasi igraci ismijavali? Kakve sefove? Mislis li na savez ili Ciru? Ako mi pricamo o jednom Blazevicu igraci reprezentacije uz njega cvrsto stoje. A to je najbitnije posto nemoram niti ja, niti ti sa njim raditi nego oni.
Kad kazem reprezentativci iza njega stoje onda mislim prave, a ne mislim na princeze kao sto je Huseinovic.

Dakle i ovdje isto ne razumjem stavrno sta zelis reci. Ali eto uspio mi je vec Zeljo do Groba objasniti da ne kontam, pa ni ovo ne treba te zacudjavati. :)
pa ako nas toliko voli sto nas ne brani kad gostuje na nekim intervjuima u hrvatskoj.ona govori kako ima par hrvata u nasoj reprezentaciji a ne bi on njoj znao odgovoriti da je ista situacija sa hrvatskom reprezentacijom.
Pa dragi moj delija prvo sam mislio da smo u razlicitoj dimenziji a sada se cini i u vremenu.
Ta reportaza o kojoj ti govoris? Kada je ona bila? Tu negdje septembar 2007?
Pa ti pricas kao da je voditeljka napala na bosanski tim sto je rekla da tu igraju "Hrvati". To ju je izgleda uhvatio nacionalni ponos, pa da je sebi umislila da "Hrvati" igraju za Bosnu, a sta je tu Ciro trebao "braniti" kada je ona pocela bubati? Nekaze on "mi" nego "oni". Pa tada jos nismo ni bili "mi". Sad copkati rjec za rjec i traziti manu.

Pa covjek u citavom interviju ima samo ljepe rjeci za nasu reprezentaciju i prica kako je vec prije htio da bude trener BIH pa mu nisu dopustili.

To je taj video da svi drugi znaju koji mislimo, pa nek svako za sebe odcjeni.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 feb 2009, 17:26

A_d_0 je napisao/la:ZELJO DO GROBA pa jbt vise ciro usta....SVAKI POST #"LJUDI CIRO JE LOPOV"..jel ti mislis da je neko glup...jes lik imo gresaka i sad ih pravi al molim te po cemu je lopov...i predlazem da se ovo zakljuca jer cemo se na kraju polesit..
lopov je po tome sto prodaje igrace preko repke.....kako moze zvati nekoga i govoriti da je aracic spasitelj naseg fudbala a covjek u svojoj karijeri odigro svega 25 utakmica....u 10 godina karijere 25 utakmica....i sad on ne prodaje igrace preko repke po vama.......
eto zbog toga je on lopov-......a neznam kako neko njega moze podrzavati ako on govori da Bosna nece nikad imati reprezentaciju...pa time je reko da BiH nikad nece postojati....ja te ljude ne mogu da shvatim, ne kontam....valjda sam glup ...pa eto...to se misli na tebe i na jos par vas koji ga na forumu falite ko da vas je napravio...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 08 feb 2009, 17:38

Ma Principatus vala mrsko mi se s tobom raspravljati.previse se pravis pametan.eto vidjet cemo ko je upravu.ti svoje pa svoje..
cuo sam ja kako je ciro devedeset i neke hvalio nasu reprezentaciju i govorio kako ce on sve dati da nas spasi.
a na rijeku sam mislio kada sam spomenuo prijatteljsku utakmicu

omar33
Kontakt:

Post Postao/la omar33 » 08 feb 2009, 17:46

pitanje za moderatore: jesu li ovaj tarik14 i ovaj zeljo pretplaceni na forumu da pisu gluposti i spamaju? niko normalan vam nece sudjelovati u diskusiji jer njih dvojica ne da smaraju vec izazivaju povracanje sa spamanjem

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2009, 17:49

Delija ja se nepravim nikako, nije to moj nacin, ja sam takav kakav sam.
A ako si ti misljenja da sam pametan, hvala.

Sto se tice Rijeke to nije krivica Blazevica, mogli smo ostati i bez toga. A i ako je sramotno, bolje je nego nista. Govoriti da je bolje neigrati nije razumno.

