Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

pride_of_merseyside
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la pride_of_merseyside » 30 sep 2015, 13:24

Provjerila sve, čak i ono nisam mogla čekati do 19., otišla privatno da smirim brigu. Sve savršeno, nalazi nikad bolji, željezo čak 22. :crazy:

Kaže mi da sam neurotična "možda". :roll:
Koja je razlika izmedju bromazepama i diazepama? I jedan i drugi uspavljuju garant. A što je najgore, ništa ne pijem 2-3 dana, al' mi se sve više spava. :|
Dex je napisao/la: Sjedim s jaranom sad na kafi, yebe mi sat i po sve, jer samo zijevam, a spavo 9 sati :lol:
Ja spavala od 21 do 6. I od 6 zijevam, iako sam se predozirala kafom. :plac:
Sad bih zaspala i ne bih ustala do sutra da ne moram ići. Al' zato čim dodjem... :zzz:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2015, 13:50

Da ti nemas manicnu depresiju ne daj Boze :lol:

Ko cocacola i cockta. Skoro iste stvari, trebaju da rjesavaju iste stvari, samo sto se bromazepam koristi i ovako za neke somatske smetnje, tako da se drzi onoga sto sam ti ja rekao. Uzimaj, samo znas kako treba dozirati. A ja bih otisao i malo popricao sa psihologom, to je sve za ljude, imam iste probleme godinama, nemoj dozvoliti da se to dalje razvija, mladi su svakako kod nas vrlo lahko razvijaju neuroze, kasnije i psihoze :think:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 sep 2015, 13:56

Vidi ljekara, alal ti vera :mrgreen:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2015, 14:04

samo_lijevo je napisao/la:Vidi ljekara, alal ti vera :mrgreen:
pa od stomatologa do kardiologa, svi me znaju, sve sam ja to vec prosao :lol:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 30 sep 2015, 14:21

Ma šta napriča, od visokog pulsa on meni neku depresiju ustanovi, neurozu, psihozu. :lol:

Neću Bgm ništa da pijem, dok baš ne budem morala, kad me nešto spuca, jer doduše, to je kod mene ekstremno, ili sam skroz neraspoložena ili sam previše raspoložena i hiperaktivna. :rol:
Uzela sam oba nek imam za svaki slučaj. :crazy:

Cockta ne sadrži kofein i onu neku kiselinu. :P

Inače, svaki doktor kojem odem privatno, od zubara do interniste, Sandžaklija. Rekoh samo oni u Sarajevu rade izgleda. Kaže mi ovaj jedan idi kući, nemoj džaba hodati, ti si zdrava djevojčica. :crazy:

Još da mi je kako da se razbudim i sve bi bilo super. :think:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2015, 14:39

pride_of_merseyside je napisao/la:Ma šta napriča, od visokog pulsa on meni neku depresiju ustanovi, neurozu, psihozu. :lol:

Neću Bgm ništa da pijem, dok baš ne budem morala, kad me nešto spuca, jer doduše, to je kod mene ekstremno, ili sam skroz neraspoložena ili sam previše raspoložena i hiperaktivna. :rol:
Uzela sam oba nek imam za svaki slučaj. :crazy:

Cockta ne sadrži kofein i onu neku kiselinu. :P

Inače, svaki doktor kojem odem privatno, od zubara do interniste, Sandžaklija. Rekoh samo oni u Sarajevu rade izgleda. Kaže mi ovaj jedan idi kući, nemoj džaba hodati, ti si zdrava djevojčica. :crazy:

Još da mi je kako da se razbudim i sve bi bilo super. :think:
Joj ja kod svog interniste prije par godina, normalno Sandzaklija, nesto sam imao taj period kad sam imao visok pritisak pa me bacalo u nesvjesticu. Bio CITO, hitan slucaj, znaci Boze, rekoh umirem. I sad oni mene preko reda medicinski radnici vode tamo kad on poslije par minuta: "Ada nije tebi ništa Bogo mi, pogleda te kolik' si, ti treba da se ženiš jadan. Da ne uzimaš možda ona gov.na, one matrake, one steroide, proteine, kreatine, nemo' to ni slučajno, vidim da dižeš tegove" :lol: Znaci Boga mi istim rijecima, ono kao da sjedim sa nekim covjekom u Sandzaku na selu, ista prica, isto sve, dzapa sve te knjige i diplome, mi smo imuni na to :rol: :urnebes: Eto i sestra mi je isto psiholog ima vec par godina, nezaposlen naravno :mrgreen:

I meni to stalno govore "ajde jadan, nije tebi ništa", tamo se po nalazima raspadam. Inace u Sandzaku ne mozes i ne smijes biti bolestan, pogotovo muskarac, to je za nas velika sramota :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 sep 2015, 14:41

