FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alpasinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alpasinac » 28 sep 2015, 23:35

Ko je autor ovo texta sa **** ?

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 28 sep 2015, 23:46

bosnas_ je napisao/la:Ovo sto se desava Stepanovu od nekih primitivaca u klubu je za svaku osudu! van svake pameti je da se na njemu gradi kobajagi neki autoritet,uprava ovim sama sebi daje autogol,i ceka se samo prvi kiks,nadam se da to nece biti protiv Zelje da dobar dio navijaca kaze sta misli!.. Ko drzi Avdica ili tzv. "skauta" na klupi zajedno sa strucnim stabom, svi treneri se mjenjaju samo on ostaje,pa ko je ba on!??? kazu neka mafija neda da se on otjera,prijete upravi itd, e ako je to istina onda stvarno..... Zalosno je da igra Tatomirovic pored ljudske i igracke gromade Stepa,covjeka koji ima bolju karijeru nego citava liga zajedno,pa gdje to mi idemo!??? kako nakon svega mozemo ocekivati da neko zvucno ime dodje u nasu ZLJ ligu? uprava radi po principu toplo -hlando,jedna plus jedan minus,i ne znam koliko ce to trajati... i ne mogu vjerovati da se Jesicu vec na samom pocetku petljaju u posao,prvo su mu nametnuli "skauta" po svojoj mjeri,nedaju mu da vrati Stepanova, guraju mu Tatka i Radovca,ne znam stvarno,zbog mira u kuci ostat cu suzdrzan,jer nam treba dobra atmosfera pred derbi,pa cemo poslije malo detaljnije o nekim stvarima!
Bože sačuvaj.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 28 sep 2015, 23:51

Kako imam pogan osjecaj za derbi. Nadam se da ce momci uci sa 100% u utakmicu i da cemo se vratiti na Hase pjevajuci.

Bitno je samo da momci nakom ovoga svega ne vrte u glavi pricu lahko cemo. Sigurno smo kvalitetniji, ako sve bude kako treba i slavit cemo InshAllah!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 sep 2015, 23:53

Da mi je kako prespavati do nedjelje..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 sep 2015, 23:57

Imam osjećaj da će ovaj derby komšinice dobro upamtiti u želji da ga što prije zaborave ;)
U novi boj ...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 sep 2015, 00:15

Shooter je napisao/la:Ma Jesa nek se rokne ako zasere ovaj derbi. Realno ima barem daleko jacu ekipu, u naletu forme i psihicki dobro pripremljenu. Atmosferu u klubu sasvim zadovoljavajucu. S druge strane ima trenera amatera kojem je ovo prva utakmica u seniorskoj karijeri, ekipu bez morala pa hajmo reci i nekog pretjeranog kvaliteta. Ako ga Mulalid nadmudri nek komotno pocjepa svoju diplomu.
nije to baš tako ,ko imalo prati i dolazi na utakmice zna sta znaci derby ,forma i stanje na tabeli nista ne znaci pa ni kvalitet , borba ,zelja ,sreca tri najbitnije stvari a derby .milion puta se pokazalo mi smo znali biti bez trenera oni nikad jaci pa otkinemo bod na grbavici , pa onda bez nasi navijaca na grbavic bez igraca 50 min pa opet izvucemo bod , a i 98 ono finale mi duplo jaaci rzvalimo ih a ono 0-1 . ja sam optimista ali treba biti mnogo oprezan ,nece to bas ici 3-4 komada kako neki misle

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 sep 2015, 00:38

Kvalitet je bitan u derbiju.. Al ako se kvalitetni igraci bore, trce i igraju da pobjede a ne da promovisu sebe i da se prodaju.
Ako ce trckarati, ima Travnik i Slavijapa znamo sta znaci "kvalitet"

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 sep 2015, 00:39

Jooooj jebbbbem vam drzavu sto ste se raspisali. Gori tema :mrgreen:
Elem, da se nadovezem na bracu gore. Sad ono sporije:
SA
RA
JE
VO

HO
RDE
BOG I CARSIJA
HEJ
NEKA ZIVI BOSNA
NASA DRZAVA!!!!
:opaopa: :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 29 sep 2015, 00:40

