Odgovara li ti pes 15AsharaK je napisao/la:Pitanje. Tražim neku online fifu igru, gdje funkcioniše na fazon ultimate teama. Igrrao sam fifu world, ali te igre nema više, pa tražim nešto drugo.
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Odgovara li ti pes 15AsharaK je napisao/la:Pitanje. Tražim neku online fifu igru, gdje funkcioniše na fazon ultimate teama. Igrrao sam fifu world, ali te igre nema više, pa tražim nešto drugo.
Trebao bi normalno igrat gta 5Marsal je napisao/la:Radeon R7 260X 2GB DDR5jopaa7 je napisao/la: Podjeli tu strasnu konfu s nama, a netko ce ti valjda poslat link za download
AMD FX 6300 3.5 ghz
8 GB DDR 3
Maticna As Rock pro 3
Cooler Master B600 ver. 2
Bankrotiro sam, ako ne bude mogo gta 5 da fura kako treba roknucu se.
Marsal je napisao/la:Radeon R7 260X 2GB DDR5jopaa7 je napisao/la: Podjeli tu strasnu konfu s nama, a netko ce ti valjda poslat link za download
AMD FX 6300 3.5 ghz
8 GB DDR 3
Maticna As Rock pro 3
Samo ako imas orig fifu, ne postoji dobra replika (ako uopste i ima 1).AsharaK je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Pitanje. Tražim neku online fifu igru, gdje funkcioniše na fazon ultimate teama. Igrrao sam fifu world, ali te igre nema više, pa tražim nešto drugo.
Evo ja danas instalirao gta 5 i radi sve normalno (za ovih 30min sto sam probao). Sad cu malo detaljnije istraziti igru i detalje u postavkamaPonos Torina je napisao/la:Moci ce igrati bez problema,samo sto ces ram memoriju grafike moci koristiti max 1800 jer ako promjenis quality ili nesto ide ti ram preko 2150 i slicno,znaci medium texture i jos neke stvari,u glavnom moci ces igrati normalno bar sam ja igrao bez problema original ne znam sta ce biti sa pirat verzijom...Marsal je napisao/la: Radeon R7 260X 2GB DDR5
AMD FX 6300 3.5 ghz
8 GB DDR 3
Maticna As Rock pro 3
Na minimum, procesor će izvući da ide glatko bez trzanja, ali dosta oskudna grafika, toliko da puno kvari doživljaj, jer za pristojno igranje ti trebaju barem 2gb grafičke.BvB09 je napisao/la:Nisam probao Gta V zanima me da li može na mom racunaru
CPU : i5 650 3,4ghz
GPU :Asus HD6850 GDDR5 1gb
MBO : Biostart TH55
RAM : 6gb Corsair
Hvala probam da vidim kako ide pa javim ovdje.Klare je napisao/la:Na minimum, procesor će izvući da ide glatko bez trzanja, ali dosta oskudna grafika, toliko da puno kvari doživljaj, jer za pristojno igranje ti trebaju barem 2gb grafičke.
Ostatak konfiguracije je odličan i isplatilo bi ti se doplatiti nešto za bolju grafiku.
Ili pokušaj, to se nikad 100% ne zna što nećeš isprobati, pa tek onda se odluči da mijenjaš grafiku, a GTA će te svakako čekati na HDD.
Ma da mi je nesto na fazon ultimate teamaxaves je napisao/la:Odgovara li ti pes 15AsharaK je napisao/la:Pitanje. Tražim neku online fifu igru, gdje funkcioniše na fazon ultimate teama. Igrrao sam fifu world, ali te igre nema više, pa tražim nešto drugo.
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
i normalno da su odgodili PC verziju za proljece 2016-teElegant je napisao/la:[youtube][/youtube]
Guild Wars 2Samir1989 je napisao/la:Neki dobar free to play MMORPG da preporučite?
Guild Wars 2 prob'o i obrišem,nije mi se svidio,MOBA-e ne igram nikako.Evo danas skin'o WildStar Pa valjda bude hajra od njegmiki_92 je napisao/la:Guild Wars 2Samir1989 je napisao/la:Neki dobar free to play MMORPG da preporučite?
probaj i SMITE, mada je to vise MOBA
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, RacioEmocionalan i 4 gosta.