Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 29 sep 2015, 21:08

gaston je napisao/la:Fakat Dzimija baš nešto dugo nisam vidio na forumu :roll:

Jel popio trajni ?
@Carlo ako iko zna ti znaš ? :D
Vidio sam ga u gradu prije par mjeseci, rece da nema vremena, tako nesto :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 29 sep 2015, 23:29

gaston je napisao/la:
Mene samo zanima gdje se izgubiše svi oni što su kleli u Rodžersa
Nadam se da ne misliš na mene ? :D
Izvini ako si se pronašao u tome :shifty:
Ma to mi onako pade na pamet, jer sam na ovoj temi čitao takve postove po kojima se dalo zaključiti da pojedinci navijaju za Rodžersa, a ne za Liverpool i to mi je tako, najblaže napisano, bilo nezrelo. Doduše, možda to i jesu bila djeca koja je prodavač magle uspio toliko očarati nečim, ali opet je baš bilo onako degutantno za čitati. Tolike glorifikacije za čovjeka koji ništa nije osvojio u trenerskoj karijeri...mislim apsurd :shifty:
Joint_fc

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 29 sep 2015, 23:50

Dok god je Sturridge zdrav mi cemo dobro igrati, ako nista necemo gubiti po 3-4 razlike. On je igrac koji pomaze oko sebe igracima da se bolje osjecaju, prvenstveno mislim na coutinha a moze se dodati komotno i ings po prikazanom do sada. Ne bi me cudilo da uzmemo i komsije i plavce. Ako ce se dovoditi trener a da to nije Klop ili Anceloti onda je bolje da i njega istrpimo ovu sezonu, naravno ako ne dozivi neki ekstreman krah. Dosta mi je gledati vise ovih nedokazanih trenera, zbog njih i ne mozemo dovesti jaceg igraca zato sto svaki igrac zeli da igra za boljeg menadzera, a ne za tamo neke Rodgerse. Monke....
LP

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 30 sep 2015, 09:47

IN RODGERS WE TRUST!

Evo mene ostali neka se jave ako smiju :)
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 sep 2015, 15:33

Billy Liddell ‏@Liddellpool 4h4 hours ago
BILD today report that #LFC had a €15m bid for 19-year-old Schalke starlet Leroy Sané rejected over the summer.
Billy Liddell ‏@Liddellpool 4h4 hours ago
Schalke are expecting to receive a fresh bid from #LFC in either January or next summer for Leroy Sané *BILD*
Sturridge is likely to be rested, Sakho, Milner, Lucas and Coutinho may also be spared European duties ahead of the weekend. *Echo*
Martin Atkinson has been appointed referee for Sunday’s Merseyside derby.
Sheyi #Ojo wass on fire tonight for Wolves. 2 goals for the youngster. #LFC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 30 sep 2015, 16:13

Oliver Kay (The Times) has been doing an interview on webchat talking about LFC and Klopp.
Here are some snippets:
"FSG do seem a little worried about appointing Jurgen Klopp - he's a forceful personality."
"Rodgers is a forceful personality too, though -- perhaps a little too forceful for FSG. I'm probably saying they want a yes man"
"They do seem to want a coach who fits unquestioningly into their model "
"..even though their "model", while sensible in theory, and their judgement remain unproven."
"Anyway, as things stand, I believe FSG's intention, for now, is to give Rodgers the time to prove himself,"

Otprilike kao sto sam i ocekivao. Nakon 3 godine i 300 miliona dace mu jos vremena da se dokaze zato sto je on njihov "yes man". Ne zele da zaposle neko vece ime jer postoji sansa da ne bude radio po njihovom.
Nad nama nebo ima da gori!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 30 sep 2015, 17:19

To znaci da se njima zivo jeb.e za trofejom ili nekim plasmanom. Znaci ako Klopp vodi LFC i osvoji nesto, on se njima ne svidja jer ne govori Yes boss. A recimo Brendan ne osvaja al jbg, govori yes boss! Nisam mislio da cu to reci ikad al podhitno prodat klub naftaskim goatfuckerima sa Bl.Istoka.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 30 sep 2015, 17:26

Nema sta al mislim da im je Brendan guze dao i zato mu se **** za nas .
Ruzno reci i slutiti al volio bi da sutra i za vikend ne pobjedi samo da vidim onda sta ce biti.
Al dugo nismo imali bolje situacije da nam bolji trner stoji slobodan i jos voljan da nas preuzme .
MA ZALOSNO
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 30 sep 2015, 17:30

senkY je napisao/la:Nema sta al mislim da im je Brendan guze dao i zato mu se **** za nas .
Ruzno reci i slutiti al volio bi da sutra i za vikend ne pobjedi samo da vidim onda sta ce biti.
Al dugo nismo imali bolje situacije da nam bolji trner stoji slobodan i jos voljan da nas preuzme .
MA ZALOSNO
:rol:
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 30 sep 2015, 17:30

Nisam siguran citate li vi sta pise, ali da ponovim
"Rodgers is a forceful personality too, though -- perhaps a little too forceful for FSG. I'm probably saying they want a yes man"
Nije ni Rodgers yes man. Mada je Klopp daleko jaca licnost, ali barem ima historiju uspjeha kao temelj.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 30 sep 2015, 17:41

