Djeca su to, pa njima nisu bitne pare, oni igraju iz ciste ljubavi!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljudi oni imaju svoju djecu, ta djeca ce da poginu za njihovog Zeljeznicara. Ovo dosad sto se izdesavalo je sve apsolutno nebitno, samo se ceka trenutak kada ce njihova djeca eksplodirati i izdominirati ligom. Moramo biti pazljivi, bez obzira sto se dizemo, ipak igramo protiv prvog favorita za titulu, na njihovom terenu i mislim da uloga favorita pripada njima bez obzira na stvari koje su se izdesavale oko njihovog kluba.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Skinute su stolice sa slova O ako nekoga zanima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svjesno ili ne, nekada pretjerujemo u napadima. Prvi ja. Ali mi jesmo tu gdje jesmo isklucivo sto nista ne guramo pod tepih. Afera "viršle" jeste samar FKS i njegovoj historiji, ali je isto tako i jedan klik koji je pokrenuo nesto sto, bit cu hrabar, se nije desilo u nasoj drzavi. "Firma" koja je bila pred gasenjem, koja je imala oko 5 mil duga (mozda i viise, nije vise ni bitno), koja je bila mjesto okupljanja najvecih prevaranata i ubleha u rijeci "Uprava FKS", postala je "firma" koja danas ima NULA DUGA, koja svoj status "najboljeg poslodavca" ponosno nosi.
Gdje smo bili?
Gdje je danas klub koji ne stanuje daleko od nas mi smo bili 2009. Mi smo ovoj upravi, NAVIJACI, ostavili klub bez lopova, i tonu dugova i losih stvari. Ali mi smo svoje uradili. Znali sm ko je dobar za klub a ko ne, kome ostaviti klub. Znali smo sta MI zelimo i bili jedinstveni jer smo pocistili svoje redove.
Sada, brinemo oko toga ko nam je skaut, ekonom, ko trenira pionire i zasto je mjesec dana prekoracn rok otvaranja akademije?
Brinemo jer je suspendovan MILAN STEPANOV bivsi igrac porta, malage itd, i igramo najnormalnije bez TAKVE KLASE.
U derbi ulazimo kao favoriti. Necemo se lagati ni zavaravati a ni stvarati laznu sliku i glumiti djecu. Ako nasi igraci nisu profesionalci i ako forum utice na njih, mislim da im nije mjesto u ttrenutnom Sarajevu. Tu ulogu kada preuzmes imas dvije stvari. Pozitivna, jer ces iz derbija u derbi sve vise rasti, pa mi nismo na kosevu porazeni od 2004. godine, a inace na derbijima cini se od 2010 ili 2011?
Sta zelim reci? U doba dominacije bili smo tvrd orah, sada kada ide nasa dominacija, mislim da moramo preuzeti taj naziv "favorita" jer to jesmo, od terena do organizacije kluba. N a svim nivoima i vrijeme je doslo da taj posljednji dio slagalice zvani STRUCNI STAB stavimo na mjesto i da imamo ono sto svi zelimo,!
Brzu igru, efikasnu ali i rezultate! I dobit cemo to. Dobit cemo i rezultate i titule ali i disciplinu i ponasanje igraca kako dolikuje nasem klubu. Vratit ce se i raja na sjever i na istok i zapad, bit ce opet kao prosle godine 10+ na tekmama...
U NEDELJU IGRAMO UTAKMICU PROTIV MANJEG SARAJEVSKOG KLUBA
U NEDELJU IDEMO NA TRI BODA
U NEDELJU IDEMO PO STO VISE GOLOVA JER MI SMO SARAJEVO
MI SMO DIVOVI
MI SMO AKTULENI PRVACI OVE DRZAVE, BOSNE I HERCEGOVINE
MI SMO SVE ONO STO DRUGI ZELE BITI
MI SMO SARAJEVO, IZVOLITE SE BRANITI!!!!
Gdje smo bili?
Gdje je danas klub koji ne stanuje daleko od nas mi smo bili 2009. Mi smo ovoj upravi, NAVIJACI, ostavili klub bez lopova, i tonu dugova i losih stvari. Ali mi smo svoje uradili. Znali sm ko je dobar za klub a ko ne, kome ostaviti klub. Znali smo sta MI zelimo i bili jedinstveni jer smo pocistili svoje redove.
Sada, brinemo oko toga ko nam je skaut, ekonom, ko trenira pionire i zasto je mjesec dana prekoracn rok otvaranja akademije?
Brinemo jer je suspendovan MILAN STEPANOV bivsi igrac porta, malage itd, i igramo najnormalnije bez TAKVE KLASE.
U derbi ulazimo kao favoriti. Necemo se lagati ni zavaravati a ni stvarati laznu sliku i glumiti djecu. Ako nasi igraci nisu profesionalci i ako forum utice na njih, mislim da im nije mjesto u ttrenutnom Sarajevu. Tu ulogu kada preuzmes imas dvije stvari. Pozitivna, jer ces iz derbija u derbi sve vise rasti, pa mi nismo na kosevu porazeni od 2004. godine, a inace na derbijima cini se od 2010 ili 2011?
Sta zelim reci? U doba dominacije bili smo tvrd orah, sada kada ide nasa dominacija, mislim da moramo preuzeti taj naziv "favorita" jer to jesmo, od terena do organizacije kluba. N a svim nivoima i vrijeme je doslo da taj posljednji dio slagalice zvani STRUCNI STAB stavimo na mjesto i da imamo ono sto svi zelimo,!
Brzu igru, efikasnu ali i rezultate! I dobit cemo to. Dobit cemo i rezultate i titule ali i disciplinu i ponasanje igraca kako dolikuje nasem klubu. Vratit ce se i raja na sjever i na istok i zapad, bit ce opet kao prosle godine 10+ na tekmama...
U NEDELJU IGRAMO UTAKMICU PROTIV MANJEG SARAJEVSKOG KLUBA
U NEDELJU IDEMO NA TRI BODA
U NEDELJU IDEMO PO STO VISE GOLOVA JER MI SMO SARAJEVO
MI SMO DIVOVI
MI SMO AKTULENI PRVACI OVE DRZAVE, BOSNE I HERCEGOVINE
MI SMO SVE ONO STO DRUGI ZELE BITI
MI SMO SARAJEVO, IZVOLITE SE BRANITI!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Isti sam ti.Krenem ovdje nesto napisati i onda dok sve procitam ode sat vremenamacahz je napisao/la:Hahaha tu sam ja, a kako nam dobro ide i nema puno kriticara nemam potrebu da nekog branim i odrzavam zdravu atmosferu. Sad uzivam u dobrim rezultatima i radujem se derbiju i deranju kona. Aktivniji sam na Rominom forumu, lakse mi pratit jer nas je tamo 5-6 ovdje milion dusa, dok procitam za dan sto se napise treba mi sat, a vakta nema heheh...
Zivi ti meni bio nek si me se sjetio, pa makar i provokaciom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Gazimo male plave u nedjelju uz veliko slavlje na dijelu sjeverne tribine

