Pa ista je karta za sjever,znači ako će nama dati 2000 npr. na Skenderiji da kupimo ti ne moraš tu kupiti kupis na Grbavici jer je isto.bojler je napisao/la:Kako mislis bice kartki kolko mi uzmemo ?sarajevo46 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Manje karti a veci prostor,slovo O koliko sam ja skontao
Karti ćemo dobiti koliko mi uzmemo, niko nezz ko si ti kad kupuješ kartu. Prošli put su govorili kao bit će različite karte, a sve iste bile. Uvijek bude više raje nego što oni kažu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Al dal ce na grbavici bit prodavane karte za ulaz na njihov sjever ?Majkl je napisao/la:Pa ista je karta za sjever,znači ako će nama dati 2000 npr. na Skenderiji da kupimo ti ne moraš tu kupiti kupis na Grbavici jer je isto.bojler je napisao/la:Kako mislis bice kartki kolko mi uzmemo ?sarajevo46 je napisao/la:
Karti ćemo dobiti koliko mi uzmemo, niko nezz ko si ti kad kupuješ kartu. Prošli put su govorili kao bit će različite karte, a sve iste bile. Uvijek bude više raje nego što oni kažu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hoce
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
DAJJ GOOOOOOOO SARAJVOOOO NAMA VISE NE TREBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Uglavnom poenta price je da je ovaj momak mislio da ce nas bit 2000 u nasem kutku + ovi sto kupe ulaz za njihov sjever u njihovom kutku ?MortemHz je napisao/la:Hoce
A moje pitanje je npr Nas ulaz za nas dio sjevera je npr C1 , a njihov lupam C2 e ja sad vas pitam jel ja sa njihovom kartom ulaz C2 mogu se ugurat u nas C1 to je moje pitanje xd
Kako je krenulo, veca ce guzva bit prije ulaska kortea, nego kad korteo bude ulazio. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
jel ti mislis da ce te u onoj guzvi neko vratiti sa ulaza zato jer ti karta nije C1 nego C2 ?bojler je napisao/la:Uglavnom poenta price je da je ovaj momak mislio da ce nas bit 2000 u nasem kutku + ovi sto kupe ulaz za njihov sjever u njihovom kutku ?MortemHz je napisao/la:Hoce
A moje pitanje je npr Nas ulaz za nas dio sjevera je npr C1 , a njihov lupam C2 e ja sad vas pitam jel ja sa njihovom kartom ulaz C2 mogu se ugurat u nas C1 to je moje pitanje xd

Pyro is not a crime !
Pa dobro brate i nije bas guzva kad dodjes sa korteom koji se zaustavi od specijalaca sta prodje 20,30 ljudi prema kapijiTHEC je napisao/la:jel ti mislis da ce te u onoj guzvi neko vratiti sa ulaza zato jer ti karta nije C1 nego C2 ?bojler je napisao/la:Uglavnom poenta price je da je ovaj momak mislio da ce nas bit 2000 u nasem kutku + ovi sto kupe ulaz za njihov sjever u njihovom kutku ?MortemHz je napisao/la:Hoce
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje nije,zamal' nisam umro zadnji put 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mene kad su specijalci zaustavili dobio sam stit u prsa hahahahah da je proslo ljudi da nmg proc do tamo hahah
- PitarBordo
- Kontakt:
Eki sad.... Evo ja na Koševo uđem uvijek prvi, svaku tekmu, bukvalno - je l' to znači da sam nikakav navijač? Nego samo simpatizer?Rinuka je napisao/la:Ja sam mislio da ste vi navijaci,a vi ste izgleda samo simpatizeri FKS.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Naravno da nisi, da si klubu nabio 18.500 KM kazni u 10 utakmica onda bi možda i bio.
1946
Ista je karta za čitav sjever nema po ulazima,tako je bilo prosli put.bojler je napisao/la:Uglavnom poenta price je da je ovaj momak mislio da ce nas bit 2000 u nasem kutku + ovi sto kupe ulaz za njihov sjever u njihovom kutku ?MortemHz je napisao/la:Hoce
ŠTA SE OVO DEŠAVA

BitiSrcemVezan je napisao/la:Naravno da nisi, da si klubu nabio 18.500 KM kazni u 10 utakmica onda bi možda i bio.
4.10.2009.
Ouuuu!BitiSrcemVezan je napisao/la:Naravno da nisi, da si klubu nabio 18.500 KM kazni u 10 utakmica onda bi možda i bio.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ko ne zapali baklju sve tekme do kraja pizdakoalem je napisao/la:![]()
BitiSrcemVezan je napisao/la:Naravno da nisi, da si klubu nabio 18.500 KM kazni u 10 utakmica onda bi možda i bio.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Podbacili smo u ova zadnja 2 kola, samo milja i po, nadam se bar ceneru na derbiju da to nadoknadimo i pokažemo ko je najjači u državi 

1946
Ja ću da sjedim na Ž, fino lagano.
Ima li ko da kaže da ja ne navijam za Sarajevo ?

Ima li ko da kaže da ja ne navijam za Sarajevo ?

