FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma sta se sve nalupalo u posljednjih 2,3 dana... Glavni razlog problema je rezultat i to je jedina istina.. Bez veze je uprava postavila previsoke standarde.. Dogodilo se da nismo imali ni srece, malo sudijskih gresaka, kratka klupa, neiskustvo, bezvezni crveni i zuti kartoni, povrede.. i onda se uvukao strah, nervoza. Sad smo tu gdje jesmo i jedino zajedno mozemo prevazici ovu situaciju. Treba podrzati igrace, Edisa, upravu, samo tako se mozemo izvuci. Nepotrebna je bila smjena Ode, Vlado nije trebao ni dolaziti..Greda odlaziti, ali ne treba se vracati unazad.. idemo dalje. Puno srece momcima u nedjelju. Ja vjerujem u ovu ekipu... pa ljudi nama su protivnici u zadnja 2 kola 5 puta sutnuli na go i zabili 4 gola....
.
.
Istina da su pare od tv prava, karti i transfera trebali utrositi na par dobrih pojacanja a pare od evrope kad dodu pokriti troskove ili dugove koje su imali.Elegant je napisao/la:Ja se ponadao da ce biti promjena ove sezone, pocevsi od zimske pauze kada dolaze velike pare od UEFA. Misilo sam da ce to biti dosta da se pokriju dugovi a da se ulozi u kadar kao i drugi problemi da se rjesavaju. Pa da na ljeto opet pokazemo da pripadamo samom vrhu. Sve sam mislo da ce pomalo novca biti za sve sto treba da se plati, ali ovi u upravi mjenju trenere kao carape, Bog zna sta su oni naumili i kakve ciljeve imaju.
Sve sam vise misljenjea da su upravo ove pare koje dolaze razlog problema, tj. da se razni ljigavci i kvazi prijatelji kluba sada pojavljuju da dobiju dio kolaca. Derbi ako bod izvucemo dobro je, ako izgubimo idemo jos dublje, a problemi tek dolaze.
Jadni mi sa ovakvim ljudima u upravi i oko kluba !
Treba sacekati kraj godine kad cemo tacno imati informaciju koliko je para vraceno, a koliko je ostalo. Za dva mjeseca se nece moci otici u minus milion tako da ce se na kraju znati koliko je ko radio, vratio, ali tacno u bobu.
Zato treba sacekati jos malo vremena, spustiti tenzije i uskoro ce sve biti jasnije.
Ja opet kazem da sam ovu sezonu halalio i da cisto sumnjam da mozemo u evropu. Ako odemo bicu jos sretniji, ako ne odemo necu biti razocaran.
Kad za pet godina nismo uradili nesto specijalno ne moramo ni ovu sezonu.
Mi trebamo ici na utakmice kao sto smo navikli. Probati pobjediti u derbiju i na kraju izgurati ovaj dio sezone. Onda traziti pojacanja, ako ce ih uopste biti na trzistu. Mozda vec zavrsiti s Bekricem dok je vrijeme koliko god para trazio. Kreator nam je jako bitan za ovu ekipu.
Edis Mulalic jedan je od nas!
I jos nesto, evidentno je da smo tempirali formu za evropu, tamo odradili dobar poso, 2 lijepa transfera - moglo se pretpostaviti da ce doci do pada u prvenstvu i to je sasvim normalno, samo treba vjerovati ovim momcima, sta je bilo ostaje iza, pobijeda u derbiju mijenja sve, edis postaje nas TITO (da ne kazem BOG nema potrebe takvim epitetima)..
Svi na Grbavicu podrzati naseg Zelju, i ako budemo gubili mema veze, samo podrska i oni ce preokrenuti ja sam u to siguran..
Mora da grmi sa juga, mora..
Dosta se pricalo o manijacima, i prosloj sezoni i svi kiksevi kuci kad manijaci nisu nisu bili na nivou, pa sve iz ove sezone, sve se moze sutra promjeniti, manijaci moraju biti pokretac, ludilo, da vide igraci koliko volimo zelju, da grmi 'hej grbavice' prije tekme, da se us.eru pitarske picke...
Manijaci hajmo posjetiti ljude da smo mi najjaca navijacka skupina, da se cuje do lukavice kad zagrmi TEBE VOLIM TEBI PJEVAM da sada mi budemo zasluzni za pobijedu, da ne palimo baklje ako napravimo tri dobra napada - vec kad go zabijemo..
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Svi na Grbavicu podrzati naseg Zelju, i ako budemo gubili mema veze, samo podrska i oni ce preokrenuti ja sam u to siguran..
Dosta se pricalo o manijacima, i prosloj sezoni i svi kiksevi kuci kad manijaci nisu nisu bili na nivou, pa sve iz ove sezone, sve se moze sutra promjeniti, manijaci moraju biti pokretac, ludilo, da vide igraci koliko volimo zelju, da grmi 'hej grbavice' prije tekme, da se us.eru pitarske picke...
Manijaci hajmo posjetiti ljude da smo mi najjaca navijacka skupina, da se cuje do lukavice kad zagrmi TEBE VOLIM TEBI PJEVAM da sada mi budemo zasluzni za pobijedu, da ne palimo baklje ako napravimo tri dobra napada - vec kad go zabijemo..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- JoseMourinho
- Kontakt:
SVI NA DERBI!!!!
Derbi se približava, trebali bi da počnemo pisati o utakmici, šta možemo i koliko možemo, evo ja mislim da će se jufke sjebati koliko će se naši momci da ginu na terenu... Očekivanja su da nećemo izgubiti, nešto sam siguran u to, što se tiče navijača, od derbija pa nadalje trebamo davati ozbiljniju podršku Sablji i momcima na terenu
E to nam upravo treba da bude ko nekad da zaboravimo ovo sve i dobijemo pitare.IvanOsim je napisao/la:I jos nesto, evidentno je da smo tempirali formu za evropu, tamo odradili dobar poso, 2 lijepa transfera - moglo se pretpostaviti da ce doci do pada u prvenstvu i to je sasvim normalno, samo treba vjerovati ovim momcima, sta je bilo ostaje iza, pobijeda u derbiju mijenja sve, edis postaje nas TITO (da ne kazem BOG nema potrebe takvim epitetima)..

