Znaci nasim na sjeveru 10km zato sto je i njihovim..makar su popust za clanove trebali dati kao sto oni radeDooVe je napisao/la:Određene cijene ulaznica za derbi sa Sarajevom
http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... vom/16766/

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Znaci nasim na sjeveru 10km zato sto je i njihovim..makar su popust za clanove trebali dati kao sto oni radeDooVe je napisao/la:Određene cijene ulaznica za derbi sa Sarajevom
invincible1921 je napisao/la:Imal kakva prenosa za ovu Ligu prvaka![]()
To sto si nabrojao je samo jedan dio onoga sto treba za normalan rad. Nigdje ne prave ekipu bez trenera on treba imati oko sebe tim ljudi barem jos dvojice posmatranje proticnickih ekipa, analiza pracenje eventualnih igraca koji su zanimljivi, neko mora imati taj odnos sa menadzerima koji nam je jako los ne samo u BiH nego i u okolnim zemljama ma ima jako mnogo stvari mogao bi pisati danima. Takvih par ljudi koji rade dobar posao mogu pomoci klubu najvise od svega a ne voditi racuna da li im mozes isplatiti plate.ChWilla je napisao/la:ako šef struke ima znanje, viziju, petlju i podršku uprave, nama i ne treba bolji menadžer ili sportski direktor od hareta. ja i dalje mislim da su nesretne kombinacije gdje jedan pravi ekipu, a drugi vodi. a ako nema sve navedeno, onda treba.
Bice regulisano nakon suda, zalili smo se da su racuni koje nam isporucuju previsoki i nerealni takvih ima po gradu jako puno. Nakon sto se bude utvrdilo realno stanje bice placeno.fedeltafrotta je napisao/la:pile jel ovaj dug za vodu novo maslo VIK-a ili je stvarno stanje ?
U prijevodu, zalili se kurcu, para nemamo.pile87 je napisao/la:Bice regulisano nakon suda, zalili smo se da su racuni koje nam isporucuju previsoki i nerealni takvih ima po gradu jako puno. Nakon sto se bude utvrdilo realno stanje bice placeno.fedeltafrotta je napisao/la:pile jel ovaj dug za vodu novo maslo VIK-a ili je stvarno stanje ?
Kvar neki bioPokusajte je napisao/la:Zasto semafor ne radi dvije utakmice?
na hajrpile87 je napisao/la:Bice regulisano nakon suda, zalili smo se da su racuni koje nam isporucuju previsoki i nerealni takvih ima po gradu jako puno. Nakon sto se bude utvrdilo realno stanje bice placeno.
Valjda naši na sjeveru imaju godišnje. Ako nemaju, onda je cijena tamanlikusa je napisao/la:Znaci nasim na sjeveru 10km zato sto je i njihovim..makar su popust za clanove trebali dati kao sto oni radeDooVe je napisao/la:Određene cijene ulaznica za derbi sa Sarajevom
E to bi stvarno dobro bilo.EmirGz je napisao/la:Mozda je malo bezobrazno uopste razmisljati o tome, nakon sto smo ga pustili olako, ali eto.. Kakav je ugovor stanicu u olimpicu, da li bi se tu nesto moglo izmajmunisati da se tivra ove zime? Nisam ga do sad gledao u Olimpicu, ne znam ni u kakvom je stanju, ali vjerujem da bi se on vratio na svoj nivo kad bi proveo pripreme sa nama, s njim rjesavas mnogo pozicija u timu, ne znam...
Super ideja.. Stana moze kvalitetno pokriti obje bocne i krilne pozicije ali, opet, sve ovisi o njegovom ugovoru a i o volji nasih da ga vrate..EmirGz je napisao/la:Mozda je malo bezobrazno uopste razmisljati o tome, nakon sto smo ga pustili olako, ali eto.. Kakav je ugovor stanicu u olimpicu, da li bi se tu nesto moglo izmajmunisati da se tivra ove zime? Nisam ga do sad gledao u Olimpicu, ne znam ni u kakvom je stanju, ali vjerujem da bi se on vratio na svoj nivo kad bi proveo pripreme sa nama, s njim rjesavas mnogo pozicija u timu, ne znam...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.