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Podržavam što će biti odvojene press konferencije i nadam se da nikada više nećemo gledati zajedničke press konferencije.
DOSTA JE VIŠE BILO LAŽNE LJUBAVI KOJE USTVARI NIKADA NIJE NI BILO.
DOSTA JE VIŠE BILO LAŽNE LJUBAVI KOJE USTVARI NIKADA NIJE NI BILO.
SRETAN BROJ - 1725
- BernardBarnjak
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Skinute su stolice sa slova O ako nekoga zanima
To je dobro. A hoce li biti aktivna i "tribina" istok?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Igračima i strućnom štabu ponuditi do sada najveće premije od poslije rata. Ovo je utakmica sezone za nas jer dobijamo mnogo više od 3 boda.
JEDAN GRAD JEDAN KLUB.
JEDAN GRAD JEDAN KLUB.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A kao trebala je biti ali posto se skida slovo O mislim da neceBernardBarnjak je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Skinute su stolice sa slova O ako nekoga zanima
To je dobro. A hoce li biti aktivna i "tribina" istok?
homer1 je napisao/la:e čuj željezničar "ranjeni lav"![]()
![]()
![]()
Probusen kondom
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
OFANZIVCI FK SARAJEVA ČINE NAJBOLJI NAPAD LIGE
Poslije deset odigranih kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine 2015/16, FK Sarajevo se nalazi na 2. mjestu ligaške tabele sa 19 osvojenih bodova.
Ofanzivci Sarajeva čine najbolji napad lige sa 20 postignutih golova, a naša odbrana, sa 6 primljenih golova, je treća najbolja u takmičenju.
Prvi strijelac lige, nakon desetog kola, je Leon Benko, naš napadač, koji je postigao 7 golova. U posljednje tri ligaške utakmice, Bordo klub je osvojio maksimalan broj bodova, uz gol razliku 9:0.
hayat
Poslije deset odigranih kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine 2015/16, FK Sarajevo se nalazi na 2. mjestu ligaške tabele sa 19 osvojenih bodova.
Ofanzivci Sarajeva čine najbolji napad lige sa 20 postignutih golova, a naša odbrana, sa 6 primljenih golova, je treća najbolja u takmičenju.
Prvi strijelac lige, nakon desetog kola, je Leon Benko, naš napadač, koji je postigao 7 golova. U posljednje tri ligaške utakmice, Bordo klub je osvojio maksimalan broj bodova, uz gol razliku 9:0.
hayat
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj da je kakvih para pa da dovedemo ovog Mladenovica ali yebi ga.. nista od toga svakako pa da se vratim malo u realnost 

