SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Prvo i osnovno ako cemo da vodimo ligu kako treba onda treba da se i vodi kako treba.
Na pocetku sezone je recno ispadaju zadnja cetiri kluba i ulaze prva cetiri kluba iz druge i TAKO MORA BITI!!! Pravila se ne smiju mjenjati u toku sezone, mogu tek za iducu sezonu.
Pravilo da osvajac kupa ostaje u ligi je nebulozno kao i u realnom zivotu ima dosta primjera gdje ekipe osvajaju kup i ispadaju u drugu ligu, naravno od iduce sezone se moze i to uvesti ako se izglasa ali u toku sezone NEMA PROMJENE PRAVILA
Ovo mora biti svakom jasno, ako hocemo da pravimo sprdanciju od ove lige onda ok mozemo da promjenimo sve i da ispada 10 klubova da se zajebamo do mile volje, ali mislim da ovo nikom nije cilj vec da imamo stabilan sistem i odrziv.
Na pocetku sezone je recno ispadaju zadnja cetiri kluba i ulaze prva cetiri kluba iz druge i TAKO MORA BITI!!! Pravila se ne smiju mjenjati u toku sezone, mogu tek za iducu sezonu.
Pravilo da osvajac kupa ostaje u ligi je nebulozno kao i u realnom zivotu ima dosta primjera gdje ekipe osvajaju kup i ispadaju u drugu ligu, naravno od iduce sezone se moze i to uvesti ako se izglasa ali u toku sezone NEMA PROMJENE PRAVILA
Ovo mora biti svakom jasno, ako hocemo da pravimo sprdanciju od ove lige onda ok mozemo da promjenimo sve i da ispada 10 klubova da se zajebamo do mile volje, ali mislim da ovo nikom nije cilj vec da imamo stabilan sistem i odrziv.
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Slazem se isto da je sad sezona i da trebamo pricati sta se trenutno desava, ali ako je nekom trenutno neka ideja pala na pamet, koja mu se cinila pristojna, ne razumijem zasto je ne bi podjelio sa nama.. I da slazem se da je puno da 4 ulaze od mogucih 14..Ali takav je bio dogvoor na pocetku sezone i neka stoji ovako.. Za iducu sezonu je moj prijedlog da mozda stavimo da 3 ulaze direktno i da nesto skontamo neke pogodnosti za pobjednika kupa..s tim da je tesko da neko ko ispada iz lige osvoji kup, ali nikad ne reci nikad..
Nije problem to nikad ali ne mogu se pravila uvoditi u toku sezone, ako zelimo da ovo bude ozbiljan projekat a ne da se spradamo. Predloziti sad i eventualno izglasati za iducu sezonu ali za ovu sezonu ne smije biti drugacije od onog kako je na pocetku receno a to je da 4 ekipe ispadaju i 4 ulaze i to je to.Huseinagic je napisao/la:Slazem se isto da je sad sezona i da trebamo pricati sta se trenutno desava, ali ako je nekom trenutno neka ideja pala na pamet, koja mu se cinila pristojna, ne razumijem zasto je ne bi podjelio sa nama.. I da slazem se da je puno da 4 ulaze od mogucih 14..Ali takav je bio dogvoor na pocetku sezone i neka stoji ovako.. Za iducu sezonu je moj prijedlog da mozda stavimo da 3 ulaze direktno i da nesto skontamo neke pogodnosti za pobjednika kupa..s tim da je tesko da neko ko ispada iz lige osvoji kup, ali nikad ne reci nikad..
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Ja sam rekao da nema problema, da stoji ono kako je dogovoreno na pocetku sezone, a ovi prijedlozi su jos uvijek samo prijedlozi za iducu sezonu, sve je u redu kolegaamertiger je napisao/la:Nije problem to nikad ali ne mogu se pravila uvoditi u toku sezone, ako zelimo da ovo bude ozbiljan projekat a ne da se spradamo. Predloziti sad i eventualno izglasati za iducu sezonu ali za ovu sezonu ne smije biti drugacije od onog kako je na pocetku receno a to je da 4 ekipe ispadaju i 4 ulaze i to je to.Huseinagic je napisao/la:Slazem se isto da je sad sezona i da trebamo pricati sta se trenutno desava, ali ako je nekom trenutno neka ideja pala na pamet, koja mu se cinila pristojna, ne razumijem zasto je ne bi podjelio sa nama.. I da slazem se da je puno da 4 ulaze od mogucih 14..Ali takav je bio dogvoor na pocetku sezone i neka stoji ovako.. Za iducu sezonu je moj prijedlog da mozda stavimo da 3 ulaze direktno i da nesto skontamo neke pogodnosti za pobjednika kupa..s tim da je tesko da neko ko ispada iz lige osvoji kup, ali nikad ne reci nikad..