Hipohondri, i jedno i drugo :P
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 30 sep 2015, 14:48

I trece. :lol:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2015, 14:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:Hipohondri, i jedno i drugo :P
:nene: :nene: :nene:

Stres je opasna psihosomatska bolest. Da vidis kako mozes lagano srozati krvnu sliku, zeljezo, hormonalnu sliku... Ja sam dugo mucio s tim, znas kad imas hiljadu simptoma i nijedan nalaz nije dobar, i nakon skoro 2 godine shvatis da je to sve od akumuliranog stresa, znaci ti ne osjetis to vise, to ti postaje svakodnevnica, to stanje. Popravio sam nalaze, eto jos malo psihicki da se utegnem (smanjio sam stres) i picim u nove poslovne pobjede.

http://www.olx.ba/artikal/19067582/samsung-s4-16gb/

eto taman ako hoce neko kupiti :lol:

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 30 sep 2015, 15:07

Znači ja nisam pod stresom uopšte, meni nalazi nikad bolji, prvi put u životu bez ijedne zvjezdice. 90% vrijednosti na medijani bukvalno. Sve kontam da su mi zamijenili nalaze s nečijim. :rol:

Čak mi se više i ne spava, ovaj hladan zrak me razbudi.

I nema nerviranja. :cool:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 sep 2015, 15:08

Svasta :roll:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Chat

Post Postao/la hilmo » 30 sep 2015, 15:09

Od čeg ti stres dobi, da mi je znati.
Jeftin taj telefon, ja svoj koristim godinu i pol i ne bih ga dao ispod 5 glava :)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2015, 15:10

pride_of_merseyside je napisao/la:Znači ja nisam pod stresom uopšte, meni nalazi nikad bolji, prvi put u životu bez ijedne zvjezdice. 90% vrijednosti na medijani bukvalno. Sve kontam da su mi zamijenili nalaze s nečijim. :rol:

Čak mi se više i ne spava, ovaj hladan zrak me razbudi.

I nema nerviranja. :cool:
Eto vidis sta znaci kvalitetan psiholog :kafa: I meni treba neko nastimati knjige za firmu :mrgreen:

@ljevak

brat u soku i nevjerici :lol:

@hilmo

Nikad nisam volio lopatom uzimati :P

Inace mene zanima vise industrijska psihologija, poslovna psihologija :tralala:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 sep 2015, 15:13

@ljiljane
Šta ti treba štimati, u tim malverzacijama sam dr.mr :)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 sep 2015, 15:14

poslije 23 dana neprestanih ispita, i tri mjeseca cjelodnevnog učenja, napokon mogu leći ko čovjek i opustit se slika

da alkohol nije smeće sad bih se napio slika
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 30 sep 2015, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 sep 2015, 15:15

Bosniacum Lilium je napisao/la:
@ljevak

brat u soku i nevjerici :lol:
Kako necu bit u soku. :crazy: Za pola tih dijagnoza, bolesti, poremecaja, lijekova itd. nisam nikad cuo.Ma gdje pola, 90 % nepoznatih pojmova.
Ja bih vam dao jednu preporuku, ali ne mogu javno, svak cita. :rol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2015, 15:20

hilmo je napisao/la:@ljiljane
Šta ti treba štimati, u tim malverzacijama sam dr.mr :)
:lol: :lol: :lol:

Jesi brat, moram tebe skautirati za svoju firmu :njanjanja: Cak mozda da udjemo i ortakluk :kafa:

@Donnie

cestitke sefe :salut: pusis li ? ja bas nikakav porok nemam. Kaze mi jaran kako ne pusis i ne pijes, moras nesto, moras naci neki porok, ne mozes zivjeti bez poroka :lol:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 30 sep 2015, 15:23

Donnie Darko je napisao/la:poslije 23 dana neprestanih ispita, i tri mjeseca cjelodnevnog učenja, napokon mogu leći ko čovjek i opustit se slika

da alkohol nije smeće sad bih se napio slika
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 30 sep 2015, 15:27

Bosniacum Lilium je napisao/la: Jesi brat, moram tebe skautirati za svoju firmu :njanjanja: Cak mozda da udjemo i ortakluk :kafa:
:stop: :nedam:
Zna se ko će biti glavni što se tiče toga. :kafa:
Hilmo može biti viši referent, ali nakon što dobro provjerimo njegovo stručno znanje.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 sep 2015, 15:30

Esselamu aleykum i svi ostali lijepi pozdravi,standardnom društvu koje boravi ovdje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VivaLaStella i 5 gostiju.