Ma neka samo "MNK Centar" promijeni ime u "MNK Sarajevo", auuu kako bi to strasno bilo, pjena na usta idehilmo je napisao/la:Možda ćemo uskoro imati i malonogometnu sekciju.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma neka samo "MNK Centar" promijeni ime u "MNK Sarajevo", auuu kako bi to strasno bilo, pjena na usta idehilmo je napisao/la:Možda ćemo uskoro imati i malonogometnu sekciju.
Alpasinac je napisao/la:Moj komentar na jednoj od društvenih mreža prije početka sezone![]()
27 Jun 2015 at 14:02
I dok je mnogim klubovima vrhunac prijelaznog roka dovesti polovne igrače iz i onako slabašne nam Premijer lige, Sarajevo je ipak mnogo ozbiljniji klub. Sistemsko dovođenje ciljanih pojačanja (pojačanja u pravom smislu) te popunjavanje deficitarnih pozicija je još jedan pokazatelj da je Sarajevo izašlo daleko iz okvira tužnog bosansko-hercegovačkog fudbala.
Nije teško zaključiti da će Sarajevo i naredne sezone voditi glavnu riječ te pretendovati na oba trofeja. Konkurencije skoro da neće biti. respektabilan otpor bi mogao pružiti Zrinjski i do neke granice Široki paralelno sa Slobodom.
Najveći rival Sarajevu, najtrofejniji klub u BiH, kone sa Grbavice ipak neće predstavljati posebnu opasnost. Sarajevo u njima ne vidi konkurenciju. Okolnosti se mijenjaju, tako dođe i vrijeme kada će ambicije kluba iz Zvorničke 21 biti izlazak na Evropsku scenu, dok trofeje ipak ostavlja na uslugu u ovom trenutku mnogo jačem gradskom rivalu. Jačem rivalu sa sportskog aspekta, logističkog aspekta, a uskoro i na infrastrukturnom planu.
Život je takav. Danas si na vrhu a već sutra na dnu.
Jedno je sigurno, od prošlosti se ne živi.
Sarajevo je budućnost !
SARAJEVO ŠAMPION IZRAZITI FAVORIT !
Da,oko desetog meni se cini..kada bude reprezentativna pauza na vasem stadionu.Pozdrav za rodjeneRodjeniiBrato je napisao/la:Jeli istina da sada nekad igrate prijateljsku tekmu sa Novim Pazarom u Vrapcicima. Pozdrav za sve hordase
Pa zato ja i govorim da je 2-3 razlike sasvim dovoljno, ne treba pretjerivati. A i gol razlika nam je dobra i nije neophodno trpat'. Sacuvati snagu za predstojece utakmice.Majkl je napisao/la:Neka nam braćo Pitari budu Slavija i Travnik opomene molim vas bez euforije.Mišljenja sam da ekipu treba pripremiti da nam je i remi dosta.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, nedimmmm1337, VolimBiH96 i 70 gostiju.