FK Željezničar (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ima li jagnjadi
Adzem,Memic,Odovic,Capljic,Mulalic nastavi niz,TRENER MOZES BITI TI

Jarni, Kodro, Uscuplic, Uscuplic, Ljupko,Hurtic, Jesic, nastavi niz....visokohz je napisao/la:Adzem,Memic,Odovic,Capljic,Mulalic nastavi niz,TRENER MOZES BITI TI![]()
![]()
Edis Mulalic jedan je od nas!
Da hoce kisa nastaviti padati, bazen grbavica presusio.
Ovi dana obavezno izbjegavam hodati pored stadiona grbavica da me slučajno ne nahvataju da im budem trener. 

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Dzurbuzovic, Adzem, Memic, Odovic, Caplic, Mulalic...Pokusajte je napisao/la:Jarni, Kodro, Uscuplic, Uscuplic, Ljupko,Hurtic, Jesic, nastavi niz....visokohz je napisao/la:Adzem,Memic,Odovic,Capljic,Mulalic nastavi niz,TRENER MOZES BITI TI![]()
![]()
Ali ni to vam nisu najveci problemi koje imate.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
**** me ako nas ne pobijedite u Nedjelju. Lud sam sto ovo pisem, ali tako lud osjecaj imam da nas uzimate. Inat je cudo, naravno ako se poslije svega ovoga uspijete zainatiti.
Inace, je*eno kod vas pravo. Ne znam, vadite se kako umijete.
Inace, je*eno kod vas pravo. Ne znam, vadite se kako umijete.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Jeb.eno malo je rec. Imam osjecaj da se vise ne zna ni ko donosi odluke ni koji su razlozi. Al ranjeni lav je najopasniji. Il cemo popit 3 komada il vas Joco salje u plac.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ako je istina da vam clanovi kluba mogu odlucivati na skupstini, pa jbte za 20KM imati glas je prejeftino bgmi.
A i vi i mi se neckamo hocemo li se uclaniti u klub il ne..
Al sta ljudi znaju, kontaju kako nafatat 20 KM godisnje...
Mirniji sam bio kad vam je Capljic bio trener, sad akko ste ga smjenili vase su sanse povecane za 50%
A i vi i mi se neckamo hocemo li se uclaniti u klub il ne..
Al sta ljudi znaju, kontaju kako nafatat 20 KM godisnje...
Mirniji sam bio kad vam je Capljic bio trener, sad akko ste ga smjenili vase su sanse povecane za 50%
Zeljo jest u teskoj situaciji,prelose su otvorili sezonu ,najvjerovatnije ce izgubit u derbiju ali opet to ne mora nista da znaci...
Sjetimo se samo prosle sezone,kako je zeljo lose krenuo pa se na kraju borio za titulu.. Iznenadjuju me navijaci Zelje kako im odmah moral opada nakon 3-4 poraza to ne smije tako da bude klub se voli i bodri do kraja....Mi 8 godina nismo osvojili titulu pa opet nismo posustali...
Sramota bi bila da je Sarajevo u takvoj poziciji sa ovolikim parama...ali zeljeznicar je krao i unistavao ko je stigo tako da ova situacija nista ne znaci na proljece se pravi Rezime....
Sjetimo se samo prosle sezone,kako je zeljo lose krenuo pa se na kraju borio za titulu.. Iznenadjuju me navijaci Zelje kako im odmah moral opada nakon 3-4 poraza to ne smije tako da bude klub se voli i bodri do kraja....Mi 8 godina nismo osvojili titulu pa opet nismo posustali...
Sramota bi bila da je Sarajevo u takvoj poziciji sa ovolikim parama...ali zeljeznicar je krao i unistavao ko je stigo tako da ova situacija nista ne znaci na proljece se pravi Rezime....
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Zna li neko kad kreće prodaja ulaznica za derbi?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- katakomba2
- Kontakt:
dan ili dva prije... ipak mislim da ce pocet prodaja u petak za vas, a u subotu za nasDrustveniParazit je napisao/la:Zna li neko kad kreće prodaja ulaznica za derbi?
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
? - " " са ?, тренер " $ 1 остаје са % 2 " у " у $, % " $ ¥ " " ¥ $ " са & /.
Jeli istina ovo?
Jeli istina ovo?
Jest k'o i kupljena utakmica u travniku . Vazda ste imali bombasticne vijesti.
Pa nisam ja izmislio ovo pileci mozgu. Prenosim sta je napisano na banjaluckom forumu od njihovih navijaca kada se igrali u Banja Luci.godrina je napisao/la:Jest k'o i kupljena utakmica u travniku . Vazda ste imali bombasticne vijesti.
Sva mi obaveza u zivotu da izmisljam lazi o vama eto!
Fino pitam, ako hoces odgovori, ako neces produzi!
-
- Kontakt:
K'o i najavljivanja jagnjad od duhovnih gurua vase teme, svetog pileta i neprevazidzenog supera...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A ti čitaš na banjalučkom forumu šta ljudi pišu o ŽeljiRuleHz je napisao/la:Pa nisam ja izmislio ovo pileci mozgu. Prenosim sta je napisano na banjaluckom forumu od njihovih navijaca kada se igrali u Banja Luci.godrina je napisao/la:Jest k'o i kupljena utakmica u travniku . Vazda ste imali bombasticne vijesti.

DRUG NEBI TI PUNCA
Pileci mozak te napravio i "odgojio" tako. Eto prati lesinare.RuleHz je napisao/la:Pa nisam ja izmislio ovo pileci mozgu. Prenosim sta je napisano na banjaluckom forumu od njihovih navijaca kada se igrali u Banja Luci.godrina je napisao/la:Jest k'o i kupljena utakmica u travniku . Vazda ste imali bombasticne vijesti.
-
- Kontakt:
Sta raspravljate o tekmi s Travnikom, zar vas nisu insajderi ''obrazovali'' da ste namjerno zijanili...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Da, na BANJALUCKOM forumu citam sta pisu o Zelji BANJALUCANI kada je gostovao u BANJA LUCI i kada su bili u karantinu u BANJA LUCI dva dana prije utakmice sa Borcem iz BANJA LUKE?bagrcavi je napisao/la:A ti čitaš na banjalučkom forumu šta ljudi pišu o ŽeljiRuleHz je napisao/la:Pa nisam ja izmislio ovo pileci mozgu. Prenosim sta je napisano na banjaluckom forumu od njihovih navijaca kada se igrali u Banja Luci.godrina je napisao/la:Jest k'o i kupljena utakmica u travniku . Vazda ste imali bombasticne vijesti.
Fino pitam, ako hoces odgovori, ako neces produzi!![]()
![]()
![]()
Jel' ti sad sta jasnije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.