Upravo tako. Oni jedino mogu probati sa grubom igrom na ivici faula ( sto ce se sigurno i desiti ) mada i tu je Sarajevo fizicki jace od njih. A ako bi igrali na nadigravanje i gol vise onda bi jako vjerovatno izgubili tako da to nije realno. Sarajevo jeste favorit samo posto je derbi moguci su svi rezultati. Osim toga ne vidim kako ce Livaja i Mladenovic zaustaviti Okica i Duljevica nikako. Jedino ako budu igrali sa petoricom u zadnjoj liniji 5-4-1 ili nesto slicno.kanarinac je napisao/la:Favoriti jesmo ocekujemo pobjedu ocekuje dominaciju na terenu i oceujem Zelju koji ce da se brani 90 min,ali dali ce to opet biti dovoljno za pobjedu niko ne zna ni prvi ni zadnji put nebi bilo da izgubi bolja ekipa,tako da nerijesen nebi dozivio kao nesto lose,mi smo na svakoj poziciji jaci ali bas svakoj i trebali bi iskoristiti to.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 sep 2015, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Palo je bruku opklada, valjda nam neće poplavit tema. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Pet Bordo selekcija upisalo je isto toliko pobjeda uz gol razliku 26:0. Vikend za pamćenje 26/27.09.2015.
A što se opklada tiče, bolje im je u keš da se klade, valja platiti 100.000 vodovodu, bojim se da im ne bude naš je cijeli svijet u bordo obojen... Žao mi ih malo, iskreno...
A što se opklada tiče, bolje im je u keš da se klade, valja platiti 100.000 vodovodu, bojim se da im ne bude naš je cijeli svijet u bordo obojen... Žao mi ih malo, iskreno...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- kenanbrajic
- Kontakt:
"U nedjelju će na stadionu Grbavica biti odigran veliki sarajevski derbi između Željezničara i Sarajeva.
Ova utakmica po pravilu privlači veliku pažnju ljubitelja fudbala širom BiH, a svi oni koji neće biti na Grbavici, susret će moći pratiti putem MOJA TV."

Ova utakmica po pravilu privlači veliku pažnju ljubitelja fudbala širom BiH, a svi oni koji neće biti na Grbavici, susret će moći pratiti putem MOJA TV."

Ako dobijemo u nedjelju aBd, PRVI smo na tabeli poslije ovog kola.
A kad aBd zasjednemo, niko nas skinuti nece.

A kad aBd zasjednemo, niko nas skinuti nece.

ZAMISLI SARAJVO pobjedi hat-trickom Benke :O
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, propoklopac, Semrush [Bot] i 51 gost.