FK Radnički Lukavac

studeni
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la studeni » 27 sep 2015, 17:20

Igraju li nasi odbranu ili samo statiraju?! Ah da,danas je do vjetra.
Jbt druga za redom sa 4 primljena, samo ih Kenane deri po dzepu. Nisu igrali protiv Zrinjskog vec protiv Branitelja

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 sep 2015, 17:22

Kraj. 4-1.
Nigdje ja nisam napisao da je do vjetra. Samo da smo trebali iskoristiti vjetar u prvom i da ce biti tesko u drugom. I bilo je.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Herman
Kontakt:

Post Postao/la Herman » 27 sep 2015, 17:27

Pa ko je zakazao danas, napadaci koji nisu mogli u prvom zavrsit posao, odbrana, ili golman koji je opet primio 4?

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 sep 2015, 17:33

Zoom088 je napisao/la:Kraj. 4-1.
Nigdje ja nisam napisao da je do vjetra. Samo da smo trebali iskoristiti vjetar u prvom i da ce biti tesko u drugom. I bilo je.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ma i ne kazem da im dajes alibi.samo znam da se moze desiti da jednom primis 4 gola,ali 2x za redom vec nije slucajnost vec problem. Jel do taktike,jel do igraca,ne znam.do protivnika nije sigurno,sve su to prosjecne ekipe poput nas.nije se igralo protiv ekipe iz PL pa da nas rastave na proste faktore. Ne mogu se sjetit kad je zadnji put radnicki primio 4 gola u dva uzastopna gostovanja. A imali smo i losiju ekipu od ove!
U svakom slucaju hvala za prenos :thumbup:

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 27 sep 2015, 17:35

Hvala Zoom na prenosu.
Ne znam stvarno šta bih rekao, da sam bio tu da gledam pa eto al' pretpostavljam da se u gostima melja po terenu. Krivo mi je zbog toga zato što znam da možemo bolje, a ono katastrofa ispadne. Al' da mi je ko rekao da ćemo u Visokom i Mostaru primit po 4 gola..Momci su zaslužili premije poslije utakmice s Olimpicom, al' i sad da ih udare po džepu zbog ovog, i ne samo igrače nego i cijeli stručni štab, al' nije ni na meni da ja odlučujem imaju ljudi koji vode brigu o tome. Siguran sam da će se opet sve posložit, svaka tekma mora da bude jaka, pola lige ispada..
A to ko je zakazao, ako Suljić i jeste, ne može mu se prigovoriti jer čovjek nije mašina, do sad' je svaku utakmicu postigao gol, a i tek se vratio poslije povrede. Nikolić i Meša su otprilike isto, samo što sam siguran da će prije Meša odbraniti neki zicer i nešto izvadit' iz gola, al' opet tu je to negdje. Odbrana kako kad, isto kao i vezni, uglavnom to bude dobro. Ne znam danas kako je ko igrao al' se mogu u život kladit da se Jaha najviše borio. Što se tiče Miće i Skulića mogu i moraju bolje.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

bavarac33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac33 » 27 sep 2015, 17:41

Sad ce ono Curguzovo standardno po igracima kako su sve oni krivi pa mozda cak i otjera kojeg,to mu je praksa . ;)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 27 sep 2015, 18:01

bavarac33 je napisao/la:Sad ce ono Curguzovo standardno po igracima kako su sve oni krivi pa mozda cak i otjera kojeg,to mu je praksa . ;)

Mozda i Curguz ode, jer mi imamo od 4 kola pa sa ovim danasnjim samo jednu pobjedu protiv Zvijezde, prosuli smo bodove kuci protiv N. Travnika, izgubili u Jajcu, Visokom, Rodocu, nesto se treba mijenjati, mozda i KUP takmicenje je uticalo dosta na ekipu, nismo mi bas tako cvrsti da igramo po 3 utakmice sedmicno, KUP treba ostaviti po strani i posvetit se max. narednoj utakmici kuci protiv Rudara u kojoj imamo imperativ pobjede sve drugo ako bude ne pise nam se dobro jer naredno gostovanje je u Bihacu gdje domacin ne smije da izgubi, treba se sabrati, i razmisliti hladne glave kako dalje jer ocigledno nesto nije kako treba...