Ja mislim da sam iznio svoj stav, ti svoj, pa bar se nismo 10x ponavljali. Ja absolutno razumjem tvoje misljenje ali mozda ja to sve gledam ispod drugih aspekata. Pricekajmo Belgiju. Koliko god nam nesto smetalo, do tada trebaju ovi stalni napadi na selektora stati, inace cemo sami sebi naskoditi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 feb 2009, 17:57

zeljo do groba...jel sipalo da je to laz sa aracicem...i jedan savjet...samo i dalje citaj avaz i sutra ces procitat ronaldinjo ceka drzavljanstvo BiH....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2009, 18:05

Hehe. Pa sto bas Ronaldinho, joj pa imamo mi Pjanica, Salihovica, Misimovica. De brate to nekako sredi sa avazom pa da dobijemo nekog stopera. Evo ja predlazem Phillip Lahma. Mozeli so to nekako utjerati? :D

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 feb 2009, 18:09

A_d_0 je napisao/la:zeljo do groba...jel sipalo da je to laz sa aracicem...i jedan savjet...samo i dalje citaj avaz i sutra ces procitat ronaldinjo ceka drzavljanstvo BiH....
ja citam avaz i u cemu je tu problem...a sto se tice aracica ja sam gledao na hayatu da je ciro to reko.....al dobro ja ne trebam vjerovati svojim ocima i usima trebam vjerovati vama i ciri....dobro hajd...
vi mislite sta hoceste ja nisam nikako za ciru...i kakav je on covjek da je prije 10 godina govorio da BiH nece imati svoju reprezentaciju a sad on nesto prica i pravi se pametan.....al hajd ne treba o tome raspravlja brzo ce belgija i onda cemo vidjeti....a ja se nadam pobjedi i kuci i u gostima....al i da pobjede opet cu biti protiv cire....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 feb 2009, 18:16

Eh ovako evo citam dugo kako se prepiremo, i jedni govore Ciro je dobar, drugi da nije dobar i mislim da to nigdje ne vodi.
Ja mislim da Ciro smrt za nas fudbal, jer on uopste nema ponasanja jednog selektora. Napisao sam prije par dana ovdje jedan post gdje sam rekao da on za mene nije nista posebno i naveo sam primjer Line Cervara u rukometu. Imali ljudi srece da imaju dobru generaciju kojoj malo treba motivacije i to je to. Pa citajte malo Hrvatske medije gdje vecina novinara govori da je Lino Cervar dobar motivator i da je ostali posao radio Irfan Smajlagic, odnosno sada Slavko Goluza. Slusao sam jedan time-out kad Lino samo kaze u napadu idemo da damo gol, a u odbrani ga nesmijemo primiti, pa to zna i beba, a kamoli nako odlicni igraci. Isti takav je i Miroslav Ciro Blazevic, on od ove reprezentacije pravi "teferic", mora se pojaviti na svakoj emisiji, umjesto da obilazi igrace i da gleda imali mozda talenata u Europi. On se vise u novinama pojavljuje kao muzicka zvijezda nego kao selektor jedne repke, ja sam ovih dana i kroz radio i novine vise cuo da Ciro ide na bh. oskara, a nikad nisam cuo Ciro otisao u Glasgow sa Spahicem da se vidi sa Papcem, ili da ode da se cuje sa Trivunovicem da vidi koji je razlog sto nece da igra, da ode do Nadarevica da vidi da se pomire i da pomognu skupa itd itd. Mogao bi do sutra pisati ali mozda se moze iz ovoga zakljuciti kakav je Ciro.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 08 feb 2009, 18:28

