FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
taj tekst je u tom cilju i napisan. mada da je napisano da smo peti favorit mi bi opet zakukali je li novinar gledao evropske utakmice...
Puna podrška za Edisa, sablju Islama!!! Mladi igrači će napokon početi dobijati priliku
- Jaozinho22
- Kontakt:
Podržat Mulalića. To nam jedino ostaje a ovo je čista glupost s raskidom ugovora i čisto gubljenje novca. Toliko.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Nije niko slijedeci procitaj moj post od jutros ima ih mozda dva tri uglavnom napisah vlado je slijedeci koliko god izgledalo ludo nije to lose...bojamora je napisao/la:E sad mi stvarno ništa nije jasno. Tačno je da je Čapljić katastrofalno vodio prve 4 utakmice sem možda protiv Olimpika ali ljudi samo poslije 4 utakmice i sa jednim porazom, ne mogu da vjerujem. Ima li iko da zna o čemu se u stvari radi. Da ovo nije slučajno obračun sa Gredičem. Nije valjda Šiljak slijedeči. E onda bi otišli u p.m. Dao bog na hajr i na dobro.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
To nije tacno.Pokusajte je napisao/la:Edis nema licencu, svaka utakmica 1.500KM kazna
- Jaozinho22
- Kontakt:
Edis je imenovan kao Šef štručnog štaba i neće biti kazne. Nismo je dobijali ni s Adžemom a ni kitice s Dženom tako da odjavi se dok te Aco ne banuje ponovo flope.Pokusajte je napisao/la:Edis nema licencu, svaka utakmica 1.500KM kazna

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Kako ?FKZ1921 je napisao/la:To nije tacno.Pokusajte je napisao/la:Edis nema licencu, svaka utakmica 1.500KM kazna
Siljak je dobar covjek njega ne treba ga dirati. Vladu nek' su smijenili.
Zadnja izmjena: Pokusajte, dana/u 28 sep 2015, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Edis Mulalic jedan je od nas!
Ovo je cirkus. Izivljavaju se na trenerima zbog lose odradjenog posla komplet uprave, strucnog staba i i graca. Capljic ekipu vodio 4 utakmice, imao 3 pobjede i 1 poraz i dobio otkaz. FUJ
nevjerovatni potezi, ali Edisa treba sacuvati od ovih turbulencija bez obzira na igru, jer do rezultata ce mu biti jako tesko nakon svega sto se desava. Ovaj potez bi bio logican nakon smjene Ode ali sada je u najmanju ruku cudan iako se igraci nisu trznuli nakon Vladinog dolazka... bilo kako bilo Sablji podrska i treba ga sacuvati makar i sa macetama 

Molim vas sve da dodjete u nedjelju i da podrzimo klub jedino tako mogu bolje igrat ne smijemo sad odustat kad je tesko i kad ne ide
ZIVIMO ZELJEZNICAR
ZIVIMO ZELJEZNICAR
19TM87 ZAVIDOVICI
-
- Kontakt:
Zasto se ne mogu oteti dojmu da je nekima ovdje drago sto svjedocimo sapunici. A kazu da su nasi. Jesu al u ..r.. Duse one male hinjave.
Da li organizacijsko lutanje treba nekoga otjerati sa tribine. Pa jesmo li na tribini zbog uprave, Gredica, Amara, Zaimovica, Misimovica, Siljka..., ili zbog neceg sto je iznad svega toga. Ova desavanja su trenutna, proci ce. Proci ce kao sto je prosao i period nase dominacije. Nadam se da ce se na sljedecoj Skupstini okupiti dovoljna kriticna masa koja ce pokrenuti novi ciklus ka boljem. Kriticna masa ljudi koji vole, hoce, znaju, imaju.
