FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Шајин
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Шајин » 13 maj 2010, 21:14

$ " на / $ " $, јаоооо & " ? $ $ га ова % управа " за нас...
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 maj 2010, 21:47

Principatus je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Ne brini, ja sam ga prijavio. On killera a ja njega. :mrgreen:
Obojica pisu mimo teme. I Urban je prijavljen zbog vrijedjanja. :mrgreen:
Slobodno izvoli, ja sam kulturno odgovorio, a nisam poceo sa tim za razliku od navedenog, samo sam upotrebio svoje pravo slobodnog misljenja, i uz to stojim.
Nema to veze sa tim da li si poceo ili ne. Ako su drugi sankcionisani zbog reakcije onda i za tebe vazi isto. Iznosis politicke stavove kojima ovdje nije mjesto. Prijavljen si zbog toga. :mrgreen:

Idemo dalje sa temom:

U Mostar po bodove
Datum: 13.05.2010 19:24
Autor: Vladimir Grbić
Fudbalere Borca u subotu očekuje veoma bitno gostovanje kod Veleža u 28. kolu Premijer lige BiH. Eventualnom pobjedom u Mostaru "crveno-plavi" bi napravili pritisak na prvoplasirani Željezničar i ostali u trci za titulu prvaka.

U taboru banjalučkog premijerligaša najavljuju borbu za sva tri boda i čekaju kiks Željezničara, koji u ovom kolu igra gradski derbi sa Sarajevom na "Koševu".

Duško Sakan, fudbaler Borca, koji predstavlja važan šraf Borčeve veze, očekuje pobjedu u Mostaru i tvrdi da su svi u klubu podređeni tom cilju.

"Idemo u Mostar po tri boda, jer nas samo oni mogu zadržati u borbi za titulu. Imaćemo veoma težak zadatak s obzirom na to da je Velež pod pritiskom navijača koji nisu zadovoljni igrama svoje ekipe. Ne obaziremo se na to, nego idemo da pružimo maksimum i nadamo se pobjedi", rekao je Sakan i dodao:

"Velež je u prvom dijelu sezone pokazao da je veoma dobra i uigrana ekipa. Imao je u nastavku sezone nekoliko kikseva i rekao bih da im je forma u blagom padu. Bez obzira na sve, opasan je to protivnik i biće nam teško doći do pobjede."

Sakan se, kao i svi koji vole crveno-plave boje, nada da će Sarajevo pobijediti Željezničar i učiniti borbu za titulu zanimljivijom.

"Šteta za fudbal je to što se igra pred praznim tribinima, ali ipak mislim da će to biti dobra utakmica. Nadam se da će Sarajevo pobijediti i zbog sebe i zbog nas. Njima je trijumf potreban da bi izborili izlazak na evropsku scenu, a smatram da su u ovom trenutku bolja i jača ekipa", zaključio je Sakan, koji je obećao da će svi ostaviti srce na terenu.

Meč u Mostaru biće odigran u subotu sa početkom od 17.30.
HAJ FAJV

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 13 maj 2010, 22:31

& ? - & " на то % је ", $, у " ?, ' $ ' $ " & $ трофеј, а " % " за &. Све $ " $ " се, $ " на терену " " $ $ $ ".

Ово је за "? &" " " $ ? & ? ". Он - " ? $ тренера Зорана " у & сусрету у " " ?.
- $ ' је " важна " у '. ' " ?, $ се о ? саставу " врха ? " " $ на ' терену. " је $ ", " ? " ? ". ' у " је $ $ гостовање """ " & " " " ? & са " - & је ".
' " $ $ " "црвено-?", & се ? у / " $ сезону " ' трофеја.
- $ ? & пехара " ' ? ' ", ", ? " " " " је & у срцу. За " " су $ у ? ? " то права ", а за нас ? " " $ за $. $ се $ - сезону " са & $ ' - " је $ $ ? ?.
" је " $ ? управа & $ све $ $ % / ? " у " сезоне.
- ? ' $ $ $, $ ' се " " " ", ? ? за $ &. ? " у ' " - ? $ у ', $ - се " за % ' ? & на """. ? ? се " $ $ ' $ $ ?. $ се $ - $ повјерење " $ се " - " је ".
" на """

$ " " $ $ % сусрет ? & " " - &, у $, 19. ', на """. ' - " $ ? (") " $ $ (" Сарајево), $ је " " " ? (" "). ? суђења је " " (?), а $ сусрета $ $ ("). ' " у 20.15 ¥.

