FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 sep 2015, 20:21

HZG je napisao/la:
Kao prvo ne znam zašto nestručni medij ( **** ) u ovom trenutku objavljuje ovaj članak, ne bi me iznenadio da su ga dušmani objavili u subotu pred derbi. Kao drugo provjereno znam da je Stepanov bio u karantinu zajedno sa igračima pred tekmu sa vitezom. Prema tome ili oni izmišljaju ili Milan iz nekog razloga ne govori istinu. Sve u svemu nadam se da će Ješić vratiti Stepanova za derbi u prvih 11.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 sep 2015, 20:21

Nije problem ljudi u ješiću da se on pita Stepanov bi kapiten bio. I on je rekao lično Milanu da će učiniti sve da mu olakša povratak u ekipu, da se zakopaju te sjekire ratne nazovimo ih. Ali došla je direktiva odozgo da nije vrijeme, da bi to narušilo potencijalno dobru atmosferu u ovim momentima. I možda je i tako sad za sad bolje, ima pauza pa nek se fino izgrle i izljube i nek konačno počnu da se ponašaju profesionalno. E samo to očekujem, ništa više.

HAJMO PRESTATI O STEPANOVU, VJERUJMO U KLUB I DA ĆE IZNAĆI SOLUCIJU, SAD JE LIJEPO I NEK OSTANE TAKO, eto molim vas.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 sep 2015, 20:24, ukupno mijenjano 4 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 28 sep 2015, 20:21

Ode Capljic hahaha :urnebes: :urnebes:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 sep 2015, 20:25

nezz mozda i ne valja ovo pred derbi sto oni ostadose bez trenera jer bas sad kad su u totalnom 'raspadu' moze inat da proradi i da nam naprave velike probleme, novi trener kakav god da je zna donijeti taj neki pozitivni sok, kako god ocekujem tezak derbi bez obzira na sve
Pyro is not a crime !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 sep 2015, 20:27

Daj ba, zar njih treba da se bojimo? Kokota, Djelmica i onog ribara iz Brazila? :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 sep 2015, 20:28

slazem se sa @thec-om. oni su ovako bili na jako jako niskim granama, sad im ova smjena trenera moze donijeti neki pozitivan sok bas protiv nas. treba biti pazljiv!

dok opet s druge strane, ovo im je mac s dvije ostrice. mi ih mozemo sad jos dodatno srozati. s obzirom da im poslije nas ide Zrinjski... ne bas lijepa vremena za biti iz plavog dijela grada :)

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 sep 2015, 20:28

ne bojati, nego biti veoma oprezan i maksimalno :D ozbiljno uci u utakmicu, derbi je nesto posebno, treba zaboraviti sve dosadanje utakmice i nase i njihove jer to nece igrati preveliku ulogu, ja se uzdam u nas individualni kvalitet ali ne ici olahko, sa parolom 'ta ce oni i slicno
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 sep 2015, 20:29

Bio je Mulalic tu i sa Odovicem i Capljicem, ako je on strucnjak koji ce nas dobiti onda yebo ti nas!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 28 sep 2015, 20:30

Sad ako Zelji ne uvalimo tricu na Grbavici necemo nikad realno raspaduju se...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 sep 2015, 20:31

Valjda se neće raspasti do utakmice jbt :shifty:
U novi boj ...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 sep 2015, 20:31

Bolanos je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Jovicu je cini mi se propao transfer u listicu, po meni isto jako dobar veznjak. Agilan, brz, solidna tehnika, fin osjecaj za asistenciju, gol...
Ima u Borcu finog materijala... Jovicu svakako 23 godine, krajnji mu je vakat da napravi iskorak. Redzic je takodje jako fin igrac. :kafa:
Jos prosle sezone je izgledao dobro, sad jos bolje, sigurno bi se mogao fino iskoristiti jer moze vise pozicija igrati, na ljeto mu istice ugovor. Ako nastavljamo tu politiku dovodjenja slobodnih igraca onda bi nam mogao pomoci :)

Treba njega pratiti kakav ce biti sada poslije teze povrede, ali sigurno jedan od vecih talenata u nasoj ligi :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 28 sep 2015, 20:32

Puzigaća odronu ljudski, mrs iz kluba.
Berberović mu se slobodno može pridružiti, smatrao sam ga za čovjeka koji živi za ovaj klub ali se pokazao u potpuno drugom svijetlu.

Ako ne vrate Stepanova , veliki minus za stručni štab i upravu.Čovjek vrijedi sam kao naša cijela defanzivna linija.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 sep 2015, 20:32

jurisicduska je napisao/la:Nije problem ljudi u ješiću da se on pita Stepanov bi kapiten bio. I on je rekao lično Milanu da će učiniti sve da mu olakša povratak u ekipu, da se zakopaju te sjekire ratne nazovimo ih. Ali došla je direktiva odozgo da nije vrijeme, da bi to narušilo potencijalno dobru atmosferu u ovim momentima. I možda je i tako sad za sad bolje, ima pauza pa nek se fino izgrle i izljube i nek konačno počnu da se ponašaju profesionalno. E samo to očekujem, ništa više.

