AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
I dalje vjerujemo 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Samo pozitiva.Evo i Lever vodi.Sve nam ide na ruku 

-
na kraju mozemo i prvi zavrsiti 
to je to. hajmo jos 3

to je to. hajmo jos 3

-
salah gigant vec drugi put fula dobru priliku 
jos 2
digne
zamalo

jos 2

digne

zamalo

Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 29 sep 2015, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
pjanic i salah pocrkali. ne mogu meda 
rudi krade vrijeme
svaka cast bjelorusima, a nasih neka je stid. citamo se ujutro jer trenutno nemam nista pametno za napisati

rudi krade vrijeme

svaka cast bjelorusima, a nasih neka je stid. citamo se ujutro jer trenutno nemam nista pametno za napisati

- FrancescoTotti
- Kontakt:
GARCIA OUT!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jel moguce da je Rudi imao jos jednu izmjenu i da je cuvao do 93-te minute ahahaha.Tu prestaje sva diskusija.
Koji krs od igre, totalno bezidejno..
Salaha necu ni da spominjem..
Salaha necu ni da spominjem..

^^ Ako ne zna mahala, nisi ni j**o.. ^^
Salah kidao u Fiori.Dodje u Romu i igra toplo hladno.
Iturbe kidao u Veroni.Dodje u Romu nema ga.Ista stvar je i sa Falkeom.
Iturbe kidao u Veroni.Dodje u Romu nema ga.Ista stvar je i sa Falkeom.
Katastrofalnih pola sata,posebno defanzivnog dijela Roma na celu sa golmanom, je determinirala cijelu utakmicu.
Jednostavno su djelovali potpuno sokirani i razbijeni prvo poluvrijeme,a kad udjes sa zaostatkom od 3 gola u drugo onda je tesko nesto ocekivati. Uspijeli su ipak,nekeko,zabiti 2 i napraviti neki pritisak,ali i dalje je to bilo neuvjerljivo.
Niko po meni ne zasluzuje prolaznu ocjenu ovdje,mada ipak Scesni i svi igraci odbrane izuzev Dignea prednjace u tome.
Mislim da je vakat da se Garsija promjeni,Roma djeluje kao i prosle sezone,na momente cak i losija.
P.S. Jel Castan povrijedjen? Ne razumijem zasto on nije isao na stopera a DDR na DM,ovako izvede Vinekura ( valjda se tako izgovara ) nakon pola sata i ostade sa 2 igraca u sredini i veceras nesigurnim DDR na stoperu..Ne razumijem..
Jednostavno su djelovali potpuno sokirani i razbijeni prvo poluvrijeme,a kad udjes sa zaostatkom od 3 gola u drugo onda je tesko nesto ocekivati. Uspijeli su ipak,nekeko,zabiti 2 i napraviti neki pritisak,ali i dalje je to bilo neuvjerljivo.
Niko po meni ne zasluzuje prolaznu ocjenu ovdje,mada ipak Scesni i svi igraci odbrane izuzev Dignea prednjace u tome.
Mislim da je vakat da se Garsija promjeni,Roma djeluje kao i prosle sezone,na momente cak i losija.
P.S. Jel Castan povrijedjen? Ne razumijem zasto on nije isao na stopera a DDR na DM,ovako izvede Vinekura ( valjda se tako izgovara ) nakon pola sata i ostade sa 2 igraca u sredini i veceras nesigurnim DDR na stoperu..Ne razumijem..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 29 sep 2015, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Roma sa ovim majstorom ne moze sastaviti par dobrih tekmi i to je najveci problem ovih sezona.Jeste obezbjedio Ligu Sampiona al yebes ti to ako ces dobiti Juve,izvuci bod protiv Barse a onda izgubiti od Dorije i Batea.Gdje je tu konstantnost.
Za njegovu formaciju i za izmjene nemam sta reci.
Za njegovu formaciju i za izmjene nemam sta reci.
Nainggolan: Da smo igrali cijelu utakmicu kao drugo poluvreme, rezultat bi bio drugaciji.
Ahahahahahah cuj to.E yebo mater niko u ovoj Romi nije dobar pocev od vlasnika pa onda od trenera,igraca i onda i od mene koji se nerviram zbog ovih hadalja.
Ahahahahahah cuj to.E yebo mater niko u ovoj Romi nije dobar pocev od vlasnika pa onda od trenera,igraca i onda i od mene koji se nerviram zbog ovih hadalja.