amerosm je napisao/la:Eh ovako evo citam dugo kako se prepiremo, i jedni govore Ciro je dobar, drugi da nije dobar i mislim da to nigdje ne vodi.
Ja mislim da Ciro smrt za nas fudbal, jer on uopste nema ponasanja jednog selektora. Napisao sam prije par dana ovdje jedan post gdje sam rekao da on za mene nije nista posebno i naveo sam primjer Line Cervara u rukometu. Imali ljudi srece da imaju dobru generaciju kojoj malo treba motivacije i to je to. Pa citajte malo Hrvatske medije gdje vecina novinara govori da je Lino Cervar dobar motivator i da je ostali posao radio Irfan Smajlagic, odnosno sada Slavko Goluza. Slusao sam jedan time-out kad Lino samo kaze u napadu idemo da damo gol, a u odbrani ga nesmijemo primiti, pa to zna i beba, a kamoli nako odlicni igraci. Isti takav je i Miroslav Ciro Blazevic, on od ove reprezentacije pravi "teferic", mora se pojaviti na svakoj emisiji, umjesto da obilazi igrace i da gleda imali mozda talenata u Europi. On se vise u novinama pojavljuje kao muzicka zvijezda nego kao selektor jedne repke, ja sam ovih dana i kroz radio i novine vise cuo da Ciro ide na bh. oskara, a nikad nisam cuo Ciro otisao u Glasgow sa Spahicem da se vidi sa Papcem, ili da ode da se cuje sa Trivunovicem da vidi koji je razlog sto nece da igra, da ode do Nadarevica da vidi da se pomire i da pomognu skupa itd itd. Mogao bi do sutra pisati ali mozda se moze iz ovoga zakljuciti kakav je Ciro.
koji ti je vise vrag i sa tim papcem i nadarevicem i trivunovicem...zasto ih molit bolan...oni da imaju iole postovanja prema ovoj zemlji i reprezentaciji oni bi dosli i pomogli
...dolazili su kad je se trebalo prodati...da tada jesu trebala im repka .....sad ne treba i i zasto dolazit....et kao imaju ljudi svoj ponos nece...potpisali nesto pa nece....ma ajde ba.....et spahic nema ponos..odazvao se...nema ga ni miske ni hasagic kao oni su izdajice jer su se odazvali....al et mi bosanci smo takvi jos bi da nams e ciro pravda zasto ide ovdje ili ondje...ocel bit na oskaru ili kod emira i sl.....ocemo da znamo i skim se slika i kakve intervjue daje...
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 feb 2009, 19:05

zehro je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Eh ovako evo citam dugo kako se prepiremo, i jedni govore Ciro je dobar, drugi da nije dobar i mislim da to nigdje ne vodi.
koji ti je vise vrag i sa tim papcem i nadarevicem i trivunovicem...zasto ih molit bolan...oni da imaju iole postovanja prema ovoj zemlji i reprezentaciji oni bi dosli i pomogli
...dolazili su kad je se trebalo prodati...da tada jesu trebala im repka .....sad ne treba i i zasto dolazit....et kao imaju ljudi svoj ponos nece...potpisali nesto pa nece....ma ajde ba.....et spahic nema ponos..odazvao se...nema ga ni miske ni hasagic kao oni su izdajice jer su se odazvali....al et mi bosanci smo takvi jos bi da nams e ciro pravda zasto ide ovdje ili ondje...ocel bit na oskaru ili kod emira i sl.....ocemo da znamo i skim se slika i kakve intervjue daje...
ma ne treba se on nikome pravdati...nek on ide u pm ako hoce...to je nebitno...bito je da on ode i da pogleda igrace...al ne...vaznije je otici na obn i ostala sranja...nije trebo biti trener nego voditelj il nesto drugo.....a ne mozes se ti prodati preko repke u neki dobar tim...pa sta ti mislis da oni cim neko odigra utakmicu za repku da se on moze prodati...pa jbt i vi lupate gluposti....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 feb 2009, 20:07

Joj al branite Ciru,pa lopov nego sta cim mu pogledam facu vidim da je lisac najveci i da je lazov,vidjecemo kako se Ciro snalazi protiv Belgije pa cete svi pljuvati po njemu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 08 feb 2009, 20:48

Dobro ljudi, mozemo mi govoriti Ciro nevalja ili Ciro valja ali nemojta da jedni drugima govorimo ruzne rijeci.
Mislim da Cirin nedostatak u svemu je to pozivanje ili nepozivanje igraca, znaci kod pojedini igraca grijesi sto ih poziva a kod drugih igraca sto ih nepoziva, ali ipak je on taj koji odlucuje o svemu, i mislim da je jedini uz Kodru(mislim na selektore) koji je govorio protiv saveza i njihovih celnika a to puno znaci ukoliko hocemo skinuti savez. Mislim da je unio dobru atmosferu u reprezentaciji i mislim da je dobar trener(selektor) i mozemo napraviti dobre rezultate sa njim i nasim momcima, zlatnim momcima.
Zaboravio sam dodati i to, da mu zamjeram sto nije posjetio naseg VEDADA IBISEVICA, to je trebao uciniti odmah na pocetku, ali eto nije i stvarno nije fer sa njegove strane
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 feb 2009, 20:56

