Idemo jedan za ligu prvaka sinoc preskocena noc vidim fina mi je odluka bila
1.Atletico Madrid - Benfica 3+ 2,2 , Ozljeda u timovima nema drago mi je da ce svi biti spremni za mec ocekujem jednu jaku i otvorenu igru Atletico u prvenstvu igra toplo hladno zadnjih 5,6 utakmica kuci Primio je go od Barselone samo gosti jesu bili tanani ali su se i naigrali koliko toliko zato dajem šanse da i Benfika postigne gol a možda i dva jer mislim da Benfica nije u rangu getafea i ostalih tome u prilog ide izjava domaceg trenera koji ide na pobjedu i otvorenu igru "Čuo sam da će nas pratiti preko tri tisuće naših navijača, te ćemo napraviti sve da ih obradujemo i pokažemo da je Benfica europski velikan " a sa 0-0 se ne moze pobjediti cak šta više na ovoj utakmici ukoliko padne jedan rani go moze se ocekivat i više golova Benfica igra brzi tempo koji ce Atletico morati pratiti
2.Shaktar-PSG 2 1,85 PSG je ipak drugi svijet za Shaktar izostanaka kod PSG-a nema izostanaka izjava trenera jeste da ce odbrana presuditi pobjednika ovog susreta iako je ne vidim odbranu kao kljucni faktor vec više napad , Shaktar je ekipa koja dominira koliko toliko u prvenstvu nad nekim losijim ekipama iako se sa njima dosta puta zna patit i igrat jako lose ove sezone poraz kuci od Dnipra 0-2 , Uz kompletni PSG koji jurisa ka ova tri boda i uz prvo mjesto u francuskoj ligi sa jako malo primljenih golova ja ne vidim Shaktar da moze i do boda btw Shaktaru fale dva igraca
3.CSKA MOSKVA-PSV 1 1,7 Ovaj par mi se cini kao najlakši par dana jednostavno ne vidim PSV-a da moze parirati ovakom CSKA u prilog CSKA ide domaci stadion , ide mu u prilog izostanak ovih momaka : Willems, Jozefzoon, Koch, Guardado, De Jong Cska je porazen od Wolsfburga 1-0 sto znaci ukoliko oni izgube ovaj susret mogu da se pomire sa svakom sansom za eventualni prolaz dolazi im PSV koji je dosta ranjiv , veceras CSKA 95% kompletan i ne vidim nekih vecih problema da u savladavanju PSV-a
Kvota 6,919 Sretno
Ono što bi dodao onima koji igraju više parova to je :
Juventus - Sevilla oba daju go 1,8
Gladbach - CIty 3+
Ukoliko treba napišite da i to obrazlozim