Istina je da su ih dva brza gola poremetila i slomila, ali...Manuel je napisao/la:Jel moguce da je Rudi imao jos jednu izmjenu i da je cuvao do 93-te minute ahahaha.Tu prestaje sva diskusija.
Ako pogledas imena na klupi onda je ovaj put to bila sasvim razumljiva odluka Rudija.
Mislim da je Romi itekako nedostajao Edin Dzeko, mozda ne daje golove ali radi puno toga na terenu...sama cinjenica da na njega uvijek motre dva stopera i zadnji vezni ne dopusta protivniku opustanje i silno napadanje, a ujedno otvara dosta prostora Salahu i lijevom krilu (Falque, Iturbe, Gervinho), takodjer i Pjanicu...sama Edinova pojava na terenu cini je jacom u svakom smislu bez imalo subjektivnosti.
Iturbe je za mene bezveze igrac od prve utakmice i ja ne mogu da shvatim da su tolike pare dali za njega, niti od njega sta ocekujem...dobar za slabije timove, ali za Romu nedovoljno...stavise uvijek bih u prvih 11 radije vidio Gervinha nego njega.
Nadam se da ova vecerasnja utakmica znaci kraj za Garciu, promjene su neophodne...ne treba cekati krah protiv snaznog Leverkusena i tek tada nesto mijenjati jer je tada vec kasno.
Ono cega sam se i pribojavao, bodovi protiv Barce su pali u vodu, i vise od toga...bolje da su na Olimpicu izgubili a veceras pobijedili, bar bi imali 3 bobe, ovako samo 1...nadam se da im se nece ponoviti CSKA...gubljenje bodova protiv slicnih ekipa te kosta plasmana u narednu rundu.
Sada su u situaciji da u naredne dvije utakmice protiv Bayera moraju osvojiti min.4 boda...s Edinom je to moguce, bez njega im dajem sanse u Leverkusenu kao i Laziu (3:0).
E yebiga brate ako cemo se vaditi svaku tekmu koju izgubimo da je falio Dzeko ili Pjanic ili ti ga Radja onda ova ekipa ne moze ni ove sezone nista znacajno uraditi.Ako mi ne mozemo dobiti ekipe protiv Batea a da pri tome fali Dzeko onda se samo mozemo zapitati sta ce biti kada dodju jace ekipe,ekipe koje igraju napadacki fudbal.Pa sta da je veceras bio na drugoj strani Real ili Bajern.Pa opet bi sedmicu primili to je problem.Moraju se napraviti neki konstanto dobri rezultati a ne igrati toplo hladno i stalno se oslanjati da ce Pjanic,Salah ili neko treci nesto izmisliti i donijeti nam pobjedu.hurem je napisao/la:Istina je da su ih dva brza gola poremetila i slomila, ali...Manuel je napisao/la:Jel moguce da je Rudi imao jos jednu izmjenu i da je cuvao do 93-te minute ahahaha.Tu prestaje sva diskusija.
Ako pogledas imena na klupi onda je ovaj put to bila sasvim razumljiva odluka Rudija.
Mislim da je Romi itekako nedostajao Edin Dzeko, mozda ne daje golove ali radi puno toga na terenu...sama cinjenica da na njega uvijek motre dva stopera i zadnji vezni ne dopusta protivniku opustanje i silno napadanje, a ujedno otvara dosta prostora Salahu i lijevom krilu (Falque, Iturbe, Gervinho), takodjer i Pjanicu...sama Edinova pojava na terenu cini je jacom u svakom smislu bez imalo subjektivnosti.
Iturbe je za mene bezveze igrac od prve utakmice i ja ne mogu da shvatim da su tolike pare dali za njega, niti od njega sta ocekujem...dobar za slabije timove, ali za Romu nedovoljno...stavise uvijek bih u prvih 11 radije vidio Gervinha nego njega.
Nadam se da ova vecerasnja utakmica znaci kraj za Garciu, promjene su neophodne...ne treba cekati krah protiv snaznog Leverkusena i tek tada nesto mijenjati jer je tada vec kasno.
Ono cega sam se i pribojavao, bodovi protiv Barce su pali u vodu, i vise od toga...bolje da su na Olimpicu izgubili a veceras pobijedili, bar bi imali 3 bobe, ovako samo 1...nadam se da im se nece ponoviti CSKA...gubljenje bodova protiv slicnih ekipa te kosta plasmana u narednu rundu.
Sada su u situaciji da u naredne dvije utakmice protiv Bayera moraju osvojiti min.4 boda...s Edinom je to moguce, bez njega im dajem sanse u Leverkusenu kao i Laziu (3:0).