amir je napisao/la:Dobro ljudi, mozemo mi govoriti Ciro nevalja ili Ciro valja ali nemojta da jedni drugima govorimo ruzne rijeci.
Mislim da Cirin nedostatak u svemu je to pozivanje ili nepozivanje igraca, znaci kod pojedini igraca grijesi sto ih poziva a kod drugih igraca sto ih nepoziva, ali ipak je on taj koji odlucuje o svemu, i mislim da je jedini uz Kodru(mislim na selektore) koji je govorio protiv saveza i njihovih celnika a to puno znaci ukoliko hocemo skinuti savez. Mislim da je unio dobru atmosferu u reprezentaciji i mislim da je dobar trener(selektor) i mozemo napraviti dobre rezultate sa njim i nasim momcima, zlatnim momcima.
Zaboravio sam dodati i to, da mu zamjeram sto nije posjetio naseg VEDADA IBISEVICA, to je trebao uciniti odmah na pocetku, ali eto nije i stvarno nije fer sa njegove strane
potpisujem...samo ima jos malo zamjerki...trebo je malo otici po evropi i pogledati malo nase igrace....
al sve je to uredu...al ne mogu biti za njega kad je on govorio da BiH nece nikad imati reprezentaciju...to neikako ne mogu zaboraviti...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 08 feb 2009, 21:04

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
amir je napisao/la:Dobro ljudi, mozemo mi govoriti Ciro nevalja ili Ciro valja ali nemojta da jedni drugima govorimo ruzne rijeci.
potpisujem...samo ima jos malo zamjerki...trebo je malo otici po evropi i pogledati malo nase igrace....
al sve je to uredu...al ne mogu biti za njega kad je on govorio da BiH nece nikad imati reprezentaciju...to neikako ne mogu zaboraviti...
U pravu si, trebao je malo obici nase igrace na utakmicama, pogotovo mi nije jsano kako nije bio na utakmici Hoffenhajm-Wolfsburg jer je tu mogao vidjeti 4 igraca odjednom, a i ostale igrace koji nisu u reprezentaciji, mislim na potencijalne kandidate, treba i njih obici i uvjeriti se kakvi su.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 08 feb 2009, 21:08

On bi radije isao na TV show nego da posjeti nase igrace. :roll:

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 08 feb 2009, 21:28

joj sto ne volim ova silna pametovanja!!svi kritikuju Ćiru ,a pola je izmisljeno sto se procita u novinama i sl.

dajte pustite čovjeka da radi ,a vidjecemo protiv Belgije na čem smo jer je to prava utakmica!!
nije Ćiro kriv što igramo protiv Rijeke!!Ne budemo li imali rezultata protiv Belgije ja ću prvi reći da je Ćiro **** eto!!!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 08 feb 2009, 22:01

Željoman je napisao/la:joj sto ne volim ova silna pametovanja!!svi kritikuju Ćiru ,a pola je izmisljeno sto se procita u novinama i sl.

dajte pustite čovjeka da radi ,a vidjecemo protiv Belgije na čem smo jer je to prava utakmica!!
nije Ćiro kriv što igramo protiv Rijeke!!Ne budemo li imali rezultata protiv Belgije ja ću prvi reći da je Ćiro **** eto!!!!
Treba sigurno pustiti covijeka da radi svoj posao, izabran je i to je to, uvijerit cemo se poslije Belgije u gostima da li je za selektora ili ne, normlno treba imati i igrace za to ali puno, puno znci i do selektora, mislim da ce Ciro osvojiti najmanje 4 boda protiv Belgije,a ako nebude bar 4 boda onda se pozdravite sa barazom i JAR i Cirom

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 08 feb 2009, 22:37

Belgija je pravo iskusenje za Ciru, tu cemo vidjeti sta snjim i kako :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2009, 23:11

Mislim da je unio dobru atmosferu u reprezentaciji i mislim da je dobar trener(selektor) i mozemo napraviti dobre rezultate sa njim i nasim momcima, zlatnim momcima.
Dobro ljudi, mozemo mi govoriti Ciro nevalja ili Ciro valja ali nemojta da jedni drugima govorimo ruzne rijeci.
To ljudeskaro, i moje misljenje 100%.

E hajmo se svi sad pomiriti, izgrliti i izljubiti...naja... bas kad razmislim...izvadite mene sto se tice ljubljenja. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.