Gute Nacht.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]
Gute Nacht.
Gute Nacht.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Diz'te se. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Re: RE: Re: Chat
Pusti normalan narod nek spavauschtipak je napisao/la:Diz'te se.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ko te slagao da su normalni? 
LANET OLSUN!
Re: RE: Re: Chat
Niko vec ja zaobisao istinu hladno :Ouschtipak je napisao/la:Ko te slagao da su normalni?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
taj ti je sa Kežmanom, te u najboljim godinama Ilića, Ivića, Vukića i Ilieva ispuštao po 6 bodova prednosti ispred zvezde. pitaj forumske Cigane koji im je omiljeni trener Partizanamessilla je napisao/la:Njemu je do decembra fore da uspostavi dominaciju.DANTES je napisao/la:syebaće vas onaj grobar na klupi![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Još malo će biti ovako vrijeme. Još tri dana tmurno i oblačno a od vikenda stabilizcija, toplije i sunčanije. Od 3.10 do 8.10 bi ovako vrijeme bilo. Oko 8.10 bi dnevni maksimumi dostizali čak i +27°C a noćni minimumi pravi jesenski od +8 do +15°C.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
'naci ledara za derbi. 90 minuta zimnoce. 
Selam Uno. Kako si?
Selam Uno. Kako si?
LANET OLSUN!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
We selam, odlično. Dosađujem se, nemam pojma šta da radim, a i mrsko mi je bilo šta radit.uschtipak je napisao/la:'naci ledara za derbi. 90 minuta zimnoce.
Selam Uno. Kako si?
Kako si ti? Ima li kod tebe dosade?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dobro hvala Allahu dz.s. Uvijek moze gore. Nema dosade, ne znam dje udaram. Dobro je, dobro.
Kad ti krece akademija?
Kad ti krece akademija?
LANET OLSUN!
Daj nam sunca kakvog Maliče ili mi ubrzaj pasoš, ne more se durat ovoUnofficialpage je napisao/la:Još malo će biti ovako vrijeme. Još tri dana tmurno i oblačno a od vikenda stabilizcija, toplije i sunčanije. Od 3.10 do 8.10 bi ovako vrijeme bilo. Oko 8.10 bi dnevni maksimumi dostizali čak i +27°C a noćni minimumi pravi jesenski od +8 do +15°C.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima još do akademije, kreće 1.11. Imam još fore mjesec dana 
@bagrcavi Sačekaj još tri dana. Za koju državu hoćeš? Hoćeš u Siriju za ISIL-ovce da se boriš?

@bagrcavi Sačekaj još tri dana. Za koju državu hoćeš? Hoćeš u Siriju za ISIL-ovce da se boriš?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Amin, odoh da obićem braću i da provjerim je li ko šehidio od našihUnofficialpage je napisao/la:Ima još do akademije, kreće 1.11. Imam još fore mjesec dana
@bagrcavi Sačekaj još tri dana. Za koju državu hoćeš? Hoćeš u Siriju za ISIL-ovce da se boriš?![]()
Šalim se, odoh na more u Neum, a neću preko Svitave da idem
DRUG NEBI TI PUNCA
Sto si ti tako uranio s morem? 
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Haha hajd taman dok ti obiđeš naš brat Bilal će biti slobodanbagrcavi je napisao/la:Amin, odoh da obićem braću i da provjerim je li ko šehidio od našihUnofficialpage je napisao/la:Ima još do akademije, kreće 1.11. Imam još fore mjesec dana
@bagrcavi Sačekaj još tri dana. Za koju državu hoćeš? Hoćeš u Siriju za ISIL-ovce da se boriš?![]()
Šalim se, odoh na more u Neum, a neću preko Svitave da idem
Najbolje je na more otići u oktobru, fina voda. Ali nemoj u Neum, bolje ti u Doboj, jest da ima malo više pješačit do plaže ali je odlična plaža.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
jesi naivan. pa sad na more idu penzionerke... kontaš sad? šta on hoćeBelmin6 je napisao/la:Sto si ti tako uranio s morem?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Uno, super, pripremaj se psihicki i fizicki za skolsku. Valja i meni.
obiĆem.
obiĆem.
LANET OLSUN!
kategorija mature i grannyDANTES je napisao/la:jesi naivan. pa sad na more idu penzionerke... kontaš sad? šta on hoćeBelmin6 je napisao/la:Sto si ti tako uranio s morem?
DRUG NEBI TI PUNCA