Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Unknown3
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Unknown3 » 30 sep 2015, 22:38

Strašno bitna pobjeda.

Igra tanko nešto ali eto ... LvG style ...
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 30 sep 2015, 22:40

Nevjerovatno da su dopustili da ih zabiju u cosak,pa mrdnut nismo mogli pola sata igre.Al' dobro je uzeli smo 3 boda sto je najvaznije

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 sep 2015, 22:42

Lakše se diše sa ova 3b, drugo pol potpuna suprotnost prvome, vidi se da je tu falio Carrick da preuzme kontrolu od Švajnia oko 60 min, to je već uobičajeno postalo, ovako smo previše povučeni bili, neobično nas je bilo gledati ovako sa ovim čekanjem kontri i branjenjem, koje i nije bilo sjajno, ali 3b su bila važnija u ovom trenutku tako da ćemo brzo ovo zaboraviti jer slijedi par vrlo teških ispita za nas u Premu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 30 sep 2015, 22:43

Schneideriln meni najtanji pored kapitena, mozda najlosija partija do sad. Mozda u grijesim ali imao je gresaka amaterskih.

Mata razvaljuje ove sezone, samo da ga umor ne savlada. LVG ce iscjediti i posljednji penny kojeg smo dali za njega.

Smalls meni igrac utakmice. Sumnjao sam u njega ali je postao, slobodno mogu reci, World Class igrac.

Pa eto, Young nije bio los ali je Darmian prekucao.

I ovakve patnje je znalo biti i pod SAFom, ili ste to zaboravili? Mislim na dobar dio drugog poluvremena.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 30 sep 2015, 22:50

Pala sredina totalno izlaskom Bastiana. Morgan je bio preopterecen, mada mu je svirao i glupih prekršaja, pa je zbog zutog morao opreznije. Rooney los, Martial i Memphis solidno, po meni Memphis i bolje, al izbaci ga. Mata najbolji, uz Smallinga. Ne razumijem samo onu banalnu gresku na pocetku, ali eto desi se i boljima. Sve u svemu, bodovi su bili važniji od igre. Primjetno je.mnogo organizovanije kruženje oko 16, fine kombinacije Mate, Bastiana, donijelo je uostalom i golove. Opet nekako imam dojam da su previše lagano igrali, rezervisano. Protiv Arsenala igrati konkretnije i bez pritiska, nama poraz ne znači koliko njima trenutno.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 30 sep 2015, 22:52

Vise ne vidim da neko pise Mata nije za prvih 11 itd,samo neznalice ne vide kakav je to igrac.
Zeljeznicar! 1921 !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 30 sep 2015, 22:52

Mata igra sve bolje, ali ipak je za Granade, zar ne ?

Sta reci za moju Busilicu, igra na nivou mistrije. Odigra jednu lose, sljedecu za zatvora i sve tako u krug.

Smallig doktorski.

Sent from my iPhone using Tapatalk

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 sep 2015, 22:52

Format je napisao/la:Vise ne vidim da neko pise Mata nije za prvih 11 itd,samo neznalice ne vide kakav je to igrac.
Ovo je nešto na račun Valencie :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 30 sep 2015, 22:53

Septerra je napisao/la: I ovakve patnje je znalo biti i pod SAFom, ili ste to zaboravili? Mislim na dobar dio drugog poluvremena.
Ovo! Problem je sto je pamcenje vecine izuzetno kratko, a zaboravlja se kako smo se znali patiti, zbiju nas u 16 i onda sjevnr kontra i Rooney ili Ronaldo niizcega zabiju. Nisam jednom pobudalio zbog SAF-a i njegovih fix ideja.