Ja vjerovatno necu igrati sljedecu sezonu, eto bice mjesta iz druge lige da uleti neko

-
- Kontakt:
Nije ti valjda muka vec od svega ovoga pa da nemas zivaca hahahRamsey16 je napisao/la:Ja vjerovatno necu igrati sljedecu sezonu, eto bice mjesta iz druge lige da uleti neko![]()

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neka u ligi ostane samo prvih troje ostali svi ispadaju
Šta mene briga, ja ne mogu ispast. Ipak, nema treće lige
Tri ekipe ispadaju i tri ulaze, četiri je puno.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma muka mi od svega, ispostovat cu do kraja cu biti aktivan i caoHuseinagic je napisao/la:Nije ti valjda muka vec od svega ovoga pa da nemas zivaca hahahRamsey16 je napisao/la:Ja vjerovatno necu igrati sljedecu sezonu, eto bice mjesta iz druge lige da uleti neko![]()
?

I jesmo malo pretjerali sa postavljanjem pravila, ovo zadnje je krenulo od mene. Halalite 

Unofficialpage je napisao/la:Neka u ligi ostane samo prvih troje ostali svi ispadaju![]()
Da opet ponovim ljudi shvatite rekli smo na pocetku cetiri i tako mora biti... nema ni tri ni pet nego cetiri... za iducu sezonu idemo predlagati i pokusati da napravimo sto boli sistem za ovu sezonu je sve zavrseno i znaju se pravila....
Mes Que Un Club
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa zar se mora uvijek naglašavat da jee za sljedeću sezonu? Logično da je za sljedeću, ova ide ako ide a za sljedeću neke male promjene napravit i to je to.amertiger je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Neka u ligi ostane samo prvih troje ostali svi ispadaju![]()
Da opet ponovim ljudi shvatite rekli smo na pocetku cetiri i tako mora biti... nema ni tri ni pet nego cetiri... za iducu sezonu idemo predlagati i pokusati da napravimo sto boli sistem za ovu sezonu je sve zavrseno i znaju se pravila....
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
SS.ba liga - Glavni Chat
Nego sutra derbi prve lige 
prvi protiv drugoga na tabeli
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja se nadam da ce zavrsiti kao i danasnji derbi prvog i drugogEld0rado je napisao/la:Nego sutra derbi prve lige

Mes Que Un Club
onda ide derbi protiv tebe cini mi se
bas se sastalo kod mene ali drzim se jos iako je duga sezona..

Da da, sutra Arsenal pa onda sa tobomEld0rado je napisao/la:onda ide derbi protiv tebe cini mi se![]()
Sutrasnji duel Arsenala i mene je najskuplji mec dosadasnjeg djela sezone... Arsenal 215m vs Tigres 200m vrijednost tima
Mes Que Un Club
Ma meni dosadilo sve, mrsko mi taktiku spremati samo cu kamp staviti i caoamertiger je napisao/la:Da da, sutra Arsenal pa onda sa tobomEld0rado je napisao/la:onda ide derbi protiv tebe cini mi se![]()
Sutrasnji duel Arsenala i mene je najskuplji mec dosadasnjeg djela sezone... Arsenal 215m vs Tigres 200m vrijednost tima

Prvi bod u novoj sezoni
Sad ide dominacija

Sad ide dominacija

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Ibra rijesavaEld0rado je napisao/la:Nego sutra derbi prve lige

Jesi naso protiv koga ces zapetiMirsoNi je napisao/la:Prvi bod u novoj sezoni![]()
Sad ide dominacija

Sto se tice Genta ocekuje se borba za opstanak do posljednjg kola.
Hahaha, morao je taj bod kad tad doći 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.