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 13 maj 2010, 23:08

Zna li neko sta se desava sa stadionom? Koliko znam radovi bi trebali krenuti petnestog ali izgleda da od toga nema nista :evil:

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 13 maj 2010, 23:50

Tema FK Borac - Banja Luka :!:
Rođeni brato

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 14 maj 2010, 02:37

& ? je napisao/la:Zna li neko sta se desava sa stadionom? Koliko znam radovi bi trebali krenuti petnestog ali izgleda da od toga nema nista :evil:

Sutra (u petak) je otvaranje ponuda u Administrativnoj sluzbi grada, u 13h, gdje ce se razmotriti pristigle ponude za tender i izabrati izvodjac radova koji ce potpisati ugovor o realizaciji projekta, a vec bi krajem sledece sedmice trebali poceti radovi, ili mislim ako budu cekali da se odigra i zadnja domaca utakmica u ovoj sezoni, za nekih 10 dana, u onaj drugi ponedeljak...
Sutra ce se sve definitivno sve znati.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 14 maj 2010, 07:41

Koliko vidim atmosfera u taboru Veleza je kriticna i cak su i neki od njih pesimisti,i boje se da bi mogli izgubiti sutra.A u nasem timu,potpuno suprotno,svi su nabrijani,i zele trijumf. ;)
Treci put castimo

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 14 maj 2010, 07:56

Ma ja mislim da nema sanse da dobijemo Velez. Navijaci im nece biti na tekmi, kako sam cuo, napadaju ih da su prodali mece zelji, tako da protiv nas ima da izgore na terenu samo da pobjede. Pravo sam pesimista

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 14 maj 2010, 08:03

subzero81 je napisao/la:Ma ja mislim da nema sanse da dobijemo Velez. Navijaci im nece biti na tekmi, kako sam cuo, napadaju ih da su prodali mece zelji, tako da protiv nas ima da izgore na terenu samo da pobjede. Pravo sam pesimista
Ma ni ja se ne nadam previse,ali eto zanimljivo mi,taj njihov pesimizam.Medjutim,skoro prazne tribine,veliki pritisak na igracima da moraju pobijediti,zatim nedostatak motiva,jer ne mogu ni u Evropu,a ne mogu ni ispasti,znaci sredina i ni gore ni dole,sve su to faktori zbog kojih Borac sa ovog gostovanja mora ici na sve.Idealna je prilika da pobjedimo.

Jer cisto sumnjam da cemo na Kosevu moci nesto uraditi,iako su prazne tribine,tako da nam je ovo zadnji voz za gostujuce bodove.
Treci put castimo

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 14 maj 2010, 08:38

Ma i ja mislim da nam je ovo jedina prilika za bodove u gostima samo ne vjerujem da mozemo do njih. A sto se tice praznih tribina u Sarajevu, nebi me iznenadilo da poslije tekme sa zeljom promjene odluku

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 maj 2010, 08:53

subzero81 je napisao/la:A sto se tice praznih tribina u Sarajevu, nebi me iznenadilo da poslije tekme sa zeljom promjene odluku
Clan komisije iz BL Slobodan ... je bio izricito protiv smanjivanja kazne i uz njega su stala jos 4 od preostalih 5 clanova komisije. Covjek je rekao da nema nikakve sanse za ukidanje kazne i mislim da je to gotova stvar. Ako nisu dozvolili ulaz na derbiju ne vidim nikakvog razloga da to urade u utakmici sa Borcem i sumnjam da ce te iznenaditi.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 14 maj 2010, 08:56

Pazi, ja bih volio da se i sarajevo - zeljo igra pred navijacima. To i jeste poenta fudbala. A ono sto sam htio reci je jasno, nebi me iznenadilo cisto iz razloga sto je kod nas sve moguce uz pravu cifru i prave ljude kojima je to u interesu. nadam se da se razumijemo