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 30 sep 2015, 23:33

Jest lijepo citati sve ovo, nakon sto utakmica zavrsi a nisam pratio komentare :D

Mata super, onaj go Valensijin, papak, zato ga je i izveo. Wazza ima dosta gresaka. Odbrana je bila super, Jones odlicno sve odradio, Smalling kapiten.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 01 okt 2015, 00:08

al... je napisao/la:
Septerra je napisao/la: I ovakve patnje je znalo biti i pod SAFom, ili ste to zaboravili? Mislim na dobar dio drugog poluvremena.
Ovo! Problem je sto je pamcenje vecine izuzetno kratko, a zaboravlja se kako smo se znali patiti, zbiju nas u 16 i onda sjevnr kontra i Rooney ili Ronaldo niizcega zabiju. Nisam jednom pobudalio zbog SAF-a i njegovih fix ideja.

Ja pratim forum preko 2 godine ali u zadnje vrijeme imam osjecaj da je dobar dio forumasa zijanio virus amnezije - ili jednostavno nisu pratili Utd prije.

Kazu kriza s LVG, nerviranja, ciroza CNS-a... Ja sam to prosao one sezone kad su nam otisli Veron i Beckham a dosao mladjahni portugalski anonimus kojeg su sprdali zbog onog C ispred prezimena. Ta i naredna sezona sy me ocelicili za sva vremena.

I bice ovog jos.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 01 okt 2015, 00:11

20le je napisao/la:Jest lijepo citati sve ovo, nakon sto utakmica zavrsi a nisam pratio komentare :D

Mata super, onaj go Valensijin, papak, zato ga je i izveo. Wazza ima dosta gresaka. Odbrana je bila super, Jones odlicno sve odradio, Smalling kapiten.
Nije zbog toga. Nakon te greske, koju dijeli sa svojom linijom, je dobro odigrao. Izveo ga je jer je rovit a treba nam fit za vikend

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 01 okt 2015, 12:50

moram da napisem jedan komentar u vezi voditelja papka sabahudina sase vugdalica koji je ocigledno sinoc navijao za wolsfburg,pored sudije koji nas je u drugom poluvremenu rasturao,i ovaj je na isti nacin s podsmijesima imao svoj ritual,koji je zasta vise jadan i glup...neznam samo kome takav komentator treba na tv...taj OBN je jedno obicno fuj...ovaj adis komentator i nije toliko los,nekako umije unijet zivosti u sve to...znam da mnogi ce reci smanji tv i gledaj tekmu,ali ja kao zestoki navijac UNITEDA volim da tv pojacam da grmi,sinoc sam kao budala neka pratio na ovom jadnom OBN-u..s toga da jos dodam da vugdalic i adis misle da su aston villa i david villa braca rodjena pogotovo vugdalic...
ps.sjebao mi je zivce s onim šniderlin :crazy:
pogledajte samo terorisanje van nistelroja covjece nistelroj cita pitanje s njegovog lista ...

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 01 okt 2015, 13:18

Ne zna da je Martial francuski igrac i da treba izgovoriti Marsial,zatim onaj kiks na pocetku od Adisa sa Owenom :rol:

Ima toga jos al' ne moze covjek vise ni popamtit i fakat mi je ovo posljednji put da cu ovdje tekmu pogledat.Pomislio sam bice zanimljivo a samo sam se vise iznervirao,strasno

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 03 okt 2015, 12:11

dragi moji unitedovci,znam da vam je nekad frka oko trazenja tekmi,gdje gledat,kvalitet slike itd..evo vam jedna mobilna aplikacija koja ide na android os,ios,moze i na windows radi savrseno bez greske,mnogo sporta ali prvenstveno postavljam zbog extra sportskih kanala kao sto su:sky sportovi uk,de,it..bt sport itd itd....link za download ap..https://www.roidbay.com/apk/mobdro/35 ah da evo i jedan edit danas igra England - U18 Premier League
12:00 Manchester United - Liverpool tu imate i mutv :njanjanja:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 04 okt 2015, 16:00

slika
Ipak Young na beku.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 04 okt 2015, 16:37

Sretno devilssss !!!
Jos 23 min...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 04 okt 2015, 16:40

Sretno Unitedovci :salut:

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 04 okt 2015, 16:50

Without a moral compass, the human mind will justify anything.

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 04 okt 2015, 16:57

Raja nek nam je sa srecom...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.