Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
yebo derbi ja bi radije X sa derbija + Katarinu nego 2 na derbiju al bez KatarineSteph je napisao/la:Ma boli me **** iskreno. Igrač k'o igrač.Shooter je napisao/la:Ho's reci da je Pussygacha > StepanovSteph je napisao/la:Pravi tajming da se piše o Stepanovu i 'provjerenim' informacijama. Pred možda i najvažniju utakmicu u ovoj sezoni.
Da mi babo piše to trenutno, isto bih mu rekao.
Mene u ovom trenutku interesuje pobjeda na derbiju i sve je podređeno tome, a to ko je Stepanova uvrijedio, je l' Puzigaća bio sa Katarinom Grujić u Bacchusu i slično bih ostavio bar za reprezentativnu pauzu.
U pamet, loptu na zemlju i lagano. Kad mi imamo loptu kružiti, kružiti...MortemHz je napisao/la:Nalozit ce ih sablja islama opasno...u pamet samo
DrustveniParazit je napisao/la:Šteta što nema @Head-a da malo loži atmosferu.
HORDEMortemHz je napisao/la:SARAJEVO
![]()
BOGjurisicduska je napisao/la:HORDEMortemHz je napisao/la:SARAJEVO
![]()
Beze ti je priča, kao ono praviš od svega prosjek. Samiru je 20 godina ti pričaš kao da mu je 30. Duljević 22.godine, upravo u usponu forme, tebi u padu. Krste dosta bolji kako igra više prema sredini. Delać razvalio, puca od forme. Efikasnost se kako vidimo popravila i dosta dobro to izgleda a ti opali post kao da se raspadamo i sve odroni od igračaPitar6785 je napisao/la:Kovu cemo mi udat za vise pare nego Cimija.
Kova i baric su digli formu za 50%
Benko je isti
Samir pao
Delac isti
Puzi blagi pad
Krste isti
Tatko isti
Dulja pad
Okic i ostali ni gore ni dole
Step igracina za bundes ligu bih
Ja, hilmo i vecina ovde smo mislili da cemo uzet ogromne pare na samiru, al izgleda da cemo ipak na otpisanom Adu uzet 2m €. $vaka cas momcino samo nastavi.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Doktorinho, napoleon72, pierce, zagorski i 81 gost.