Za Iturbea sam sve davno rekao.Dugo sam mislio i nadao se da ce od njega biti nesto al nema od toga nista.U potpunosti se slazem da je bolje da igra Gervinho umjesto njega.Ako Rudi poslije ovog poraza ne dobije otkaz bice opet ispadanje u grupnoj fazi Lige Sampiona i borba u Italiji za poziciju broj 2.
-
citam izjave poslije utakmice i svi se vade, prosipaju suplju pricu, pozivaju se na neku nesrecu i pricaju o tom napretku u drugom poluvremenu. svi osim florenzija koji je onako kao i DDR i totti prije njega bio jako samokritican. pricajte sta hocete za ove lokalne momke, jesu pogani igraci jer ponekad igraju i sa previse strasti, ali barem se ne libe reci stvari koje ostali ne smiju, a prava istina je da smo bili uzasni, da mentalno i takticki nikako nismo bili na pravom nivou.
pristup samoj utakmici je bio kao da smo jos uvijek na pocetku ljeta i igramo pripremnu sa nekim levatima gore u austrijskim planinama, a ne ligu prvaka sa ekipom kojoj moramo uzeti bodove ako planiramo izaci iz grupe i uraditi neki napredak u odnosu na proslu sezonu. dalje, stvarno mi nije jasno sta se planiralo sa ovih prvih 11 jer formacija je vise licila na PES postavu nekog bubuljicavog tinejdzera koji je u prvih 11 stavio najbrze igrace sto ima u ekipi nego na neku balansiranu taktiku ozbiljnog fudbalskog kluba - epitet od kojeg se odmicemo sve vise i vise iz godine u godinu. nije mi jasno da u situaciji kada imamo umoran i povredama nacet vezni red veznjak igra stopera, a golman koji je trebao pauzirati 6 sedmica vec nakon dvije bude bacen u vatru
slazem se da je nesreca sto su nam se povrijedila jedina dva za LP registrovana centralna napadaca, ali uz odredjene korekcije i odstupanja od famozne 4-3-3 dao bi se taj nedostatak pokriti. medjutim, kako je to vec poznato ekipa smo bez plana B. kao imamo sirok i kvalitetan roster, a rotiramo 13 igraca do njihovih limita i preko. naravno da je rudi kriv, ali ova situacija je po meni podjednako i sabatinijevo maslo jer nedovoljno oporavljenom castanu su dovedeni povrijedjeni rudiger i gyomber koji je cisto ime i broj na dresu pa DDR mora igrati stopera. u takvoj situaciji samo jedna povreda u veznom redu baca van balansa cijelu ekipu, a upravo takvo nesto nam se i desilo. shodno tome ostatak iole zdravih veznjaka je isforsiran i kao rezultat toga dobijamo ovu letargiju koju gledamo.
eh sad, slazem se da smo i mimo povreda trebali dobiti ekipu od koje smo realno gledano daleko kvalitetniji, ali najzalosnije od svega je sto nisam iznenadjen ovim rezultatom jer duga je i bogata nasa luzerska tradicija chokeanja pod imperativom pobjede.
imao bih dodati jos toliko toga, ali ne da mi se pisati.
pristup samoj utakmici je bio kao da smo jos uvijek na pocetku ljeta i igramo pripremnu sa nekim levatima gore u austrijskim planinama, a ne ligu prvaka sa ekipom kojoj moramo uzeti bodove ako planiramo izaci iz grupe i uraditi neki napredak u odnosu na proslu sezonu. dalje, stvarno mi nije jasno sta se planiralo sa ovih prvih 11 jer formacija je vise licila na PES postavu nekog bubuljicavog tinejdzera koji je u prvih 11 stavio najbrze igrace sto ima u ekipi nego na neku balansiranu taktiku ozbiljnog fudbalskog kluba - epitet od kojeg se odmicemo sve vise i vise iz godine u godinu. nije mi jasno da u situaciji kada imamo umoran i povredama nacet vezni red veznjak igra stopera, a golman koji je trebao pauzirati 6 sedmica vec nakon dvije bude bacen u vatru

eh sad, slazem se da smo i mimo povreda trebali dobiti ekipu od koje smo realno gledano daleko kvalitetniji, ali najzalosnije od svega je sto nisam iznenadjen ovim rezultatom jer duga je i bogata nasa luzerska tradicija chokeanja pod imperativom pobjede.
imao bih dodati jos toliko toga, ali ne da mi se pisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.