AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Google » 10 maj 2010, 00:43

Roma:Cagliari-2:1...Vrlo bitna pobjeda i oprostoj od domaci navijaca za ovu sezonu...sad u Veronu na pobjedu i nadati se kiksu Intera u Sieni...!!!
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 10 maj 2010, 09:21

[youtube][/youtube]
u prvom poluvremenu smo ih rastavili na proste faktore, par prilika, dvije stative, gol iz ofsajda, nedosudjen penal . . . u drugom nastavili istim ritmom, redale se prilike, lupatelli branio nemoguce, cagliari iso na kontre, iz jedne takve nas je spasio julio sergio, iz druge riise napravio prekrsaj, lazarri pogodio iz slobodnjaka i stvarno sam mislio da je gotovo al' izgleda da svaki put zaboravim koju velicinu imamo u ekipi koja me uvijek ispravi i natjera me da pojedem svoje rijeci . . . ce solo uno capitano . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 12 maj 2010, 12:52

Na tekmi Chievo:Roma prisustovace oko 15 tisuca/hiljada Romanista,njih 10 tisuca/hiljada je obezbijedilo karte a jos vise od 3 tisuce/hiljada je ostalo da se moze kupit!!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 12 maj 2010, 21:42

najvece slavlje il' najvece razocarenje u novijoj historiji kluba . . . uglavnom kako god da bude imali smo strasnu sezonu i ja sam prezadovoljan uradjenim, doduse malo me 'pecka' sto nismo uzeli kup al' o tom po tom . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 13 maj 2010, 00:36

Sezona,zanimljiva...zadovoljan ili ne to je sad trenutno relativno...da sacekamo zadnje kolo,jer imam neki filing osjecaj da ce Siena uspijet da uzme bod Interu....Jedva cekam da pocne prelazni rok jer kako prenosi Forza Roma i drugi sajtovi bice zanimljivo za Romu spominju se neki vrlo dobri igraci kao eventualna pojacanja...!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 maj 2010, 00:40

slika

odgovor rominih navijaca na onu od lacija protiv intera
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 13 maj 2010, 00:56

A sta znaci :?: Ovaj Totti mi je uvijek drag bio boli ga q... za ostale klubove vazno je da voli Romu, pravi kapiten i Roma ce ga se uvijek sjecati.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 13 maj 2010, 08:53

dok vi radite OH NOOOOO
vase majke rade OH SIIIII
(slobodan prevod al' mislim da kontas sta su htjeli rec)

@google - procito sam dosta zanimljivih imena al' jedno me brine - benayoun :roll:

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 13 maj 2010, 10:21

Mene vise brine ovo oko spekulacija da pregovaraju sa Giuseppe Rossi-jom....to bi onda znacilo da je Mirko na izlaznim vratima...nadam se da grijesim...!!!!

Dobra vijest:
Mirko se oporavlja i najvijerovatnije ce biti spreman za mec s' Chievom....!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 maj 2010, 11:11

hahha...genijalan odgovor navijaca.... kao jbemo vam majku :D ...sta ti je knjizevnost,genijalno:mrgreen: :mrgreen:

jos kad vidim ove slike tottija sa navijacima....jbt sta je rec italija..ovo se samo u italiji vidja :D 8-)

FORZA SIENA 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 13 maj 2010, 14:57

s obzirom da smo samofinansirajuci klub koji jos ima poprilicno dosta duga za otplacivanje i ove sezone ce neko napustit klub, mislio sam (ko i mnogi navijaci rome) da ako izborimo LP da ce pare od toga pokriti dosta rupa al' eto po pricama koje dolazije iz italije - nece :? eh sad sve su oci uprte u mexesa koji nije bio standardan a i kad jeste ruku na srce grijesio je dosta tako da bi on mogo bit zrtvovan . . . sto se mirka tice mislim da bi njegova prodaja bila ravna samoubistvu roselle sensi tako da cisto sumnjam u takvo bogohuljenje . . .
ja da se pitam prodo bi baptistu, donija, cicinha i jos par otpadaka za koje zajedno mozemo dobit novac priblizan ili jednak onome od prodaje mexesa al' ne pitam se i to je ono sto me najvise brine kod ranierija - prelazni rokovi :roll:
rossi bi bio odlican dodatak ekipi, i ja sam negdje naletio na taj info al' ne bi reko da ce bit nesto od toga . . .

p.s. roma odbila novu ponudu za de rossija, ovaj put city nudio 45 mil € :D

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 14 maj 2010, 13:50

Totti,moze u nedelju postati i definitivno uci u legende AsRome,prvi igrac koji je uspio da osvoji 2 Scudeta u dresu Rome...!!!!!

Jedan je FANCESKO TOTTI
---------------

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 maj 2010, 18:11

Google je napisao/la:Totti,moze u nedelju postati i definitivno uci u legende AsRome,prvi igrac koji je uspio da osvoji 2 Scudeta u dresu Rome...!!!!!

Jedan je FANCESKO TOTTI
---------------
Moze ali nece. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 16 maj 2010, 02:14

Chievo:Roma...nedelja 15h...poslednja tekma ove sezone poslednja nada da Roma dodje do toliko zeljenog Scudeta...Iz tima ce jedino izostati Rise zbog kartona,svi ostali su spremni...sretno...!!!!
Pozvani igraci za Romu:

BOGDAN LOBONT,MARCO ANDREOLLI,JUAN ,PHILIPPE MEXES,PIZARRO,MIRKO VUCINIC,FRANCESCO TOTTI,TADDEI,MARCO MOTTA,FATY,DANIELE DE ROSSI,BAPTISTA,PERROTTA,TONETTO,CERCI,MORAES,BERTAGNOLI,BURDISSO,LUCA TONI,DONI,MATTEO BRIGHI,CASSETTI,JEREMY MENEZ...!!!
---------------------------

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 16 maj 2010, 11:16

FORZA SIENAAAAAA :D
Čovječe kako napeto kolo danas, kad bi Siena makar izvukla bod, a vi dobili Magarce, to bi bio šou. Međutim da se vratimo u realu, teško i jedno i drugo, Siena bez ikakvog motiva, jedino eto sto je Inter veći neprijatelj njihovom Juventusu nego Roma, pa zbog toga da šta pokušaju. Chievo igra prekrasan fudbal, vazda napadački i oni takodje bez nekog posebnog značaja danas, možda malo odigraju i opuštenije. U svakom slučaju sretno Roma!
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 16 maj 2010, 11:23

nemam pojma sta da napisem . . .
FORZA ROMA
FORZA SIENA

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 16 maj 2010, 11:37

Evil Genius je napisao/la:nemam pojma sta da napisem . . .
FORZA ROMA
FORZA SIENA
Napiši da bi volio da Roma osvoji scudeto i da voliš sve što vole mladi :D
Šalu na stranu, neznam da sam ikad pratio napetije kolo kod Italijana, Siena je već ispala, nema se za šta boriti, al sad je paradox jer isto tako i Chievo nema posebnog motiva za borbu, pa već sam napisao, sretno vam...
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 16 maj 2010, 15:48

Sretno Romi danas.
Nadam se da titula odlazi u Rim...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 maj 2010, 15:54

Roma u ovom trenutku ima scudetto. Vodstvo od 2:0 na poluvremenu uz golove Vucinica i De Rossija.
Inter trenutno 0:0.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 maj 2010, 16:18

omerbavarac je napisao/la:Roma u ovom trenutku ima scudetto. Vodstvo od 2:0 na poluvremenu uz golove Vucinica i De Rossija.
Inter trenutno 0:0.
nema vise :(
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.