FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
idemo sada Zeljo, krece PLAVI VLAK
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Navijacima kojima je bitniji derbi i rezultat su pravi navijaci, a ovi drugi koji su za ove i one pisu samo iz licnih razloga. Malo je njih zbog Zelje i toga koji cemo biti na tabeli, bitnije im je ko ce im biti na nekoj funkciji da imaju koristi.
Obicnog navijaca ne zanima Gredic, Zujo, Misimovic, zanimaju ga samo rezultati i igra na terenu.
Obicnog navijaca ne zanima Gredic, Zujo, Misimovic, zanimaju ga samo rezultati i igra na terenu.

Edis Mulalic jedan je od nas!
A kada ce navijaci stati uz svog Zelju ako nece sad? Barem oni pravi, istinski. Lovci u mutnom i glavni seratori sto dalje! Nezadovoljni smo svi jer znamo da Zeljo zasluzuje bolje, a mozda ono dodje sad na derbiju? Nase.je da stanemo uz klub kao sto smo i radili ove 94 godine. SVI NA DERBI, SVI UZ ZELJU!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Naravno da zna. Posebno zna šta mu je sa kapitenom ...pile87 je napisao/la:Edis kaze da zna sta je sa igracima sacekajmo da se vrate iz Medjugorja odgledacemo tekmu pa dalje prosuditi.
Spucaj ih spidom Edise !!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sta je ovo ba, ode i Vlado. Ko je ovaj Bajramovic? Sta se desava ljudi?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Bilo je derbija u kojima sam unaprijed pisao poraz. Al su me tudje greske ucile pravoj ljubavi. Mogao je Zeljo biti ponizen i unakazen. Ostajao sam do zadnje minute. Sport je to. Pola vas sto eseje pisete necete doci na derbi. Zapravo, od Standarda se niste ni pojavili.
Ne morate.
Proci ce vam zivot u pisanju stvari koje svi znamo.
Imamo svi mozak.
Neki nemaju veliko plavo srce.
Ne morate.
Proci ce vam zivot u pisanju stvari koje svi znamo.
Imamo svi mozak.
Neki nemaju veliko plavo srce.
Pametan potez ko god da ga je napravioAjzea je napisao/la:Proći će i ovo
Naši će u Međugorju biti do derbija..

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Hahahhahaaahhahahainvincible1921 je napisao/la:[img]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12046626_10153256416208865_8107144999361259993_n.jpg?oh=450e504d09c1d56c5e424cab88c0071e&oe=5698F5BC[/img]
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
+1DooVe je napisao/la:A kada ce navijaci stati uz svog Zelju ako nece sad? Barem oni pravi, istinski. Lovci u mutnom i glavni seratori sto dalje! Nezadovoljni smo svi jer znamo da Zeljo zasluzuje bolje, a mozda ono dodje sad na derbiju? Nase.je da stanemo uz klub kao sto smo i radili ove 94 godine. SVI NA DERBI, SVI UZ ZELJU!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Tačno ovo sve izgleda, kao što neko reče, kao borba raznoraznih struja, ali ne onih van kluba kako se na forumu navodilo već onih unutar kluba. Prvo ostavka Gredića pa sad smjena Vlade, očito je da ima mnogo nesporazuma među upravom. Sve liči na to što mnogi potenciraju da su razlog pare, nema tu ljubavi ni želje za snažnim Željom. Ako je tako treba ih sve sa noge na nogu, a ako se varam onda moraju izaći u javnost i objasniti raji šta se dešava u klubu.
Iskreno, draži mi je Edis od Vlade, ne znam ni sam zašto, ali Vlado mi je djelovao kao totalni promašaj koji je djelovao izgubljeno bez ikakve ideje da nešto poboljša. Nije ni Edis pravo rješenje za duži period, ali je sigurno u ovom trenutku jedini koji može ove izgubljene slučajeve u igračkom kadru dozvati, jedino ih on zna u dušu. Odluka nije popularna i krajnje je ružna pogotovo što se to dešava našoj legendi, ali možda je ipak jedino rješenje koje smo imali, možda na kraju ispadne i dobro, vidjećemo. Sumnjam da će ga smjeniti ako bude imao poraze u narednim kolima, prvenstveno zbog toga što niko ništa od njega ne očekuje.
I za ove što pišu, ne vjerujem u navodni bojkot ekipe, OVI BOLJE NE ZNAJU, Oda je bio čarobnjak koji je čudo od njih napravio.
Iskreno, draži mi je Edis od Vlade, ne znam ni sam zašto, ali Vlado mi je djelovao kao totalni promašaj koji je djelovao izgubljeno bez ikakve ideje da nešto poboljša. Nije ni Edis pravo rješenje za duži period, ali je sigurno u ovom trenutku jedini koji može ove izgubljene slučajeve u igračkom kadru dozvati, jedino ih on zna u dušu. Odluka nije popularna i krajnje je ružna pogotovo što se to dešava našoj legendi, ali možda je ipak jedino rješenje koje smo imali, možda na kraju ispadne i dobro, vidjećemo. Sumnjam da će ga smjeniti ako bude imao poraze u narednim kolima, prvenstveno zbog toga što niko ništa od njega ne očekuje.
