FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Avanes
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Avanes » 14 maj 2010, 10:45

Kakva drzava takvi smo i mi, samo pricamo i pricamo, a nista da uradimo. Ko ce guzicu pokrenuti.

Hajde da se pokusamo na brzinu danas organizovati za onu reklamu na finalu kupa. Mozemo taman ovaj trening da iskoristimo, ako nas bude 4000-5000 danas na treningu, a ja se nesto svim srcem nadam da hoce, pa neka svako na odredjenom mjestu ostavi koliko moze markicu ili dvije (svakako bismo platili 10KM pitarima za kartu), da skupimo tih 1500KM da realizujemo ideju da se nasem Švabi cestita rodjendan i zahvali na svemu. Ako stvarno zelimo, ovo se moze izorganizovati, imamo sasvim dovljno vremena da ovo uradimo.

Mislim da je to ljudina kao sto je Švabo itekako zasluzio od nas.

Hajde hajde da pomaknemo guzove.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 14 maj 2010, 10:47

bistrikboy je napisao/la:Al' bas svi!

slika

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 maj 2010, 10:51

ultracimanija je napisao/la:O interesovanju Dinama

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:

Piše: A. Beganović
Petak, 14.05.10. 10:23.
"Mene niko nije kontaktirao, tako da ne znam šta bih vam u ovom trenutku rekao. Lijepo je čuti takve vijesti, no sada mi je samo derbi u mislima i titula na Grbavici", rekao je za SportSport.ba Amar Osim o informacijama koje su se pojavile u zagrebačkim Sportskim novostim, a koje govore da je Izvršni dopredsjenik Dinama Zdravko Mamić zainteresovan za njegove usluge.

Iako je Dinamo osvojio novu titulu, treneru Krunoslavu Jurčiću, bar prema pisanju zagrebačkih Sportskih novosti odborjani su dani.

Navodno je Zdravko Mamić već u potraži za novim trenerom, a kao jedan od onih koji bi mogao nasljediti Jurčića spominje se i menadžer Željezničara Amar Osim.

Međutim, u ovom trenutku Osim ništa ne zna oko eventualnog interesovanja Dinama, što je potvrdio i za naš portal

SS.ba.
Ovo nije nikako dobro. Ako nije u pitanju novinarska patka, ovo bi se onda lako moglo desiti. I Amar je od krvi i mesa, a Mamić ne zali pare kada nesto nameraci. Nadam se da je ipak u pitanju patkica. :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 maj 2010, 10:53

I da bude otjeran nakon dva losa rezultata...pa nije Brko levat...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 maj 2010, 10:56

Seyo_TM je napisao/la:I da bude otjeran nakon dva losa rezultata...pa nije Brko levat...
Ma cuj, bas zbog toga sto nije levat to je moguće. Ogroman novac je u pitanju, pa sad yebe se njemu ako ga otjeraju, digne pare i ciao.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 14 maj 2010, 11:02

zike je napisao/la:
rtm86 je napisao/la:
zike je napisao/la:POZDRAV navijačima Željezničara,nadam se da će biti uzvratna prijateljska u Sarajevu.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA. 8-) 8-) 8-) 1950.
I ja se nadam.. Ostali smo vam duzni golova (u vasoj mrezi, naravno) ;)
Pozdrav
O tome bi mogli raspravljati,ali tad je Hajduk bio loš,iako ni u kojek slučaju ne umanjujem dobru predstavu Želje,meni je samo bitno da ne bude nereda,jer planiram doći autom iz SL.Broda s ekipom,moram vam reći da je ovo najbolji sportski portal,barem što se tiče velikog broja novih informacija,i nema puno novinarskih "rekla-kazala" transfera,osim Džekinog,jer ni dragi Bog nezna gdje će Stroj završiti.TORCIDA 1950 NAJSTARIJI- :mrgreen:
Nema frke nikakve, raja je dolazila na Željine utakmice u Hajdukovim dresovima do skoro...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 maj 2010, 11:04

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 maj 2010, 11:05

Seyo_TM je napisao/la:I da bude otjeran nakon dva losa rezultata...pa nije Brko levat...
A upravo to, pare sve OK ali nije bas Brko levat a i Brko je vec uzeo pare pa ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 maj 2010, 11:07

Odlican,taman da se malo uljepsa background na monitoru,hvala :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 14 maj 2010, 11:07

Hvala Sejo :)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 maj 2010, 11:07

voltron30 je napisao/la:
Ma cuj, bas zbog toga sto nije levat to je moguće. Ogroman novac je u pitanju, pa sad yebe se njemu ako ga otjeraju, digne pare i ciao.
Lijepo misljenje imas o Amaru...
Bas ce se on otici kod mamica da mu ovaj diriguje sta ce radit i kako se ponasati...pa ne prelazi u ManU da uzme toliko ogromnu lovu da se moze popisat na svoj obraz i da ga onaj ponizava...

