Ti navalio da se svi okrenu protiv tebe. Prvo dvaput uzimas ligu, a sad jos pravis svadju na temiEmirGz je napisao/la:I jesmo malo pretjerali sa postavljanjem pravila, ovo zadnje je krenulo od mene. Halalite

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Ti navalio da se svi okrenu protiv tebe. Prvo dvaput uzimas ligu, a sad jos pravis svadju na temiEmirGz je napisao/la:I jesmo malo pretjerali sa postavljanjem pravila, ovo zadnje je krenulo od mene. Halalite
Evo ove sezone nista od titule, vjerovatnoPegi10 je napisao/la:Ti navalio da se svi okrenu protiv tebe. Prvo dvaput uzimas ligu, a sad jos pravis svadju na temiEmirGz je napisao/la:I jesmo malo pretjerali sa postavljanjem pravila, ovo zadnje je krenulo od mene. Halalite
Ha ya kamp na kamp pa kud puklo da puklo pobjednicki niz se mora nastaviti.... let's go Tigres!!!Ramsey16 je napisao/la:Ma meni dosadilo sve, mrsko mi taktiku spremati samo cu kamp staviti i caoamertiger je napisao/la:
Da da, sutra Arsenal pa onda sa tobom
Sutrasnji duel Arsenala i mene je najskuplji mec dosadasnjeg djela sezone... Arsenal 215m vs Tigres 200m vrijednost tima![]()
jopaa7 je napisao/la:Ibra rijesavaEld0rado je napisao/la:Nego sutra derbi prve lige
prvi protiv drugoga na tabeli
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja sam imao dva za redom, rekao bio bi zadovoljan s 4 boda i tako je biloEld0rado je napisao/la:Ipak Ibra radi svoj posao![]()
kamp protiv kampa u gostima nije to to![]()
Sutra opet derbi kod mene baš me je krenulo
Eto poslao sam jasuarez7 je napisao/la:Neko prijateljsku ?
vrijeme je da Munchen izgubi
Evo ti Džeko djabe samo da skinem sa budzetaEmirGz je napisao/la:Jel ima neko u ligi napadaca da kosta ispod 4 miliona i da bi ga prodao za te pare? Ne mogu da trazim..
daj mu veduRamsey16 je napisao/la:Evo ti Džeko djabe samo da skinem sa budzetaEmirGz je napisao/la:Jel ima neko u ligi napadaca da kosta ispod 4 miliona i da bi ga prodao za te pare? Ne mogu da trazim..![]()
suarez7 je napisao/la: vrijeme je da Munchen izgubi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.