FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ma ko god da piše, ti čitaš o Želji haveru i to još na BANJALUČKOM forumu pa još o ŽELJI. Zapitaj se...
DRUG NEBI TI PUNCA
Haveru, prica o Zelji je IN ovih dana. Samo se o Zelji prica. Zar vam nije drago? 

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Evo mene opet tu, za novu opkladu. Ovaj put u potpis. 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Hoću ja s tobom u avatar i potpis, 2 hefte?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Dogovorio sam se vec sa @brile za avatar. Ako ti zelis u potpis ali do kraja polusezone?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
A neću potpis, hoću da ti stavim Livaju na avatar 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ne hvala, radije bih Zeljin grbAjzea je napisao/la:A neću potpis, hoću da ti stavim Livaju na avatar

Evo ja cuAjzea je napisao/la:A neću potpis, hoću da ti stavim Livaju na avatar

Mjesec dana, X nikom nista?

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zakasnio si prijatelju, dogovorio se sa forumašem @sarajlija 

Pfff, ako ima ko da hoce - bujrum. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Eto vidite kako se može lijepo, pristojno zaje.avati, podbadati, kladiti u zanimljive opklade...bez vrijeđanja i ostalih sranja.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Evo mene ako ti odgovara?uNbx je napisao/la:Pfff, ako ima ko da hoce - bujrum.
Zemo, taman da ti stavim Wengera na avatar.JoseMourinho je napisao/la:Evo mene ako ti odgovara?uNbx je napisao/la:Pfff, ako ima ko da hoce - bujrum.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- JoseMourinho
- Kontakt:
Stavljaj pistoljasa, dinu, kustu ma koga god mani me se voajerauNbx je napisao/la:Zemo, taman da ti stavim Wengera na avatar.JoseMourinho je napisao/la:Evo mene ako ti odgovara?uNbx je napisao/la:Pfff, ako ima ko da hoce - bujrum.

-
- Kontakt:
Šta je sa ovim dugom za vodu od 100 hiljada? Jel vas neko pravi budalama ili je ovo dobro?
Nije majke mi provokacija nego meni bi je ukinuli da marku dugujem kako ovo Tito te ****.
Nije majke mi provokacija nego meni bi je ukinuli da marku dugujem kako ovo Tito te ****.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nisam dusman toliki.JoseMourinho je napisao/la: Stavljaj pistoljasa, dinu, kustu ma koga god mani me se voajera![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kad krece prodaja ulaznica?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Joj ko ce vas pofatat sa novim avatarima, il ce vas igraci sve zajeb.at i odigrat pick.asti x
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ili će biti jebbbački X, 4:4 kao 'Pool i Chelsea u LP onomad.godrina je napisao/la:Joj ko ce vas pofatat sa novim avatarima, il ce vas igraci sve zajeb.at i odigrat pick.asti x

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hoce neko u avatar
?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.