FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 12 maj 2010, 18:50

hehe...ma za nas dobra iz poznatih razloga grupi ;)

a ovo...pa liga ja takva da kvalitet ima vrlo malo ili nimalo veze sa terenom...bitnije je sta se van terena uradi :D

na kraju u slucaju omjera sarajeva 4-0 sa prve dvije ekipe...sta ce se onda reci....???

svaka cast svima al sarajevo je nabolja ekipa...al mnogi faktori kao i sama cinjenica kakva je liga utjecali su na to da ne budemo prvi....jbg...na kraju niko nam i nije kriv kad ne znamo ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 12 maj 2010, 18:53

E pitari, zajebaste nam derby. ccccccc
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 12 maj 2010, 18:59

sarajlija89 je napisao/la:hehe...ma za nas dobra iz poznatih razloga grupi ;)

a ovo...pa liga ja takva da kvalitet ima vrlo malo ili nimalo veze sa terenom...bitnije je sta se van terena uradi :D

na kraju u slucaju omjera sarajeva 4-0 sa prve dvije ekipe...sta ce se onda reci....???

svaka cast svima al sarajevo je nabolja ekipa...al mnogi faktori kao i sama cinjenica kakva je liga utjecali su na to da ne budemo prvi....jbg...na kraju niko nam i nije kriv kad ne znamo ;)
MA joj po ovome vi ste moralni pobjednici.... jeste pobjedili slaviju 4:0 i svaka cast ali nesmijes da gledas samo nekoliko utakmica. Npr. u drugoj polusezoni Zeljo je 25532354 puta bolji od borca sto rezultati i pokazuju. Ali je borac bio bolji u prvom dijelu zato se sad bori. Moje misljenje je da ste se vi kasno probudili a da ste kojim slucajem ovako krenuli od pocetka vjerovatno bi se borili za naslov zajedno borcem i nama. A sto se derbija tice, kratko i jasno: 07¨ Lazar Popovic, 23¨ Sead Bucan 69¨ Alen skoro 93¨ Samir Bekric. : D
G A Z I
Željo sve do pobjede

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 12 maj 2010, 19:01

Sutra će na Baricama biti više raje nego za prvi maj :D :D :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

ecif
Kontakt:

Post Postao/la ecif » 12 maj 2010, 19:02

sve je uredu samo nerijeseno nek ne bude, onda znaci da je namjesteno :evil:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 maj 2010, 19:03

@Plava pruga

nisam mislio na slaviju 4-0 :) ...nego na omjer sarajeva sa vama i borcem..ako dobijemo i vas i borca na kosevu bice 4-0 jer smo vas i na strani dobili.....

dvije vodece ekipe i finaliste kupa ;)

2-0 :D

skoro i avdic
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 12 maj 2010, 19:05

ecif je napisao/la:sve je uredu samo nerijeseno nek ne bude, onda znaci da je namjesteno :evil:

Znaci po tebi ako slucajno zavrsi nerijeseno namjestena je utakmica :o ograniceno razmisljanje
AMAR OSIM!

ecif
Kontakt:

Post Postao/la ecif » 12 maj 2010, 19:07

kalimero je napisao/la:
ecif je napisao/la:sve je uredu samo nerijeseno nek ne bude, onda znaci da je namjesteno :evil:

Znaci po tebi ako slucajno zavrsi nerijeseno namjestena je utakmica :o ograniceno razmisljanje
obzirom da nema prenosa a bod odgovara objema ekipama ne treba puno razmisljat :)

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 12 maj 2010, 19:26

Ma ja sam reko, X ko kuća. X dovoljan i Sarajevu i Želji.
Prvo da su htjeli, i jedni i drugi imaju uticaja u Savezu, rješili bi slučaj Koševo i navijači bi mogli prisustvovat.
Drugo Sarajevo nema zarade od navijača, znači jedina nada za bilo kakvu bi bio TV prenos a njega nema.
Jasno ko dan !

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 13 maj 2010, 08:39

Ma šta je jasno ko dan. Šta ako neko pobjedi. Šta je jasno?
Što se tiče prenosa, jedini je Hayat ponudio 6.000 KM a izvini jesu li to neke pare. Pa ja mislim da bi Rudar Kakanj tražio više da se prenosi utakmica Rudar-Budućnost-
Ne, prenosa netreba biti zbog utakmica koje niko nije htio prenositi kad je Sarajevo igralo u Evropi. Dozvolio bih kamerama da budu samo kao svjedok ali nikako nebih dozvolio prenos utakmice!
A što se tiče štimanja pa kako sabraste da je Sarajevu dosta bod i ako izgubi u Prijedoru a pobjedi Borca to je ukupno 4 boda. Zrinjski će (po običaju) dogovoriti Trebinje i pobjeda kući = 6 bodova i ispred nas je.
Široki će pobjediti kući i ima 3 boda prednosti i ispred nas je . Znači sa jednim bodom u derbiju Sarajevo neće u Evropu i što toliko sigurno govorite X je 100%jer svima odgovara.

