FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO SAMPION,SAD CE DERBI LJUDI..**** OSTALO
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
muhamedhulk je napisao/la:hz033 je napisao/la:Valjda se neće raspasti do utakmice jbt![]()
:placem:

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bolanos je napisao/la:muhamedhulk je napisao/la:hz033 je napisao/la:Valjda se neće raspasti do utakmice jbt![]()
:placem:
![]()
![]()

ja sam svoje misljenje rekao na PP i stojim iza toga, i znam sta smrdi!jurisicduska je napisao/la:Pa reče ti i Stepanov da mu je trener rekao da će ga vratiti ekipu, Ješić ti je također na presu rekao da će ga vratiti u ekipu. A ja sam to rekao jer sam imao informacije iz prve ruke prije ovih medija. Šta sam kontradiktorno rekao ?? I dalje stojim iza toga da će vrijeme pokazati najbolje, a za Stepanova sam rekao i što je i kako je suspendovan također prije medija jer sam opet imao informacije i ovdje je priča trajala dan i sve se zaboravi nakon tri pobjede, klub prave levatima isti ljudi već u nekoliko navrata.
nabijem svakoga ko se mijesa u rad ŠSŠ i njegove odluke, i ko podrzava onu LETVU OD STOPERA!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Koliko sam ja mogao vidjeti, momak koji je pisao ovaj članak nije niti štrumf niti dušman, čak šta više, obratno od toga. Vjerovatno se sve podredilo rezultatu kao što reče @duška, on nam je u ovom trenutku svakako najbitniji, a ti problemi su ostavljeni za reprezentativnu pauzu. U svakom slučaju se nadam da će najzad uprava pokazati konačno damu kad već nisu u Kodrinom mandatu, ali i bolje je da to sačeka pauzu, s obzirom da svi znamo kakav nam meč slijedi.
1946
Da nama nece za zelenim stolom doci 3 boda sada

Meljo se raspada,i ako im sad ne utrpamo najmanje 4 komada,nema od nas nista..
PODRSKA STEPANOV-u
PODRSKA STEPANOV-u

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- DrustveniParazit
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Nije problem ljudi u ješiću da se on pita Stepanov bi kapiten bio. I on je rekao lično Milanu da će učiniti sve da mu olakša povratak u ekipu, da se zakopaju te sjekire ratne nazovimo ih. Ali došla je direktiva odozgo da nije vrijeme, da bi to narušilo potencijalno dobru atmosferu u ovim momentima. I možda je i tako sad za sad bolje, ima pauza pa nek se fino izgrle i izljube i nek konačno počnu da se ponašaju profesionalno. E samo to očekujem, ništa više.
HAJMO PRESTATI O STEPANOVU, VJERUJMO U KLUB I DA ĆE IZNAĆI SOLUCIJU, SAD JE LIJEPO I NEK OSTANE TAKO, eto molim vas.
Šta je sa onom pričom da se Ješiću niko ne mješa u posao?

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Mi smo toliko potcijeni zelju, da ako ih fkt dobijemo onda smo jaki ko grom
Milion puta nam se ovo obilo o glavu, sad ako se ne obije idemo u LP pa u grupe EL

Milion puta nam se ovo obilo o glavu, sad ako se ne obije idemo u LP pa u grupe EL

Stipu ba "prve ruke", "izvore", "insajdere", "imam nekog u upravi", "rek'o mi Husarić".
Više postalo bolest...
Više postalo bolest...
-
- Kontakt:
DrustveniParazit je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Nije problem ljudi u ješiću da se on pita Stepanov bi kapiten bio. I on je rekao lično Milanu da će učiniti sve da mu olakša povratak u ekipu, da se zakopaju te sjekire ratne nazovimo ih. Ali došla je direktiva odozgo da nije vrijeme, da bi to narušilo potencijalno dobru atmosferu u ovim momentima. I možda je i tako sad za sad bolje, ima pauza pa nek se fino izgrle i izljube i nek konačno počnu da se ponašaju profesionalno. E samo to očekujem, ništa više.
HAJMO PRESTATI O STEPANOVU, VJERUJMO U KLUB I DA ĆE IZNAĆI SOLUCIJU, SAD JE LIJEPO I NEK OSTANE TAKO, eto molim vas.
Šta je sa onom pričom da se Ješiću niko ne mješa u posao?![]()
Objasnio sam to, uprava ga je suspendovala, uprava će ga vratiti. Ješić da je bio tu ne bi ga ni suspendovali nikad, sad malo šta može osim što je razgovarao sa Milanom i dalje sam ti već objasnio. Ne miješa mu se fkt niko, nego ovo je problem od prije i dok ga ne riješe nek ne igra Milan jer bi rezultati trpili, ovako neka riješe iza vrata, kad bude vakat. A to je za 7 dana i neka je.
Steph brate ja sam i prvi put kad sam napisao rekao što da ne bi mediji formirali mišljenje i objavio sam prije medija jer oni nikad ne kažu istinu, i zbog ljudi koji imaju korist da pišu po forumima. Nemoj se ljutiti, nikad ne bih ništa napisao na štetu Sarajeva nit sam insajder nit koji klinac sasvim slučajno ovo znam, da je neko drugi u pitanju pojma ne bih imao.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 sep 2015, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
[youtube][/youtube]

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
JA TE **** ZELJEZNICARE
Pravi tajming da se piše o Stepanovu i 'provjerenim' informacijama. Pred možda i najvažniju utakmicu u ovoj sezoni.
Da mi babo piše to trenutno, isto bih mu rekao.
Ho's reci da je Pussygacha > StepanovSteph je napisao/la:Pravi tajming da se piše o Stepanovu i 'provjerenim' informacijama. Pred možda i najvažniju utakmicu u ovoj sezoni.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Molim faktore i ostale kur'e palce da malo ispitaju ko rusi atmosferu u ostalim klubovima, sto treneri dobiju nogu nakon 3 utakmice itd.. manite se nas malo
Ja da sam na Milanovom mjestu ja bih momentalno trazio raskid ugovora al momentalno.. Gorb te yebo pa ne mogu da vjerujem da su Dzemo, Bojan, Krste i Ivan jaci i od Kuste,Dine, Istoka i Hordi

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Molio sam brate da se ne piše. Ne može ostati neodgovoreno. Upravu jesi i tako i treba, **** to sad idemo dalje imamo prečih stvari.Steph je napisao/la:Pravi tajming da se piše o Stepanovu i 'provjerenim' informacijama. Pred možda i najvažniju utakmicu u ovoj sezoni.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma boli me **** iskreno. Igrač k'o igrač.Shooter je napisao/la:Ho's reci da je Pussygacha > StepanovSteph je napisao/la:Pravi tajming da se piše o Stepanovu i 'provjerenim' informacijama. Pred možda i najvažniju utakmicu u ovoj sezoni.
Mene u ovom trenutku interesuje pobjeda na derbiju i sve je podređeno tome, a to ko je Stepanova uvrijedio, je l' Puzigaća bio sa Katarinom Grujić u Bacchusu i slično bih ostavio bar za reprezentativnu pauzu.
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, napoleon72, SAMO BORDO, SamoDaKazeem i 64 gosta.