FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@duska, nemoj ih plasiti sa tim naslovom! Jos si uvelicao slova. Pa cijeli dan pokusavam naci zrtvu za opkladu, kako cu sada kad procitaju to. Ovim putem pozivam i vas ostale, da iskoristimo ovu jedinstvenu pruzenu priliku da im tema bude cijela u bordo boji. HajmoooooO!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ako ih uzmemo, bojkotovat će forum od silne bordo boje.MCMXLVI je napisao/la:@duska, nemoj ih plasiti sa tim naslovom! Jos si uvelicao slova. Pa cijeli dan pokusavam naci zrtvu za opkladu, kako cu sada kad procitaju to. Ovim putem pozivam i vas ostale, da iskoristimo ovu jedinstvenu pruzenu priliku da im tema bude cijela u bordo boji. HajmoooooO!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
A mi jedva cekali da mu vidimo ledjaMortemHz je napisao/la:Joj da je kakvih para pa da dovedemo ovog Mladenovica ali yebi ga.. nista od toga svakako pa da se vratim malo u realnost

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne!marconato je napisao/la:A mi jedva cekali da mu vidimo ledjaMortemHz je napisao/la:Joj da je kakvih para pa da dovedemo ovog Mladenovica ali yebi ga.. nista od toga svakako pa da se vratim malo u realnost![]()
- ako mislimo na istog?

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 30 sep 2015, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Ne!marconato je napisao/la:A mi jedva cekali da mu vidimo ledjaMortemHz je napisao/la:Joj da je kakvih para pa da dovedemo ovog Mladenovica ali yebi ga.. nista od toga svakako pa da se vratim malo u realnost![]()
- ako mislimo na istog?
Morto se vjerovatno zajebava sa ovog zeljinog, a mozda i ne..
Ja mislim da je ipak za ovog naseg Mladenovića iz Batea...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nedostaje mi
Naši mudro šute, sva medijska pažnja je usmjerena prema konama njihovim igračima,upravi,pripremama itd. što je još jedna stvar koja ide u korist nama.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Joj što ne mogu ovo, kod nas ili je crnjak ili euforija, nikako između...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
hzkg je napisao/la:Naši mudro šute, sva medijska pažnja je usmjerena prema konama njihovim igračima,upravi,pripremama itd. što je još jedna stvar koja ide u korist nama.
Tako i treba!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo tako,u miru i tisinihzkg je napisao/la:Naši mudro šute, sva medijska pažnja je usmjerena prema konama njihovim igračima,upravi,pripremama itd. što je još jedna stvar koja ide u korist nama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma kakav crni crnjak, bordnjak oldej olnajt.Babayaro je napisao/la:Joj što ne mogu ovo, kod nas ili je crnjak ili euforija, nikako između...

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahah yebo njihovog,mislio sam na ovog iz Bate-ajoker90 je napisao/la:Ne!marconato je napisao/la:A mi jedva cekali da mu vidimo ledjaMortemHz je napisao/la:Joj da je kakvih para pa da dovedemo ovog Mladenovica ali yebi ga.. nista od toga svakako pa da se vratim malo u realnost![]()
- ako mislimo na istog?
Morto se vjerovatno zajebava sa ovog zeljinog, a mozda i ne..

Zbunili ste ga, sad vise ni on ne zna na kog je mislio.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
idemo na grbavicu, da napravimo........ nešto
- muhamedhulk
- Kontakt:
10 km ulaz na sjever. Istok nece biti otvoren... Naknadno ce biti objavljeno gdje ce biti prodaja karti (ocekujem plato Skenderije u sub/ned)
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da,da..trebalo bi i prije,rekli su danas ali ce ocito pomjeriti
-
- Kontakt:
Neki dan sretnem jesica , na ciglanama kod oskara .. Reko znam da ste dobar strucnjak al treba nasu ligu dobro poznavat .. Kad on meni rece poznajem dobro samo u kost haha i nasmija se .. Ne stigo mu reci da pijance natjera 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], propoklopac i 39 gostiju.