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 27 sep 2015, 18:04

sta reci poslije ove danasnje katastrofe protiv branitelja i one blamaze u proslom kolu protiv bosne u visokom. da smo igrali protiv dvije najbolje ekipe u BiH i primili po 4 komada bilo bi previse. s ove 2 utakmice us*ali su sve ono sto je do sad napravljeno u prvenstvu i kupu. uhvatila nas euforija poslije olimpika i narednog protivnika u kupu a kako stvari stoje te utakmice bi mogli docekati u donjem dijelu tabele i borbi za opstanak. utakmice koje slijede su prilika da se situacija popravi pogotovo sljedeca protiv rudara. sve osim pobjede bi bila havarija. sretno radnicki.

MAGIRUS
Kontakt:

Post Postao/la MAGIRUS » 27 sep 2015, 18:32

barbrez je napisao/la:sta reci poslije ove danasnje katastrofe protiv branitelja i one blamaze u proslom kolu protiv bosne u visokom. da smo igrali protiv dvije najbolje ekipe u BiH i primili po 4 komada bilo bi previse. s ove 2 utakmice us*ali su sve ono sto je do sad napravljeno u prvenstvu i kupu. uhvatila nas euforija poslije olimpika i narednog protivnika u kupu a kako stvari stoje te utakmice bi mogli docekati u donjem dijelu tabele i borbi za opstanak. utakmice koje slijede su prilika da se situacija popravi pogotovo sljedeca protiv rudara. sve osim pobjede bi bila havarija. sretno radnicki.
Biče to narednog vikenda bolje, nemože se protiv vjetra

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 sep 2015, 22:09

Gledam tabelu, jbt pa imamo drugu najlosiju odbranu lige. 16 primljenih vec nakon 8 kola,mashala! Znamo da mogu bolje (Zvijezda i Olimpic), nesto se desava. Kazu da su u Visokom bojkotovali zbog kazni,sta li su danas radili onda?!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 27 sep 2015, 23:29

Neko mora da snosi odgovornost, ko je kriv tu su ljudi u klubu pa nek razmotre sve opcije, primili smo 16 golova, od toga ovaj golman Nikolic je dobio mislim 11, dobro nije kriv za sve, ali mogao je i mora bolje, kao i odbrana Radnickog, nesto ne valja unutar ekipe, nakon uvodnih 7 bodova u prva tri kola i sjajnog starta od N. Travnika je uslijedio pad, bljesnuli smo u KUP-u, ali koga briga za KUP, mi smo tu u prolazu, svaka cast na rezultat, ali nama je liga bitnija, misljenja sam da ovom treneru treba dati podrsku, ali ako u naredne dvije utakmice ne napravi dobar rezultat zahvalit mu se na saradnji, Rudar Kakanj moramo dobiti, moramo se trgnuti jer do polusezone valja docekati Orasje, Buducnost, ici u Gracanicu, bojim se da bi teska zimska pauza bila za nas...

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 28 sep 2015, 14:27

nista zakljucivati na osnovu rezultata.eto zeljo je uradio to isto i jos goru stvar napravio,borac takodjer,hajduk takodjer,osijek takodjer,zvijezda gradacac takodjer,partizan takodjer,stuttgart takodjer,hamburg takodjer,chelsea takodjer

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 sep 2015, 12:52

agalo je napisao/la:nista zakljucivati na osnovu rezultata.eto zeljo je uradio to isto i jos goru stvar napravio,borac takodjer,hajduk takodjer,osijek takodjer,zvijezda gradacac takodjer,partizan takodjer,stuttgart takodjer,hamburg takodjer,chelsea takodjer
Ja dođem na ovaj pdf samo zbog ovgo lika... Još kad sam čuo da je bio pitar naš, onda mi je sve jasno zašto je izgorio... :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Samo Saraj'vo.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 29 sep 2015, 14:44

istina.prejak sam ja onako realno.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 30 sep 2015, 11:31