HAJMO PRESTATI O STEPANOVU, VJERUJMO U KLUB I DA ĆE IZNAĆI SOLUCIJU, SAD JE LIJEPO I NEK OSTANE TAKO, eto molim vas.
Pa hebemu,zar nije Jesic neko ko nece dozvoliti da mu se bilo ko mijesa u posao i zar nije kazano da ima odrijesene ruke i potpunu slobodu kada je ekipa u pitanju!?
Ispade sada da nije tako.
Ko ce vise to sve 'pohvatati'!
Ali ipak je to sve sporedno dok ekipa igra dobro i dok ima rezultata.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 sep 2015, 20:33

hz033 je napisao/la:Valjda se neće raspasti do utakmice jbt :shifty:
:urnebes: :rol: :placem: :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 sep 2015, 20:36

Željezničar ima svoje novinare kao i svi drugi tako da kroz ovaj tekst na faktoru se pokušava unijeti nemir u ekipu i klub pred derby. Pokušavaju nas oslabiti na seljačko mahalski način, ali su provaljeni pa racku im. Nemojte padati na ove mahalske fazone koji se završavaju za petobanku.
SRETAN BROJ - 1725

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 28 sep 2015, 20:38

Pa samo treba Kusturica da bude pametan i fino covjeka stavi u ekipu, ali ja ne mislim da to moze unjet neki nemir kod nas, sve ispod 3 komada je sramota za nas, Optimalan broj golova po meni je petica i to "hladno"

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 sep 2015, 20:40

zagorski je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Nije problem ljudi u ješiću da se on pita Stepanov bi kapiten bio. I on je rekao lično Milanu da će učiniti sve da mu olakša povratak u ekipu, da se zakopaju te sjekire ratne nazovimo ih. Ali došla je direktiva odozgo da nije vrijeme, da bi to narušilo potencijalno dobru atmosferu u ovim momentima. I možda je i tako sad za sad bolje, ima pauza pa nek se fino izgrle i izljube i nek konačno počnu da se ponašaju profesionalno. E samo to očekujem, ništa više.

Pa hebemu,zar nije Jesic neko ko nece dozvoliti da mu se bilo ko mijesa u posao i zar nije kazano da ima odrijesene ruke i potpunu slobodu kada je ekipa u pitanju!?
Ispade sada da nije tako.
Ko ce vise to sve 'pohvatati'!
Ali ipak je to sve sporedno dok ekipa igra dobro i dok ima rezultata.
Nije ga Ješić suspendovao nego klub, tako da se on tu nema šta pitati i ne pitati, ovo je problem od prije njega, on je izrazio dobru volju, pričali su dosta dugo i poklapaju im se stavovi, ali kažem ti da će povući suspenziju samo uprava i niko drugi kad oni budu mislili a to je u pauzi reprezentativnoj, svi su se koliko znam složili oko tog, jer tu ima dosta problema koje moraju riješiti, biće sastanak. Jer nije samo do Stepanova nego do još igrača, pisao sam o tom i fkt ne treba trošiti riječi, svoje smo stavove već rekli, idemo dalje, nek se oni koji trebaju sekiraju za džemale razne, nije moje, dok Sarajevo dobro igra sve mi je dobro taman nek ih sve suspenduju, a ovim ističe ugovor i neće biti produžen tako da će i to proć uskoro, linija manjeg otpora jest ali nema sad veze.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 28 sep 2015, 20:43

Koliko znam, pravilnik kluba kaže da je zabranjeno igračima davati intervjue za medije mimo zvaničnih press konferencija. Ukoliko je ovaj intervju istina, Step je prekršio pravilnik kluba. Step je zaista kvalitetan igrač, ali ni veći ni manji od bilo kog drugog igrača. Pravila se moraju poštovati. Ovo je ISKLJUČIVO moje mišljenje.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 sep 2015, 20:48

kenanbrajic je napisao/la:Koliko znam, pravilnik kluba kaže da je zabranjeno igračima davati intervjue za medije mimo zvaničnih press konferencija. Ukoliko je ovaj intervju istina, Step je prekršio pravilnik kluba. Step je zaista kvalitetan igrač, ali ni veći ni manji od bilo kog drugog igrača. Pravila se moraju poštovati. Ovo je ISKLJUČIVO moje mišljenje.
MA kakav ba intervju :) Toliko su se dobro zamaskirali da smo ih razotkrili u prvih 5 minuta nakon objavljivanja tog clanka... glupost zesca i jadan pokusaj 'destabilizacije' tima pred jako bitnu tekmu

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 sep 2015, 20:50

kenanbrajic je napisao/la:Koliko znam, pravilnik kluba kaže da je zabranjeno igračima davati intervjue za medije mimo zvaničnih press konferencija. Ukoliko je ovaj intervju istina, Step je prekršio pravilnik kluba. Step je zaista kvalitetan igrač, ali ni veći ni manji od bilo kog drugog igrača. Pravila se moraju poštovati. Ovo je ISKLJUČIVO moje mišljenje.
Kad si u suspenziji kako su ti suspendovana prava tako su ti suspendovane i obaveze. Ne može jednostrano, oni njega svi je.bu a on ništa ne može uraditi. Da je tako onda bi svaki klub u svakom momentu imao po 5 suspendovanih jer je tako najlakše. Ja sumnjam da je on to baš ovako rekao jer su prije Viteza pričali ali eto. Miriše na dodavanje i što jest i što nije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bing [Bot], Hajdeee, Kyle88, MokraKifla, ShofaII, TETRAPAK i 52 gosta.