Pa ista smo godina ondaDragonGirl je napisao/la:
Od nove akademske godine, druga aBd.
De jos samo reci da si iz crkvica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa ista smo godina ondaDragonGirl je napisao/la:
Pa većina ih je iz Crkvica kad je gore studentski dom...Donnie Darko je napisao/la:Pa ista smo godina ondaDragonGirl je napisao/la:
De jos samo reci da si iz crkvica
Crkvice su okej.Belmin6 je napisao/la:On ti nije iz Crkvica, ispisali smo ga iz knjige rodjenih.
Sutra neki dan penzionera, dernek, rostilj, bit ce unukica, a Belmin prva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kamo tebe ?Tribalian je napisao/la: ...
Prva polovina desetog će proteći u lijepom vremenu uz prolazna pogoršanja. Tako jedno bi se očekivalo 7.10. Ako sam ja uspio dobro analizirat ovaj model 11.10 bi bilo toplo ali bi bilo padavina.Goalgetter je napisao/la:@Unofficialpage
Zanima me vrijeme 11.10 u Zenici, dolazim na utakmicuNemoj samo reci da ce biti ruzno vrijeme
Bio kod nekih prijatelja u Banovicima da ispitam okolnosti u vezi privatizacije fudbalskog giganta iz istoimenog mesta.samo_lijevo je napisao/la:Kamo tebe ?Tribalian je napisao/la: ...
Dobro je, nisi zakacio grijnu sezonu, inace bi se vratio kontaminiran.Tribalian je napisao/la: Bio kod nekih prijatelja u Banovicima da ispitam okolnosti u vezi privatizacije fudbalskog giganta iz istoimenog mesta.
Jesu. Prvo sve porusili pa lagano da se gradi.samo_lijevo je napisao/la:
Cujem poceli radovi u vezi BG na vodi.
Hvala momcino.Unofficialpage je napisao/la:Prva polovina desetog će proteći u lijepom vremenu uz prolazna pogoršanja. Tako jedno bi se očekivalo 7.10. Ako sam ja uspio dobro analizirat ovaj model 11.10 bi bilo toplo ali bi bilo padavina.Goalgetter je napisao/la:@Unofficialpage
Zanima me vrijeme 11.10 u Zenici, dolazim na utakmicuNemoj samo reci da ce biti ruzno vrijeme
Ali daleko je ovo, tek će se bolje znati tek tamo poslije 5.10
aferim djevojkoDragonGirl je napisao/la:
Mašinstvo
legenda reala je napisao/la:aferim djevojkoDragonGirl je napisao/la:
Mašinstvo
i ne računaj hodžu u kolege, on to već sto godina studira samo da se vodi
Tako je.DragonGirl je napisao/la:
A neka kolege, pa nek studira koliko studira, najlakše je odustati, to je opće poznata stvar.
samo_lijevo je napisao/la:Gledaj inzenjera na chatu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.