Yebem ti derbi, moro sam otkaz dati na poslu jer me kacilo da radim vikend.. Ma ustvari yebo poso 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Minjore ja sam primjetio da ti nisi dobarMinjore je napisao/la:Yebem ti derbi, moro sam otkaz dati na poslu jer me kacilo da radim vikend.. Ma ustvari yebo poso

TI SI LUD TI SI JAK, TI SI ŽELJIN MANIJAK...
Livaja Livaja yeebaće ih Livajaaaaaaaaaaaa, šampion iz Vitezaaaaaaaaaaaaaaa nananaana 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
JOCO STOKIĆ!!!!
- katakomba2
- Kontakt:
ah covjece kako cemo ih glatko uzet 

Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
- JohnCleese
- Kontakt:
Tiagihno !!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sarajevo, horde zlaaaa neka puše gaaaaaaaaaa i sa njima Taaaaaaaaan i braća iz Drezdenaaaaaaa 

Ma kad Joco zabije, ima da bude ludilo 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- kenan_tm87
- Kontakt:
"UNIGRADNJA" naprijed na dresovima juniora? Samo za tu utakmicu ili novi gen. sponzor?

FORZA ZELJO
Ognjen je sudije koliko se sjecam derbi na Kosevu i nije bio los.
Mozda da je Kokot zabio u 90min. da bi nam ponistio, ali da je bilo nekih namjernih gresaka nije.
Mozda da je Kokot zabio u 90min. da bi nam ponistio, ali da je bilo nekih namjernih gresaka nije.
Edis Mulalic jedan je od nas!
Samo nek nije ona njihova jufka Bureković i Jakupović
Nek poginu na terenu da vidimo poderane prljave i mokre dresove rezultat neće izostati
- JohnCleese
- Kontakt:
Zvrkovi na aparatima, ne sudi im Skakic
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.