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 14 maj 2010, 09:01

Ne brinite Sarajevo - Borac sigurno pred praznim tribinama. Uhljupima iz naše uprave ne odgovara prisustvo navijača (čitaj hordi), pa ljudi bolje igraju bez istih.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 maj 2010, 09:08

subzero81 je napisao/la:Pazi, ja bih volio da se i sarajevo - zeljo igra pred navijacima. To i jeste poenta fudbala. A ono sto sam htio reci je jasno, nebi me iznenadilo cisto iz razloga sto je kod nas sve moguce uz pravu cifru i prave ljude kojima je to u interesu. nadam se da se razumijemo
Ma naravno da se razumijemo. Opet ti kazem, ne vidim nekog interesa da puste publiku na tu utakmicu. Prilika da uzmu dobre pare je bila da im daju protiv Zelje utakmicu sa publikom. I pored bojkota navijaca (sjevera) doslo bi im najmanje 10-15.000 ljudi a to je lijepa cifra. Protiv Borca mogu racunati na 500-1000 lesinara i jos toliko domacih gledalaca a radi toga im se isplati moliti.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Banjaluka SRB
Kontakt:

Post Postao/la Banjaluka SRB » 14 maj 2010, 12:24

? " $ $ се " & Сарајеву ? овог ?, па $ ? ? на %. 8-)

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 14 maj 2010, 14:12

Jeli zna iko sta je bilo na otvaranju tendera u 13h, jeli izabran izvodjac, ili je to jos u toku?
Ko prvi sazna, neka nas obraduje ovde! :D

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 14 maj 2010, 14:47

Banjalučki Borac još se uvijek, zajedno sa Željezničarom, nalazi u igri za oba trofeja u Bosni i Hercegovini, onaj Premijer lige i Kupa BiH.

Borac će u goste uzdrmanom Veležu u Vrapčiće, gdje će pokušati iskoristiti probleme u koje su upali Rođeni odlaskom stručnjaka Abdulaha Ibrakovića sa mjesta trenera. Banjalučka će ekipe također pažljivo slušati vijesti sa Koševa, gdje gradski derbi igraju Sarajevo i Željezničar.

"Pred nama je veoma važna utakmica u Mostaru koja može odlučiti mnogo toga. Za protivnika imamo jak sastav, koji jako dobro igra kući, ali nama je jednostavno potrebna pobjeda kako bi održali korak sa Željezničarom i iskoristili njihov eventualni kiks u derbiju sa Sarajevom. Atmosfera u ekipi je sjajna i mislim da možemo do bodova", kazao je za SportSport.ba Oliver Jandrić, kapiten Borca.

Borac ima šansu da ove sezone barem jedan od trofeja donese u Banja Luku.

"Nalazimo se u poziciji da osvojimo neki od trofeja, što bi svakako bio veliki uspjeh za nas i naš poklon navijačima. Iz tog razloga motiva nam neće nedostajati, a kvalitete svakako imamo. Moramo se prvo koncentrisati samo na Velež, pa onda igrati od utakmice od utakmice. Prva prepreka nam je u Mostaru i ukoliko tamo ostanemo neporaženi, onda smo u jako dobroj poziciji", dodao je Jandrić.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 14 maj 2010, 20:49

drugari sta je reci. utakmica je sutra a ovde sve mrtvo nikakvih komentara, sugestija, zelja. nista

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 14 maj 2010, 20:55

subzero81 je napisao/la:drugari sta je reci. utakmica je sutra a ovde sve mrtvo nikakvih komentara, sugestija, zelja. nista
Sto se tice sutrasnje utakmice, ocekujem prvu pobjedu ovog proljeca u gostima, vidim i Maric danas najvljuje da idu na pobjedu, neka se i on malo okurazio :D
Ja cekam ovde da me neko obraduje za tender, ali niko nista ne pise, jeli opste bilo danas otvaranje ponuda kao sto je najavljeno i zna li se ista :?:

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 14 maj 2010, 21:00

bas tako i ja cijeli dan ko gluvo krme samo picim na forum da vidim sta je reci sa stadionom, a nigdje nema nikakve informacije

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.