FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 28 sep 2015, 23:18

Nama u ovom momentu fale 3,4 boda i to je nas najveci problem. Al bukvalno najveci. Doduse,manjak ta tri,cetiri boda govore da ekipa ne igra dobro. Ali,ima li neko da zaista misli kako ova ekipa ne moze bolje. Moze Edis ovo popraviti.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 28 sep 2015, 23:18

Jebote, jesam li ja jedini ovdje koji je zbunjen? Ko koga sad placa ? Ja sam cvrsto vjerovao da ovog FKZ1921 placa Gredic licno, a do malocas neko drugi iz uprave, kao i jos par likova na temi. Onda se **** mater nekom ko je smjenio Gredica, ja sam mislio da je to Misimovic uradio, a evo sad izgleda da je Misimovic zrtva. Jebote spanske sapunice sta je ovo kod nas. Poludio sam skroz. Moze li neko direktno napisati o tim gangovima unutar kluba i ko je na cijoj strani. Do sada sam shvatio da je Vilina neprijatelj broj 1. Za njim idu Dzelo i Buki. Ja jebote onaj malorpije pise protiv Amara i Zuje, ovaj drugi je usput odmah iza Violine neprijatelj broj 2. Koji se **** desava ? Zna li iko ko koga ovdje jase ? Jos samo fai da Gredic padne niz stepenice i oslijepi a usput izgubi dijete jer je trudan, a Violina mu je majka, a Zujo davno izgubljeni brat.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 sep 2015, 23:19

Uredu neka je Sablja dobio šansu, al' ovakvi otkazi istinskim LEGENDAMA kluba Odoviću i Čapljiću su stvarno fuj :puke:

Nisam bio neko ko je vjerovao Vladi (al' sam ga poštovao kao legendu klubu) da će uspjeti nešto uraditi, pogotovo što sam bio uvjeren da je lošiji trener od Ode al' ovakav odnos je stvarno u najmanju ruku vrlo vrlo nekorektan.

Sreća pa su i Oda i Vlado prije svega velika gospoda i veliki Željovci :bow:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 28 sep 2015, 23:20

sergejevic je napisao/la:Jebote, jesam li ja jedini ovdje koji je zbunjen? Ko koga sad placa ? Ja sam cvrsto vjerovao da ovog FKZ1921 placa Gredic licno, a do malocas neko drugi iz uprave, kao i jos par likova na temi. Onda se **** mater nekom ko je smjenio Gredica, ja sam mislio da je to Misimovic uradio, a evo sad izgleda da je Misimovic zrtva. Jebote spanske sapunice sta je ovo kod nas. Poludio sam skroz. Moze li neko direktno napisati o tim gangovima unutar kluba i ko je na cijoj strani. Do sada sam shvatio da je Vilina neprijatelj broj 1. Za njim idu Dzelo i Buki. Ja jebote onaj malorpije pise protiv Amara i Zuje, ovaj drugi je usput odmah iza Violine neprijatelj broj 2. Koji se **** desava ? Zna li iko ko koga ovdje jase ? Jos samo fai da Gredic padne niz stepenice i oslijepi a usput izgubi dijete jer je trudan, a Violina mu je majka, a Zujo davno izgubljeni brat.
Oplakah :rol: :rol: , koliko je žalosno toliko je i smiješno
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Pokusajte
Kontakt:

Post Postao/la Pokusajte » 28 sep 2015, 23:21

sergejevic je napisao/la:Jebote, jesam li ja jedini ovdje koji je zbunjen? Ko koga sad placa ? Ja sam cvrsto vjerovao da ovog FKZ1921 placa Gredic licno, a do malocas neko drugi iz uprave, kao i jos par likova na temi. Onda se **** mater nekom ko je smjenio Gredica, ja sam mislio da je to Misimovic uradio, a evo sad izgleda da je Misimovic zrtva. Jebote spanske sapunice sta je ovo kod nas. Poludio sam skroz. Moze li neko direktno napisati o tim gangovima unutar kluba i ko je na cijoj strani. Do sada sam shvatio da je Vilina neprijatelj broj 1. Za njim idu Dzelo i Buki. Ja jebote onaj malorpije pise protiv Amara i Zuje, ovaj drugi je usput odmah iza Violine neprijatelj broj 2. Koji se **** desava ? Zna li iko ko koga ovdje jase ? Jos samo fai da Gredic padne niz stepenice i oslijepi a usput izgubi dijete jer je trudan, a Violina mu je majka, a Zujo davno izgubljeni brat.
Jednostavno ne uzimaj za ozbiljno bilo sta. Isto kao s pojacanjima, investitorima, sad oko ovoga. Ali niko nema pojma. Mozda da cwila zna, ali nije lud da pise. Ovo ostalo :crazy: :crazy:
Edis Mulalic jedan je od nas!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 sep 2015, 23:27

slika

:lol: :lol:
=\_1921_/=

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 28 sep 2015, 23:29

invincible1921 je napisao/la:slika

:lol: :lol:
E **** me svak kad se svojoj muci moram smijati :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 28 sep 2015, 23:30

Dva trenera i predsjednika, ali sportski direktor i dalje tu.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 sep 2015, 23:31