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 14 maj 2010, 11:09

pile87 je napisao/la:
A upravo to, pare sve OK ali nije bas Brko levat a i Brko je vec uzeo pare pa ...
ja mislim da je ovo pitarska patka pred derbi... zna se cija su oni filijala :)

ivica je odbio reala zbog tih kauboja, tako da je ovo vjerovatno suluda informacija

soi
Kontakt:

Post Postao/la soi » 14 maj 2010, 11:11

Avanes je napisao/la:Kakva drzava takvi smo i mi, samo pricamo i pricamo, a nista da uradimo. Ko ce guzicu pokrenuti.

Hajde da se pokusamo na brzinu danas organizovati za onu reklamu na finalu kupa. Mozemo taman ovaj trening da iskoristimo, ako nas bude 4000-5000 danas na treningu, a ja se nesto svim srcem nadam da hoce, pa neka svako na odredjenom mjestu ostavi koliko moze markicu ili dvije (svakako bismo platili 10KM pitarima za kartu), da skupimo tih 1500KM da realizujemo ideju da se nasem Švabi cestita rodjendan i zahvali na svemu. Ako stvarno zelimo, ovo se moze izorganizovati, imamo sasvim dovljno vremena da ovo uradimo.

Mislim da je to ljudina kao sto je Švabo itekako zasluzio od nas.

Hajde hajde da pomaknemo guzove.
Postoje ljudi, koji su zaduzeni za tribinu i rad iste, tako da nema potrebe da se ovdje o tome pise, jer ovo nije mjesto za te stvari . . .

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 maj 2010, 11:14

[quote="soi"]Postoje ljudi, koji su zaduzeni za tribinu i rad iste, tako da nema potrebe da se ovdje o tome pise, jer ovo nije mjesto za te stvari . . .[/quote]
ovo nije za tribinu nego reklama na istoku...

bistrikboy je napisao/la:Odlican,taman da se malo uljepsa background na monitoru,hvala :mrgreen:
Sve nekakvi brushevi, sareno, nakiceno...nema jednostavnih :mrgreen:

soi
Kontakt:

Post Postao/la soi » 14 maj 2010, 11:18

Seyo_TM je napisao/la:[quote="soi"]Postoje ljudi, koji su zaduzeni za tribinu i rad iste, tako da nema potrebe da se ovdje o tome pise, jer ovo nije mjesto za te stvari . . .
ovo nije za tribinu nego reklama na istoku...[/s
Seyo_TM je napisao/la:[quote="soi"]Postoje ljudi, koji su zaduzeni za tribinu i rad iste, tako da nema potrebe da se ovdje o tome pise, jer ovo nije mjesto za te stvari . . .
ovo nije za tribinu nego reklama na istoku...[/size][/quote][/quote]

Znam da nije za tribinu, ali ako vec imate tu zelju, onda napravite parolu, a ne preko nekih reklama . . .

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 maj 2010, 11:27

Svakako se niko nije sjetio dok nisam napisao ovdje, a i ne cestita se rodjendan 16 utakmica poslije :mrgreen: proso voz :mrgreen:

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 14 maj 2010, 11:28

Radim, a sve mi misli lete na ovu temu oko tog bannera za ivicu.

Moze se fakat izorganizovati banner na ceradi, mislim da je plotanje jednog kvadrata full kvalitete oko 20KM, tako da za nekih 500KM, mozemo napraviti banner da gori hala i lijepo okaciti na ogradu ispred JUGA na kojoj inace okacimo one velike transparente.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 maj 2010, 11:32

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 maj 2010, 11:34

Seyo_TM je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Lijepo misljenje imas o Amaru...
Bas ce se on otici kod mamica da mu ovaj diriguje sta ce radit i kako se ponasati...pa ne prelazi u ManU da uzme toliko ogromnu lovu da se moze popisat na svoj obraz i da ga onaj ponizava...
Slusaj, nije tu stvar o mom misljenju, za Amara sam isto kao i ti, samo ti pokusavam reci da smo svi mi ljudi od krvi i mesa, pa cak i Amar. Nema tu nikakvog loseg misljenja, samo realnost.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 14 maj 2010, 11:40

Pusti te se toh gluposti oko dinama,danas u pola sest svi svi svi na trening,nemoj da vam bude mrsko shvatite ovo kao utakmicu i svi na Jug ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], Lokomotifa i 28 gostiju.