bordobijeli je napisao/la:
Shooter je napisao/la:Ma Jesa nek se rokne ako zasere ovaj derbi. Realno ima barem daleko jacu ekipu, u naletu forme i psihicki dobro pripremljenu. Atmosferu u klubu sasvim zadovoljavajucu. S druge strane ima trenera amatera kojem je ovo prva utakmica u seniorskoj karijeri, ekipu bez morala pa hajmo reci i nekog pretjeranog kvaliteta. Ako ga Mulalid nadmudri nek komotno pocjepa svoju diplomu.
nije to baš tako ,ko imalo prati i dolazi na utakmice zna sta znaci derby ,forma i stanje na tabeli nista ne znaci pa ni kvalitet , borba ,zelja ,sreca tri najbitnije stvari a derby .milion puta se pokazalo mi smo znali biti bez trenera oni nikad jaci pa otkinemo bod na grbavici , pa onda bez nasi navijaca na grbavic bez igraca 50 min pa opet izvucemo bod , a i 98 ono finale mi duplo jaaci rzvalimo ih a ono 0-1 . ja sam optimista ali treba biti mnogo oprezan ,nece to bas ici 3-4 komada kako neki misle
Utrpacemo im 4 komada bez problema..
1-4
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 sep 2015, 00:42

Kako volim ovu neku pozitivnu nervozu pred derbi, ja to opisati ne mogu!! Noc prije derbija je isto ko da sutra se zivot lomi, tacno ljudi koji ne prate fudbal ne znaju sta propustaju. :mrgreen: A malo koji derbi u evropi ima ovu atmosferu i naboj kao nas u Sarajevu. :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 sep 2015, 00:53

joker90 je napisao/la:Kako volim ovu neku pozitivnu nervozu pred derbi, ja to opisati ne mogu!! Noc prije derbija je isto ko da sutra se zivot lomi, tacno ljudi koji ne prate fudbal ne znaju sta propustaju. :mrgreen: A malo koji derbi u evropi ima ovu atmosferu i naboj kao nas u Sarajevu. :opaopa:
Samo molim Boga da mi.ne bude radna nedelja... :pray: :pray: :pray:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 sep 2015, 01:05

uNbx je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kako volim ovu neku pozitivnu nervozu pred derbi, ja to opisati ne mogu!! Noc prije derbija je isto ko da sutra se zivot lomi, tacno ljudi koji ne prate fudbal ne znaju sta propustaju. :mrgreen: A malo koji derbi u evropi ima ovu atmosferu i naboj kao nas u Sarajevu. :opaopa:
Trazi da te neko zamjeni, moli, ucjenjuj, radi sta god znas i umijes, ali gdje ces propustiti El Classico?! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 sep 2015, 01:40

joker90 je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
Trazi da te neko zamjeni, moli, ucjenjuj, radi sta god znas i umijes, ali gdje ces propustiti El Classico?! :mrgreen:
Ma ispuco sam bonuse sve, vidis da vazda nedeljom igramo. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 sep 2015, 01:43

Rinuka je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Utrpacemo im 4 komada bez problema..
1-4
Amin :!: :!: :!:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 sep 2015, 02:18

Nećemo mi, budite sigurni, komšijama utrpati 3-4 komada.. Halooo ba sta vam je..znate da se na derbiju nikada ne zna. Mi jesmo jači, gledajući sastav i formu trenutnu, al brate govoriti da ćemo ih nabiti, to čisto sumnjam. Još mi ona jučerašnja utakmica ne ulijeva toliko samopouzdanja, imamo dosta šupljine u odbrani, i dobro reče trener Viteza da bi trebao Delač biti igrač utakmice. Molim Boga da naši igrači i ostali iz kluba ne čitaju ovaj forum..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 29 sep 2015, 02:27

Zagor je napisao/la:Nećemo mi, budite sigurni, komšijama utrpati 3-4 komada.. Halooo ba sta vam je..znate da se na derbiju nikada ne zna. Mi jesmo jači, gledajući sastav i formu trenutnu, al brate govoriti da ćemo ih nabiti, to čisto sumnjam. Još mi ona jučerašnja utakmica ne ulijeva toliko samopouzdanja, imamo dosta šupljine u odbrani, i dobro reče trener Viteza da bi trebao Delač biti igrač utakmice. Molim Boga da naši igrači i ostali iz kluba ne čitaju ovaj forum..
Imam losu vijest :|
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 sep 2015, 02:40

ma cim citaju info koji je 'zatvorenog' tipa onda citaju i ovaj :D
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 sep 2015, 02:42

Bruuuuuuuuuuda, ako čitaš ovo, uvali im opet gol ljubim te. :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 29 sep 2015, 02:56

Ja jos pokazao jednom kako se ulazi na ovaj forum :mrgreen:
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 29 sep 2015, 02:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 sep 2015, 02:59

Mozda se i kriju među nama pod nekim neupadljivim nickovima.. :hmmmm: Od sad vjerujem samo ovim forumasima sto ih znam licno. :mrgreen: Ja npr nalijepim Puzija poslije tekme ovdje, a on se sam brani sa nicka Krombacher88, dobro to bi vec bilo preocigledno da je on, ali zna se sta hocu reci..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Kyle88 i 47 gostiju.