FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amaru dat godisnji budzet da se vrati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Pa sta je sada njegova tako zvana uloga u ovom svemu. Novi predsjednik kluba?fixator je napisao/la:znam ovog malog Amara Bajramovića...dobar i pošten momak, znam ga dobro...zajedno smo igrali odbojku profesionalno...nek mu je sa srecom.
A i svima nama nek je sretno.
Željo zauvijek.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jbt sta je ovo danas, ovo kao državni udar u banana republikama 

Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Mene zanima kako baš sad u ovo sezoni da kola krenu niz brdo. Ne znam ko je taj kočničar napretka, ali ako se ovako nastavi, to je znak da neki dušmani kluba vode glavnu riječ.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
E sad mi stvarno ništa nije jasno. Tačno je da je Čapljić katastrofalno vodio prve 4 utakmice sem možda protiv Olimpika ali ljudi samo poslije 4 utakmice i sa jednim porazom, ne mogu da vjerujem. Ima li iko da zna o čemu se u stvari radi. Da ovo nije slučajno obračun sa Gredičem. Nije valjda Šiljak slijedeči. E onda bi otišli u p.m. Dao bog na hajr i na dobro.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
treba kod nas uvesti novu nacin funkcionisanja, ovako: svaka utakmica novi trener, i tako 15 puta u polusezoni i onaj ko ostvari najbolji rezultat ili najlosiji nagraditi novcano, prikladno naravno...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ovo je Deja vu..na zimu ista priča, Adzem degradiran, Amar postavio Memića pa otišao u Katar, onda Greda uzima stvari u svoje ruke i dovede Odu.
Sad isto, samo ko je sad povukao potez čim je Greda digao sidro
Sad isto, samo ko je sad povukao potez čim je Greda digao sidro
Ma tteba uletit nahebat se majke svima u upravi,sta prave cirkus od kluba a to ce im i biti sugurno
Zeljeznicar! 1921 !
To i jeste problem. Sto ovakve odluke mogu odvesti samo u dva pravca. Ili potpuni uspjeh ili totalni krah, nema sredine i nema povratka. Previse rizicno u ovom trenutku ali gotovo je sada.ChWilla je napisao/la:rezultat će biti jedino mjerilo. sve će se to zaboraviti ako nas krene. a ako ne krene onda stvarno idemo u halu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
ma ima sredine, što nema. odigraš neriješeno i derbi i u mostaru, onda dobiješ ovih par lakših i eto ti sredine.
- themaniaks
- Kontakt:
Hoce li neko izaci sa imenima ko donosi ovakve odluke i koji se **** sprdaju sa klubom
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Neko pravi cirkus od ovog kluba!
Tesko. Ovakve odluke su cesto pogubne za klubove koji izbjegavaju ovo raditi jer ides glavom kroz zid. Sve ili nista, ovo je taj princip. Mi cemo ili procvjetati ili totalno pasti pod Edisom. Ili borba za titulu ili sezona bez Evrope.ChWilla je napisao/la:ma ima sredine, što nema. odigraš neriješeno i derbi i u mostaru, onda dobiješ ovih par lakših i eto ti sredine.
Ne mora da znaci. Ovo ako krene u pozitivnom pravcu Sarajevo je prva zrtva.JavierBosnia je napisao/la:E momci, ja mislim da će Zeljo debelo fasovat na grbavici

Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 28 sep 2015, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
raskidi ugovora, a vazeci ugovori, opet se kasa prazni za gluposti, bravo uprava
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jos nam samo logosoft fali na dresovima i deja vu 2005-2009. Amare vrati se
-
- Kontakt:
Braco moja, mene strah sta donosi sutra!
E kitice vodite racuna o svom toru
, a za Zelju nebrinite. Nije smak svijeta sve ce biti ok,samo laganica.

Ranjeni vuk je uvijek najopasniji, osim kad su mu Livaja i Mladenovic bekovi.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nismo mi svjesni koliko nam je stete nanio onaj tekst na ovom portalu gdje smo najavljeni kao glavni favorit za titulu. Svi su se odreda primili na mamac, od direktora preko navijaca a izgleda igraci najvise.
exbabilon je napisao/la:Ranjeni vuk je uvijek najopasniji, osim kad su mu Livaja i Mladenovic bekovi.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: JohannWolfgang i 27 gostiju.