Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja mislim da će ovdje biti i Bajić. Ne vjerujem da će ga Meša tamo zadržavati. Meni se ovaj spisak dopada. Izbacio je skoro sva 94 godišta. Ostavio samo neke koji su po meni i najveći potencijali tipa Ćerimagić i Hajradinović. Pogotovo što ovaj drugi ne igra. Znači da je već sada krenuo da gradi repku od 96 godišta za sljedeće kvale koja sigruno ima veliki potencijal. Samo su ovdje morali biti i Mihojević I Modić ako je tako. Ne znam da Modić nije dobio kartone ili nešto? I SUljić je ono jel tako mlađi? Trebao je i on biti tu. Eh sad znam da nismo izgubili sve šanse ali po meni je bolje da već sada krenemo u podmađivanje i gledanje prema narednim kvalamasajo10 je napisao/la:
Ovaj ko Pape Susic, pola tima vezni igraci...
Inace sa proslog spiska nema: Merajic, Miletic, Mihojevic, Modic, Lazic, Suljjic, Predragovic, Jelisic, Hodzic i Bajic.
Uvijek se to tako predstavi ako ne idu rezultati. Međutim, ovdje je to očigledno. Naravno kod nas nikad nema sistemskog rada. BOjim se da i ovo ne bude uzalud. Kao praviš ekipu za sljedeće kvale i onda opet ništa. Znam da će zvučati otrcano, ali RS daje svog čovjeka i to će uvijek biti srbin. Federalni savez daje dvojicu ostalih pa je i to dogovor jedan hrvat i jedan bošnjo. Ovdje jedini koji mogu odustati od nacionalnog su bošnjaci, ali u ovom slučaju ni oni neće jer onda je jedan veći dio trenera zakinut jer ne mogu ni aplicirati. Tako je kako je. Meni je veći probelm što ti treneri odabrani po nacionalnom nisu kvalitetni jer u svakoj naciji ima sigurno pet šest dobrih trenera da ne kažem odličnih ali nedaju im da dođu na red.FaraonTM je napisao/la:U nas svake kvalifikacije u mlađim kategorijama = pravljenje tima za iduće
Pa bola, neće nikad kvalitetan čovjek doć' na red. Ovi koji i znaju nešto, probiju se do pozicije da apliciraju kroz ko zna kakve kanale i ko zna kakve načine. Svi oni daju dio sebe, apstraktno i konkretno. Kupujući glasove daju pare da bi iste poslije vratili kroz druge kanale. Dalje, kupujući njih, prodaju sebe, gube jedan, a dobivaju drugi identitet. Čoporiziraju se, štite sa svih strana jednakim sebi, i ulaze u jedan dobro podmazan sistem.zaboljisportuBiH je napisao/la:Ovdje jedini koji mogu odustati od nacionalnog su bošnjaci, ali u ovom slučaju ni oni neće jer onda je jedan veći dio trenera zakinut jer ne mogu ni aplicirati. Tako je kako je. Meni je veći probelm što ti treneri odabrani po nacionalnom nisu kvalitetni jer u svakoj naciji ima sigurno pet šest dobrih trenera da ne kažem odličnih ali nedaju im da dođu na red.
Kapitano je napisao/la:Serbian Football @SerbianFooty Sep 28
HNK Zrinjski Mostar striker Milos Acimovic has been called to Serbia's U19 national team. A player from Zrinjski, now that's a first.
I po meni mu se smijesi dobra karijera, dosao je bez pompe a radi posao, a i glava mu je ona nekako bas da napravi nesto u fudbalu, baca mi na one Beneluske fudbalske velikane svojom izgledom !!!dubrovnik je napisao/la:Kakve golove zabija mali Deni. Ovo nije za vjerovati i to 3 utakmice zaredom. Sve mi se cini da bi od njega moglo nesto biti a bogme je i siguran za seniorsku u buducnosti. Ovakav igrac nam fali tako da je njegov napredak od vitalnog znacaja.
Ako ovako nastavi mogao bi brzo i Bazdarevic u Beveren.Husika je napisao/la:I po meni mu se smijesi dobra karijera, dosao je bez pompe a radi posao, a i glava mu je ona nekako bas da napravi nesto u fudbalu, baca mi na one Beneluske fudbalske velikane svojom izgledom !!!dubrovnik je napisao/la:Kakve golove zabija mali Deni. Ovo nije za vjerovati i to 3 utakmice zaredom. Sve mi se cini da bi od njega moglo nesto biti a bogme je i siguran za seniorsku u buducnosti. Ovakav igrac nam fali tako da je njegov napredak od vitalnog znacaja.