Nije yes man to ,nije stvar u tome po meni,stvar je u kvaliteti i strucnosti.
On jos konta da je u Swansea pa da su svi sretni ovim njegovim (ne)uspjesima.
Pa zar nije skontao da nema nijedan trofej,da su navijaci zedni na njega ,legende kluba pa onda idi iz kluba i tad ces postat yes man.Ono ljudski.
YNWA
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 30 sep 2015, 17:47

senkY je napisao/la:Nije yes man to ,nije stvar u tome po meni,stvar je u kvaliteti i strucnosti.
Pa zar nije skontao da nema nijedan trofej,da su navijaci zedni na njega ,legende kluba pa onda idi iz kluba i tad ces postat yes man.Ono ljudski.
Neka Rodgersa ako ne mozemo dovesti Ancelotia,Kloppa ili Emerya. Fazon je i da nema nekih boljih rjesenja. Ako dovedemo Monka krece sve ispocetka a nikome nije do toga vjerujem,sve dok ne kaparišu pravog strucnjaka neka ovog tulipana na klupi,a vjerujem da nece izdrzati vise od decembra.
Klopp je po meni svakako prva opcija,jer bi njemu Liverpool legao k'o majka na mrtvog sina.
Najveći klub u engleskoj,najbolji navijači na svijetu,najljepsi stadion na svijetu,najbolja tradicija u svijetu.
710 Apperances
186 Goals

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 30 sep 2015, 18:02

To si super rekao ,to sve stoji ali boli me sto se ovo dogadja vec par godina.
Zar nije zalosno da utorak i srijedu vec par godina moramo gledati ligu prvaka bez naseg kluba ,bez kluba sa tradicijom ,najboljim navijacima i jos nam dadnu tu privilegiju da nas u prvenstvi kuci tuce ko god stigne.
I tko je kriv ????
Gospoda ameri i gospidin strucnjak.
To jest kad kazes bolje i da ostane ak nemogu dovest pravog ,al to ne zelim jer bojim se da cemo postat ako i vec nismo prosjecna ekipa PL, ala stoke,Aston villa ,Palace i ostale ekipice
MA ZALOSNO
YNWA
Bill Shankly

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 30 sep 2015, 19:03

Klop se nudi sam tako da nije stvar u tome mogu li oni dovesti neko zvucnije ime, pravo pitanje je zele li da ga dovedu. Po svim ovim izjavama njegovim i vise je nego evidentno da on zeli da preuzme klupu Liverpoola jer je to klub sa srcem i dusom, ono sto njemu treba i sto njemu godi. Barem smo nekad bili taj klub i jos uvijek smo na takvom glasu. Ovo sto se danas desava u i oko kluba upucuje na suprotno.
Nad nama nebo ima da gori!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 30 sep 2015, 19:45

ako nece doci menadzer tipa one dvojice sto puta nabrojanih ovdje, onda nek ostane BR. Ne zelim da se neko uci na nama. Ponovo. Recimo, prosle sezone nam je 4th mjesto pobjeglo za 8 bodova,ako se ne varam, znaci moze se i sa BR. Normalno da utice i forma drugih trenera, eto recimo Van gal dodje do 4th mjesta zahvaljujuci greskama drugih. Ja bih volio Kloppa ili Carla, razlozi opste poznati a Gerrarda ili Carru za pomocnike, ako nista zbog motivacije i uticaja u svlacionici. Kad je preuzimo BR, nije ni bilo Bog zna kakvih imena dostupnih. Sad ih ima ali politika firme je takva. Odnosno ko zna, svjedoci smo da Ameri vole biti teatralni, mozda dadnu otkaz BR iznenada, javno, demonstrirajuci moc itd. Ostaje gledat i trpjet'.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 30 sep 2015, 20:36

Ne znam,nisam za BR nikako vec duze vremena ,al mora da se trpi.Prvo me razocarao prosle godine kad smo ispali u ligi prvaka od basela pa od besiktasa u europa ligi i na kraju slag ona sramota od stoke .Problem u svemu tome sto nas zbog ovih rezultata izbjegava svaki jaci igrac ,svako bolje pojacanje .Al eto pisem ovo nadajuci se starim danima ponosa i slave
YNWA
Bill Shankly

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 30 sep 2015, 20:38

Citam sve vise spekulisu o tome da Klopp mjenja guardiolu u Bayern na kraju sezone,Bild prenosi
YNWA
Bill Shankly

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 sep 2015, 20:58

KopLfc je napisao/la:
senkY je napisao/la:Nije yes man to ,nije stvar u tome po meni,stvar je u kvaliteti i strucnosti.
Neka Rodgersa ako ne mozemo dovesti Ancelotia,Kloppa ili Emerya. Fazon je i da nema nekih boljih rjesenja. Ako dovedemo Monka krece sve ispocetka a nikome nije do toga vjerujem,sve dok ne kaparišu pravog strucnjaka neka ovog tulipana na klupi,a vjerujem da nece izdrzati vise od decembra.
Klopp je po meni svakako prva opcija,jer bi njemu Liverpool legao k'o majka na mrtvog sina.
Najveći klub u engleskoj,najbolji navijači na svijetu,najljepsi stadion na svijetu,najbolja tradicija u svijetu.
Ne zavaravaš nikoga tim pisanjem sa sobom :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 30 sep 2015, 21:00

Jel fkt mislis da je ovaj senky moj profil? Mozes provjeriti kod admina ako te zanima.
710 Apperances
186 Goals

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 30 sep 2015, 21:02

:? O cemu to Gaston
YNWA
Bill Shankly

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.