Kad ih mlatnemo pripremi neku finu Livajinu sliku pa da ti ispunim zeljuAjzea je napisao/la:A neću potpis, hoću da ti stavim Livaju na avatar

Ili jos bolje ako ima neka zajednicka slika Livaje i Mladenovica

Kad ih mlatnemo pripremi neku finu Livajinu sliku pa da ti ispunim zeljuAjzea je napisao/la:A neću potpis, hoću da ti stavim Livaju na avatar
U subotu.Shooter je napisao/la:Kad krece prodaja ulaznica?
**** mi sve ima da im trazim da se slikajubrile je napisao/la:Kad ih mlatnemo pripremi neku finu Livajinu sliku pa da ti ispunim zeljuAjzea je napisao/la:A neću potpis, hoću da ti stavim Livaju na avatar
Ili jos bolje ako ima neka zajednicka slika Livaje i Mladenovica![]()
@MCMXLVI kakav smo ti yebacki avatar pripremiliAjzea je napisao/la:**** mi sve ima da im trazim da se slikajubrile je napisao/la:Kad ih mlatnemo pripremi neku finu Livajinu sliku pa da ti ispunim zeljuAjzea je napisao/la:A neću potpis, hoću da ti stavim Livaju na avatar
Ili jos bolje ako ima neka zajednicka slika Livaje i Mladenovica![]()
Ne smijem sad, nadji neku novu zrtvu za potpisMCMXLVI je napisao/la:Ma vi niste dusmani, vi ste monstrumi![]()
Daj Brile i potpis da dodamo, da ti vidis sta ti ja spremam nebi nikad opkladu prihvatio
To je ja mislim u domenu naucne fantastike. Samo da se u ovim "mojim" probudi inat, sa kim god neutralnim pricam vec nas sad zale hh.uNbx je napisao/la:Ili će biti jebbbački X, 4:4 kao 'Pool i Chelsea u LP onomad.godrina je napisao/la:Joj ko ce vas pofatat sa novim avatarima, il ce vas igraci sve zajeb.at i odigrat pick.asti x
Vakat je vala da procepi vise sa golovimagodrina je napisao/la:To je ja mislim u domenu naucne fantastike. Samo da se u ovim "mojim" probudi inat, sa kim god neutralnim pricam vec nas sad zale hh.uNbx je napisao/la:Ili će biti jebbbački X, 4:4 kao 'Pool i Chelsea u LP onomad.godrina je napisao/la:Joj ko ce vas pofatat sa novim avatarima, il ce vas igraci sve zajeb.at i odigrat pick.asti x
Jedino cega bude 7+ na derbiju, osim faulova ofc, su auti.godrina je napisao/la:Samo nek bude egal ne sve na jednu stranu
Da li bude 7+ kornera cc
Zadnja 3-4 su i dobra kakvih je bilo, ma opet derbi je derbi kako god. Ko hoce uzivat u golovima nek gleda cllasico.uNbx je napisao/la:Jedino cega bude 7+ na derbiju, osim faulova ofc, su auti.godrina je napisao/la:Samo nek bude egal ne sve na jednu stranu
Da li bude 7+ kornera cc![]()
![]()
Nema ga prijatelju kada se igra na GrbavicihordasDoboj je napisao/la:Kad vam je korteo i u gdje je okupljanje (pitam radi jarana koji prvi put ide na tekmu)?
Ajde, olim te jesi li gledao press konferenciju?Ajzea je napisao/la:Nije smiješno ali nastavi se truditi..
JoseMourinho je napisao/la:masala poceli su i press od 18 minuta gledat, toliki strah im se ipak uvuko
Trenutno korisnika/ca: alemsa, antisisoja1919, AvantiBL, bhfanatic14, Bing [Bot], bvsic, ferroviere87, fks74, Giuseppe1, held9, Hrammm1921, Jadnimi, Jet2Holiday, KarlMarx, Lokomotifa, LondonBlues, Lynx, Napapijri, Samba71, Sarun, TefalTava, tuitamo, zastitaIdentiteta, ZaZelju, zeljovolimte, zemuntrg i 184 gosta.