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Fudbalski klub Sarajevo i navijačka grupa Horde zla odlučili su zajedničkim zvaničnim saopštenjem obratiti se javnosti. Saopćenje preuzimamo u cjelosti.
''Svjedoci smo raznoraznih priča koje u posljednje vrijeme dolaze do nas, a nastaju u glavama pojedinaca koji uzimaju sebi za pravo da se poistovjećuju, kako s Fudbalskim klubom Sarajevo tako i navijačkom grupom Horde zla. Čelnici Fudbalskog kluba Sarajevo predanim radom, a uz podršku Hordi zla, koja niti jednog trenutka nije izostala, niti će izostati u budućnosti, uspjeli su u proteklom periodu postaviti klub na zdrave noge.
Fudbalski klub Sarajevo u ovom trenutku je najzdraviji i najperspektivniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini, a kao takav meta je brojnih menadžera i drugih dušebrižnika koji bi u čitavoj priči voljeli vidjeti sebe i tako ostvariti ličnu korist i promociju. Ovim putem zajednički želimo svima njima poručiti da kucaju na pogrešnu adresu i da nikada neće biti dio porodice iz Titove 38/b.
U Fudbalski klub Sarajevo dobrodošli su samo oni koji imaju iskrene namjere i želju da pomognu našem klubu, a pokušaji onih koji su u svoje lažne priče pokušali uvući i Horde zla već su osujećeni. Poruka je to i za one koji slične planove imaju u budućnosti da ne troše vrijeme uzalud.
Horde zla jasno poručuju kako stoje iza rukovodstva Fudbalskog kluba Sarajevo, te da ljudi zaduženi za razvoj, rast i prosperitet najvećeg sportskog kolektiva u Bosni i Hercegovini imaju njihovu bezrezervnu podršku. Horde zla će kao i dosad biti 12. igrač Sarajeva, ali i korektivni faktor.
Pojedinci misle da nas je moguće kupiti, ali smo pokazali i to ćemo nastaviti raditi u budućnosti, kako naša ljubav nije na prodaju. Horde zla može kupiti samo prosperitet i razvoj Fudbalskog kluba Sarajevo i uvijek ćemo biti tu da pružimo podršku ljudima kojima je Sarajevo u srcu kao i nama.
Svima onima koji misle da će svojim jeftinim trikovima i podmuklim pokušajima dovesti do sukoba na relaciji rukovodstvo kluba-navijači i tako stvoriti prostor za svoja mešetarenja jasno poručujemo da na ista nećemo nasjesti i da je jedinstvo među nama jače nego ikada. Svi vaši pogledi i upereni prsti fulili su namjeru i učinili nas čvrstim. Naša politika je Sarajevo, a naša stranka Horde zla'', piše u saopćenju.

''Svjedoci smo raznoraznih priča koje u posljednje vrijeme dolaze do nas, a nastaju u glavama pojedinaca koji uzimaju sebi za pravo da se poistovjećuju, kako s Fudbalskim klubom Sarajevo tako i navijačkom grupom Horde zla. Čelnici Fudbalskog kluba Sarajevo predanim radom, a uz podršku Hordi zla, koja niti jednog trenutka nije izostala, niti će izostati u budućnosti, uspjeli su u proteklom periodu postaviti klub na zdrave noge.
Fudbalski klub Sarajevo u ovom trenutku je najzdraviji i najperspektivniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini, a kao takav meta je brojnih menadžera i drugih dušebrižnika koji bi u čitavoj priči voljeli vidjeti sebe i tako ostvariti ličnu korist i promociju. Ovim putem zajednički želimo svima njima poručiti da kucaju na pogrešnu adresu i da nikada neće biti dio porodice iz Titove 38/b.
U Fudbalski klub Sarajevo dobrodošli su samo oni koji imaju iskrene namjere i želju da pomognu našem klubu, a pokušaji onih koji su u svoje lažne priče pokušali uvući i Horde zla već su osujećeni. Poruka je to i za one koji slične planove imaju u budućnosti da ne troše vrijeme uzalud.
Horde zla jasno poručuju kako stoje iza rukovodstva Fudbalskog kluba Sarajevo, te da ljudi zaduženi za razvoj, rast i prosperitet najvećeg sportskog kolektiva u Bosni i Hercegovini imaju njihovu bezrezervnu podršku. Horde zla će kao i dosad biti 12. igrač Sarajeva, ali i korektivni faktor.
Pojedinci misle da nas je moguće kupiti, ali smo pokazali i to ćemo nastaviti raditi u budućnosti, kako naša ljubav nije na prodaju. Horde zla može kupiti samo prosperitet i razvoj Fudbalskog kluba Sarajevo i uvijek ćemo biti tu da pružimo podršku ljudima kojima je Sarajevo u srcu kao i nama.
Svima onima koji misle da će svojim jeftinim trikovima i podmuklim pokušajima dovesti do sukoba na relaciji rukovodstvo kluba-navijači i tako stvoriti prostor za svoja mešetarenja jasno poručujemo da na ista nećemo nasjesti i da je jedinstvo među nama jače nego ikada. Svi vaši pogledi i upereni prsti fulili su namjeru i učinili nas čvrstim. Naša politika je Sarajevo, a naša stranka Horde zla'', piše u saopćenju.

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, pierce, rimljanin90, samoFKS i 30 gostiju.