pride_of_merseyside je napisao/la:Ma šta napriča, od visokog pulsa on meni neku depresiju ustanovi, neurozu, psihozu.
Neću Bgm ništa da pijem, dok baš ne budem morala, kad me nešto spuca, jer doduše, to je kod mene ekstremno, ili sam skroz neraspoložena ili sam previše raspoložena i hiperaktivna.

Uzela sam oba nek imam za svaki slučaj.
Cockta ne sadrži kofein i onu neku kiselinu.
Inače, svaki doktor kojem odem privatno, od zubara do interniste, Sandžaklija. Rekoh samo oni u Sarajevu rade izgleda. Kaže mi ovaj jedan idi kući, nemoj džaba hodati, ti si zdrava djevojčica.
Još da mi je kako da se razbudim i sve bi bilo super.

Joj ja kod svog interniste prije par godina, normalno Sandzaklija, nesto sam imao taj period kad sam imao visok pritisak pa me bacalo u nesvjesticu. Bio CITO, hitan slucaj, znaci Boze, rekoh umirem. I sad oni mene preko reda medicinski radnici vode tamo kad on poslije par minuta: "Ada nije tebi ništa Bogo mi, pogleda te kolik' si, ti treba da se ženiš jadan. Da ne uzimaš možda ona gov.na,
one matrake, one steroide, proteine, kreatine, nemo' to ni slučajno, vidim da dižeš tegove"

Znaci Boga mi istim rijecima, ono kao da sjedim sa nekim covjekom u Sandzaku na selu, ista prica, isto sve, dzapa sve te knjige i diplome, mi smo imuni na to

Eto i sestra mi je isto psiholog ima vec par godina, nezaposlen naravno
I meni to stalno govore "ajde jadan, nije tebi ništa", tamo se po nalazima raspadam. Inace u Sandzaku ne mozes i ne smijes biti bolestan, pogotovo muskarac, to je za nas velika sramota