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 13 maj 2010, 10:58

Zaboravio si na tri boda iz Tuzle, slučaj Gavarić ! ;) :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 13 maj 2010, 14:23

_BooS_ je napisao/la:Zaboravio si na tri boda iz Tuzle, slučaj Gavarić ! ;) :D
kako zasjedaju te bodove mozda cemo dobiti u sezoni 2020-2021 i to ako t bude kvoruma ako ne budu padali meteori,komete :D :D a ozbilja je da sve mlatnemo do kraja a prve musturije nek budu komsinice 8-) 2-1 skoro,avdic
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 13 maj 2010, 15:30

A ti meni objasniš kako ce se gledati kad nema prenos.
Jedino da Sky Sport prenosi :lol: :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 maj 2010, 23:10

miky_hz je napisao/la:
...inace ako dodje nova uprava sa Mucom(Popayem) na celu a oni cekaju razvoj situacije da se uvale , trio Muco,Blekic i Varesanovic, ocekujte slobodno da ce kandidat za trenera biti Ciro Blazevic...Muco prvo ganja da uvali svoje ljude po savezu pa da se ufati Sarajeva ako mu se pruzi prilika[/quote]

Ovo napisah nekad davno pa evo neki dan izadje Ciro sa tim da bi se ovo moglo desiti u slucaju koji sam ja vec spomenuo :P

Ćiro Blažević: Spreman sam sve ovo ostaviti i biti trener Sarajeva

Za trenera Sarajeva ili kao turista?

- Ako se Mustafa Dučić, moj prijatelj vrati u Sarajevo, spreman sam sve ovo ostaviti i biti trener Sarajeva.

Danas se povezuje u kontekstu sa Liverpolom evo sad i sa nama,sila smo :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Hipergotiva
Kontakt:

Post Postao/la Hipergotiva » 13 maj 2010, 23:25

_BooS_ je napisao/la:A ti meni objasniš kako ce se gledati kad nema prenos.
Jedino da Sky Sport prenosi :lol: :lol: :lol:
isto kako se i gledala utakmica Velež Sarajevo ;)

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 14 maj 2010, 00:04

Razgovaraju dva hordasa i kaze jedan drugom " Jarane znas li da Alen Skoro nece igrat za derby kad ovaj drugi zabrinuto upita zasto bolan ? Pa dobice postedu pucace zelji iz svog stana . Da odmah ovi zeljovci ne napadaju mene ovo je vic sa vicoteke :D .
Samo jedan klub Velež Mostar

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 maj 2010, 00:08

Adnel je napisao/la:Razgovaraju dva hordasa i kaze jedan drugom " Jarane znas li da Alen Skoro nece igrat za derby kad ovaj drugi zabrinuto upita zasto bolan ? Pa dobice postedu pucace zelji iz svog stana . Da odmah ovi zeljovci ne napadaju mene ovo je vic sa vicoteke :D .
fazon vica ko za dusmana kecmana, nece ici na final 4 pucace trice iz bg :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 14 maj 2010, 00:14

A brate vidim svatio si ovo ko salu neki bi odmah poceli **** mater a da se zna nisam hordas nego velezovac nego eto naleti na ovaj vic pa reko da ga stavim na ovu temu :D.
Samo jedan klub Velež Mostar

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 14 maj 2010, 01:01

Alen Skoro "Zagorcat ce mo zivot komsijama" quote of the day sto bi rekli Ameri
Moj Skoro kome ces ti zivote zagorcavat pogledaj svoj.

Ocekujem x a ako ZELJO bude igrao kao sto igra, onda 2ca ko KUCA

pozzz komsije
BAS SVE TI DAJEMO.....

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 14 maj 2010, 01:27

FORZA ZELJO je napisao/la:Alen Skoro "Zagorcat ce mo zivot komsijama" quote of the day sto bi rekli Ameri
Moj Skoro kome ces ti zivote zagorcavat pogledaj svoj.

Ocekujem x a ako ZELJO bude igrao kao sto igra, onda 2ca ko KUCA

pozzz komsije
Hah upravu si,jadan je ovaj Škoro evo sad na ljeto ode u Meksiko milion dolara ugovor,jes jadan lik mi to ni na lutriji nemožemo dobiti.

Za ovo drugo možda si htjeo reći,ako budu igrale sudije kako im se svira 2 ko kuća u suprotnom pobjeđuje FCS.

Sad nešto realno,očekujem igru čmelje kao i kod ostalih u ovoj nasoj ligi u gostima a to je "svi u odbranu",izbi nabi pokušaj iz kontre sa 2 igrača zabiti i to negdje do 70te minute a onda se možda ovoj dvojici pridoda i treći i eventualno četvrti.
Ono što melji spuštam kapu to je fizička sprema i brzina i promjena iz odbrane u napad ali ako ćemo o nekom kvalitetu igre i igrača itd niste među 3 u našoj ligi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Chony533, Hajdeee, macahz, muhamedhulk i 77 gostiju.