Momci sta god se desava, nista nije razlog da se ovdje medjusobno vrijedzamo, nazivamo pogrdnim nazivima i slicno. Neko je htio da skrene misli navijacima s derbija na "haos" u klubu i uspio je. Igraci nose dres nase svetinje i moraju imati podrsku u Nedjelju, ne bitno ko poceo utakmicu, moramo biti svi ko jedan.. Jer pobjedom na derbiju ova prica bi se okrenula za 180 steepeni..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 sep 2015, 23:32

Minjore je napisao/la:Momci sta god se desava, nista nije razlog da se ovdje medjusobno vrijedzamo, nazivamo pogrdnim nazivima i slicno. Neko je htio da skrene misli navijacima s derbija na "haos" u klubu i uspio je. Igraci nose dres nase svetinje i moraju imati podrsku u Nedjelju, ne bitno ko poceo utakmicu, moramo biti svi ko jedan.. Jer pobjedom na derbiju ova prica bi se okrenula za 180 steepeni..
Netacno, pobjednom bi samo skrenuo sa ove prica za odreden vremenski period, a problem bi i dalje ostao prisutan. Problem se rijesava u korijenu a ne na stablu.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 28 sep 2015, 23:33

FKZ1921 je napisao/la:Nama u ovom momentu fale 3,4 boda i to je nas najveci problem. Al bukvalno najveci. Doduse,manjak ta tri,cetiri boda govore da ekipa ne igra dobro. Ali,ima li neko da zaista misli kako ova ekipa ne moze bolje. Moze Edis ovo popraviti.
Činjenica je da Adis trenutno ima najbolji uvid u formu svakog igrača tako da je i očekivati da to najbolje složi. E sada je pitanje koliko je atmosfera u svlačionici narušena i kako će se nositi sa pritiskom u nedjelju. Jug će imati veliku ulogu u svemu tome, kako oni krenu tako će i igrači reagovati.
Jbg gore od ovoga ne može.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 28 sep 2015, 23:37

Minjore je napisao/la:Momci sta god se desava, nista nije razlog da se ovdje medjusobno vrijedzamo, nazivamo pogrdnim nazivima i slicno. Neko je htio da skrene misli navijacima s derbija na "haos" u klubu i uspio je. Igraci nose dres nase svetinje i moraju imati podrsku u Nedjelju, ne bitno ko poceo utakmicu, moramo biti svi ko jedan.. Jer pobjedom na derbiju ova prica bi se okrenula za 180 steepeni..
To si u pravu, i ja se izvanjavam ako sam koga uvrijedio, ali ovo je opste ludilo. Ne znam kako cu zaspati, iako je derbi, tesko je misliti sada o tome. Kako god da prodje utakmica nama ostaje ova lakrdija i sve sto ide s tim. I da dobijes sta dalje dok je ovako stanje. Mozda i nije toliko lose koliko ja mislim da jeste, ali zar stvarno nikome vise nije cudno sve ovo oko kluba ? Ima li iko u klubu ili blizu kluba da je posten i da radi u interesu istog ?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 sep 2015, 23:39

Edis kaze da zna sta je sa igracima sacekajmo da se vrate iz Medjugorja odgledacemo tekmu pa dalje prosuditi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 28 sep 2015, 23:39

Proći će i ovo ;)
Naši će u Međugorju biti do derbija..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 28 sep 2015, 23:40

Kad je Vlado izabran za trenera,vecina je bila protiv,pisali ste da mu je vrhunac Slavija,citajuci te komentare imao sam utisak da nije miljenik za poziciju trenera,da imju neku drugi koji su po njihovoj volji.Valjda su od tolikog pritiska dali otkaz covjeku.Cekali samo povod neki.Da je on imao 16 pobjeda u nizu i dozivio poraz opet bi mu dali otkaz.Smjesni su ovi pojedinci sto sad žale za Vladom,a smijali su se kad je izabran za trenera.
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Fanzi
Kontakt:

Post Postao/la Fanzi » 28 sep 2015, 23:44

[youtube]http://m.youtube.com/?#/watch?v=l_AOqq5Gsu4[/youtube]

Cesto u zivotu stvari ne idu onako kako bi mi to zeljeli.
Nekad ne umijes, nekad nemas srece.
Sprijeci te i zivot.

Al ovi momenti se prezive nakon muka po nasim terenima.
Prekinite... insajderi, rovatori.

Svi volimo Zelju.
Svi na derbi.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 sep 2015, 23:44

Ma JOCO vjeruj mi :D Je.bo ja sebe sa rajom svaki put prizivamo nekoga...u kupu je bilo NEDOOO , pa onda VAREAAA pa KOKOTTT pa eo i JOCO a niko ga jos nije zabio :D
=\_1921_/=

EmirGz
Kontakt:

Post Postao/la EmirGz » 28 sep 2015, 23:45

Ne znam sta se desava u upravi, ali imam dobar osjecaj za teren, i reci cu da mi je u jednu ruku bilo drago kad sam vidio da je Vlado dobio otkaz, a jos draze sto je Edis imenovan, a sada vidjoh i da su u medjugorju..za teren se ne sikiram..
Zao mi je Vlade da se razumijemo, zelim mu sve najbolje i da se ne ljuti, svasta se desava mozda je bolje da nije tu..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 28 sep 2015, 23:45

Sta to ima sad novo? Sta je sad razlog postovima
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 28 sep 2015, 23:47

AsharaK je napisao/la:Sta to ima sad novo? Sta je sad razlog postovima
Neki ludi, neki zbunjeni ali jedino što je sigurno je da nema normalnih..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”