Da li organizacijsko lutanje treba nekoga otjerati sa tribine. Pa jesmo li na tribini zbog uprave, Gredica, Amara, Zaimovica, Misimovica, Siljka..., ili zbog neceg sto je iznad svega toga. Ova desavanja su trenutna, proci ce. Proci ce kao sto je prosao i period nase dominacije. Nadam se da ce se na sljedecoj Skupstini okupiti dovoljna kriticna masa koja ce pokrenuti novi ciklus ka boljem. Kriticna masa ljudi koji vole, hoce, znaju, imaju.
05. - 07. Oktobar 1992
Ovo je pravo pitanje. Da li raskidi ugovora sa Odom i Vladom iziskuju dodatni trosak klubu i ako DA koliki je iznos u pitanju? Ovo bi morali znati da vidimo ko vuce ove poteze, kakav je njegov licni interes u svemu ovome i jesu li i ovi potezi u cilju finansijske stabilzacije kluba, kada vec nema one na zelenom terenu.fedeltafrotta je napisao/la:raskidi ugovora, a vazeci ugovori, opet se kasa prazni za gluposti, bravo uprava
Ako kojim slucajem u tri naredne utakmice (Sarajevo, Zrinjski i Celik) uzmemo samo bod ili cak ni jedan, da li to automatski povlaci ostavku Mulalica, a ako NE, koji su to kriteriji?
-
- Kontakt:
Re: FK ŽeljezničarMULALIC EDIS
MULALIC EDIS- POSTROJI IH SABLJA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nije tacno to sto si napisao. I predhodne 4 utakmice,u zapisniku ti je kao sef struke evidentiran Haris,jer ni Vlado nema profi licencu. I nema kazni za to.Pokusajte je napisao/la:Kako ?FKZ1921 je napisao/la:To nije tacno.Pokusajte je napisao/la:Edis nema licencu, svaka utakmica 1.500KM kazna
Edis nema profi licencu. Odslusao je kompletan profi program,preostalo mu je obavezno staziranje vani u nekom klubu. Pocetkom naredne godine ce imati licencu. Mada mislim da i sad moze dobiti privremenu dozvolu NS da vodi klub kao sef strucnog staba.
Kakve veze Siljak ima sa ovima dogadjanjima oko struke. Siljak je direktor kluba.
vlado nije imao licencu?
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Tacno je!!FKZ1921 je napisao/la:To nije tacno.Pokusajte je napisao/la:Edis nema licencu, svaka utakmica 1.500KM kazna
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ne znam nisam upucen u to, ali znam da je Sarajevo dok ih je vodio Hurtic dobili svaku utakmicu kaznu od 1.500 KM. Oko Siljka sam se nadovezao post iznad gdje je napisano da je Siljak sljedeci koji ce ici.FKZ1921 je napisao/la:Nije tacno to sto si napisao. I predhodne 4 utakmice,u zapisniku ti je kao sef struke evidentiran Haris,jer ni Vlado nema profi licencu. I nema kazni za to.Pokusajte je napisao/la:Kako ?FKZ1921 je napisao/la:Edis nema licencu, svaka utakmica 1.500KM kazna
To nije tacno.
Edis nema profi licencu. Odslusao je kompletan profi program,preostalo mu je obavezno staziranje vani u nekom klubu. Pocetkom naredne godine ce imati licencu. Mada mislim da i sad moze dobiti privremenu dozvolu NS da vodi klub kao sef strucnog staba.
Kakve veze Siljak ima sa ovima dogadjanjima oko struke. Siljak je direktor kluba.
Edis Mulalic jedan je od nas!
Mud.o.nje u Nedjelju pokazimo da ne bodrimo ni Gredica ni Capljica, ni Livaju ni Mladenovica, vec iskljucivo Zeljeznicar. Mozda ova generacija ne zasluzuje podrsku, al mozda ce vec sljedeca zasluziti. Mi ovo drzimo 94 godine s uspjehom, drzacemo i dalje. Mi smo Zeljo, sve ostalo je sra.n.je !!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987