Radnički - Porto - Chelsea - Arsenal - sve u pet deka. Elko boy bi bacao Azpilicuetu k'o od šale, a da ne pričam šta bi uradio Gibbsu, Martins-Indiu.. Jaha i Diego Costa bi pocrvenili u prvih pet minuta što je jedina mana. Suljić bolji od Girouda, a jedino malo odskače Brahimi koji je bolji od Miće. Imamo respektabilnu ekipu :kafa: . Preko Kupa do Evrope - sretno Radnički!
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 30 sep 2015, 16:11

abdesti insanu

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 30 sep 2015, 16:13

mi dokusurismo onaj olimpik,mada ce se haman ispostaviti da su i oni nas.

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 01 okt 2015, 12:05

moram iznijeti svoje vidjenje ekipe.trebalo bi da brani Baščelić,šteta je nakon jedne greške izbaciti ga.a ovaj novi je u 2 utakmice dobio više GOLOVA nego Baščelić za godinu.Terzić mi je totalno slab ,Konjhodžić kako kad ,Musić loš izvlače ga slobodni udarci, o njegovom kolegi br.17 koji kao došo iz ZETE. mogu reći da trči ali ga s loptom nigdje nema.Skulić kojeg trener NEZNAM ZAŠTO forsira nije brate ni za šta, kao Mace nekad igrač manje.Mićo igra s loptom , bez lopte ništa.u duelu nula, pada na metar prije čovjeka.puno je ovo za prvu ekipu,DA BI BILA DOBRA.Jaha se bori . Joge skače.rade svoj poso.ELKO KUDUZ IGRA , NOSI EKIPU. A KAD ON NE ODIGRA ONDA EKIPE NIGDJE. sazreli su za neke promjene.

MAGIRUS
Kontakt:

Post Postao/la MAGIRUS » 01 okt 2015, 12:26

SPASIOC je napisao/la:moram iznijeti svoje vidjenje ekipe.trebalo bi da brani Baščelić,šteta je nakon jedne greške izbaciti ga.a ovaj novi je u 2 utakmice dobio više GOLOVA nego Baščelić za godinu.Terzić mi je totalno slab ,Konjhodžić kako kad ,Musić loš izvlače ga slobodni udarci, o njegovom kolegi br.17 koji kao došo iz ZETE. mogu reći da trči ali ga s loptom nigdje nema.Skulić kojeg trener NEZNAM ZAŠTO forsira nije brate ni za šta, kao Mace nekad igrač manje.Mićo igra s loptom , bez lopte ništa.u duelu nula, pada na metar prije čovjeka.puno je ovo za prvu ekipu,DA BI BILA DOBRA.Jaha se bori . Joge skače.rade svoj poso.ELKO KUDUZ IGRA , NOSI EKIPU. A KAD ON NE ODIGRA ONDA EKIPE NIGDJE. sazreli su za neke promjene.
Slažem se sa tobom niko nije napravijo nesto posebno, ali ne daju lopte na micu i nemože nista tako trener prenosi igru na kuduza desna prazna strana biče to dobro dok se mičo oporavi i đeno sad su aut

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 01 okt 2015, 12:29

nemoj me pogresno shvatiti,zvijezda ima ekipu bolju od nase realno 2 i po puta.ima isto boddova kao mi.recimo jajce ima najjacu ekipu i igraju najbolje u sta smo se svi uvjerili,a imaju par bodova vise od nas,a i to sto smo mi gostovali dvije.stoga,tesko je naci formulu za uspjeh i za rezultate.murinjo ne moze da rijesi rezultatsku krizu,a kamoli jedan curguz

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.