Vidio sam ga u gradu prije par mjeseci, rece da nema vremena, tako nestogaston je napisao/la:Fakat Dzimija baš nešto dugo nisam vidio na forumu![]()
Jel popio trajni ?
@Carlo ako iko zna ti znaš ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Vidio sam ga u gradu prije par mjeseci, rece da nema vremena, tako nestogaston je napisao/la:Fakat Dzimija baš nešto dugo nisam vidio na forumu![]()
Jel popio trajni ?
@Carlo ako iko zna ti znaš ?
Izvini ako si se pronašao u tomegaston je napisao/la:
Nadam se da ne misliš na mene ?Mene samo zanima gdje se izgubiše svi oni što su kleli u Rodžersa
Billy Liddell @Liddellpool 4h4 hours ago
BILD today report that #LFC had a €15m bid for 19-year-old Schalke starlet Leroy Sané rejected over the summer.
Billy Liddell @Liddellpool 4h4 hours ago
Schalke are expecting to receive a fresh bid from #LFC in either January or next summer for Leroy Sané *BILD*
Sturridge is likely to be rested, Sakho, Milner, Lucas and Coutinho may also be spared European duties ahead of the weekend. *Echo*
Martin Atkinson has been appointed referee for Sunday’s Merseyside derby.
Sheyi #Ojo wass on fire tonight for Wolves. 2 goals for the youngster. #LFC
senkY je napisao/la:Nema sta al mislim da im je Brendan guze dao i zato mu se **** za nas .
Ruzno reci i slutiti al volio bi da sutra i za vikend ne pobjedi samo da vidim onda sta ce biti.
Al dugo nismo imali bolje situacije da nam bolji trner stoji slobodan i jos voljan da nas preuzme .
MA ZALOSNO
Neka Rodgersa ako ne mozemo dovesti Ancelotia,Kloppa ili Emerya. Fazon je i da nema nekih boljih rjesenja. Ako dovedemo Monka krece sve ispocetka a nikome nije do toga vjerujem,sve dok ne kaparišu pravog strucnjaka neka ovog tulipana na klupi,a vjerujem da nece izdrzati vise od decembra.senkY je napisao/la:Nije yes man to ,nije stvar u tome po meni,stvar je u kvaliteti i strucnosti.
On jos konta da je u Swansea pa da su svi sretni ovim njegovim (ne)uspjesima.
Pa zar nije skontao da nema nijedan trofej,da su navijaci zedni na njega ,legende kluba pa onda idi iz kluba i tad ces postat yes man.Ono ljudski.
Ne zavaravaš nikoga tim pisanjem sa sobomKopLfc je napisao/la:Neka Rodgersa ako ne mozemo dovesti Ancelotia,Kloppa ili Emerya. Fazon je i da nema nekih boljih rjesenja. Ako dovedemo Monka krece sve ispocetka a nikome nije do toga vjerujem,sve dok ne kaparišu pravog strucnjaka neka ovog tulipana na klupi,a vjerujem da nece izdrzati vise od decembra.senkY je napisao/la:Nije yes man to ,nije stvar u tome po meni,stvar je u kvaliteti i strucnosti.
On jos konta da je u Swansea pa da su svi sretni ovim njegovim (ne)uspjesima.
Pa zar nije skontao da nema nijedan trofej,da su navijaci zedni na njega ,legende kluba pa onda idi iz kluba i tad ces postat yes man.Ono ljudski.
Klopp je po meni svakako prva opcija,jer bi njemu Liverpool legao k'o majka na mrtvog sina.
Najveći klub u engleskoj,najbolji navijači na svijetu,najljepsi stadion na svijetu,najbolja tradicija u svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.