I za ove što pišu, ne vjerujem u navodni bojkot ekipe, OVI BOLJE NE ZNAJU, Oda je bio čarobnjak koji je čudo od njih napravio.
-
- Kontakt:
Postalo pravo zanimljivo ...
Ne liče mi zadnji postupci uprave uopšte stihijski , naprotiv , solidno planirani a onda i odrađeni ... na kraju se ne bih čudio da igrači "iznenada" proigraju i pobjede slijedeće tri utakmice .Onda bi navijači rekli " e to je to , neka ostane ovako " ,a ovamo dominatna struja (saboterska ? ) trlja ruke i finišira u svoju korist.
Mulaliću sve najbolje , ali čini me se da on JOŠ nije taj kalibar stručnjaka kojeg Željo očajno treba u ovom momentu.
Ne liče mi zadnji postupci uprave uopšte stihijski , naprotiv , solidno planirani a onda i odrađeni ... na kraju se ne bih čudio da igrači "iznenada" proigraju i pobjede slijedeće tri utakmice .Onda bi navijači rekli " e to je to , neka ostane ovako " ,a ovamo dominatna struja (saboterska ? ) trlja ruke i finišira u svoju korist.
Mulaliću sve najbolje , ali čini me se da on JOŠ nije taj kalibar stručnjaka kojeg Željo očajno treba u ovom momentu.
Ko moze garantovati da cemo pobjediti 3 utakmice i da ce plan uspjeti? To je malo u sajnc fiksn filmu moguce, a u fudbalu cisto sumnjam.staaarinavijac je napisao/la:Postalo pravo zanimljivo ...
Plavi su u ovoj sezoni smijenili već dva trenera, a Mulalić će po svemu sudeći biti dugoročno rješenje, odnosno bez obzira na rezultate imat će podršku od strane čelnika kluba. "Ne bih se mnogo vraćao u prošlost, ali želim naglasiti da je Mulalić trener koji je naše dugoročno rješenje. Ima veliku podršku od Upravnog odbora i s njim će biti potpisan ugovor do kraja naredne sezone. Bez obzira na rezultate, imat će našu podršku. Edis je vojnik kluba i naša budućnost, a nadamo se da će uspjeti iz igračkog kadra izvući maksimum", zaključio je Bajramović.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/edis-mul ... car/172510
-
- Kontakt:
šta reče Bajramović : " imaće našu podršku bez obzira na rezultate " - !?!?!?
Odović ne može , Čapljić ne može, ali Edis može ...
Divno ...
Divno ...
da to nije neka poruka igračimastaaarinavijac je napisao/la:šta reče Bajramović : " imaće našu podršku bez obzira na rezultate " - !?!?!?
Divno ...
Možda će imati njihovu podršku, ali podršku navijača može imati samo ako bude imao rezultate, ako ne bude rezultata neće biti ni njega ni njih. Navijači neće trpiti nikoga!
Treba razmisljati racionalno, uostalom ko je doveo Capljica da mu se daje plata od 7.000 maraka pored Edisa. Greska jeste ko ga je doveo i jos mu dao toliku cifru. Pametan potez iako su trebali odmah Edisa staviti, Ipak ko radi pravi greska, ali svi smo tu jer volimo Zelju. Hebe mi se za Capljica.
A vi navijaci se pitate ovih dana, to je cudo jedno 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
sad smo **** jeza ako krene nizbrdo u sustini ne volim ove opcije gdje se uce trenerskom poslu na nama a nemaju ni licencu jos al eto...ako bude trener kao igrac mozda izadje na dobro al sa ovim igracima i Murinjo bi bio smijesan ..Pokusajte je napisao/la:Plavi su u ovoj sezoni smijenili već dva trenera, a Mulalić će po svemu sudeći biti dugoročno rješenje, odnosno bez obzira na rezultate imat će podršku od strane čelnika kluba. "Ne bih se mnogo vraćao u prošlost, ali želim naglasiti da je Mulalić trener koji je naše dugoročno rješenje. Ima veliku podršku od Upravnog odbora i s njim će biti potpisan ugovor do kraja naredne sezone. Bez obzira na rezultate, imat će našu podršku. Edis je vojnik kluba i naša budućnost, a nadamo se da će uspjeti iz igračkog kadra izvući maksimum", zaključio je Bajramović.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Amazon [Bot], Bejker, ELDIABLO20, Ferroviere1987, MojaMalenkost, ZeljeznicarUberAlles i 151 gost.