FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E treba nam cestitati ako na ovako glup nacin izgubimo ovakvog stopera, a i mislio sam da nakon sto nije vracen u tim protiv Viteza da od njega definitivno nema nista.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahaha ma Stepanov je brat
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Lakše njega skloniti nego 5 igrača. Izgubio si ga, nema šta hoćeš li nećeš li, neće igrati više, i da igra mi ćemo igrati loše i opet će ga skloniti, mora Tatomirović se gurati iako je 5 ti štoper ekipe. Nema veze nek nam to bude najveći problem.joker90 je napisao/la:E treba nam cestitati ako na ovako glup nacin izgubimo ovakvog stopera, a i mislio sam da nakon sto nije vracen u tim protiv Viteza da od njega definitivno nema nista.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ima ga ili ne šta se može.
Ni malo nam ne treba da se pred ovakve utakmice forsira neka negativna priča iz prošlosti. Imamo ovo što imamo i ja mislim da je to isto kvalitetno da se suprostavi komšijama. Trener, ili ko već će oslučiti šta će biti sa njim, trenutno nije tu i koga nema bez njega se mora.
Da, nije odbrana bila sjajna u posljednje dvije utakmice, u Mostaru su kod gola ispala oba stopera a i juče su pravili nekoliko grešaka, međutim to se može popraviti ako sredina bude na nivou, zato je bitnije nafilovati sredinu da ne griješi i oni nama neće prići golu kao što nam Bijeljenci nisu prišli.
Ni malo nam ne treba da se pred ovakve utakmice forsira neka negativna priča iz prošlosti. Imamo ovo što imamo i ja mislim da je to isto kvalitetno da se suprostavi komšijama. Trener, ili ko već će oslučiti šta će biti sa njim, trenutno nije tu i koga nema bez njega se mora.
Da, nije odbrana bila sjajna u posljednje dvije utakmice, u Mostaru su kod gola ispala oba stopera a i juče su pravili nekoliko grešaka, međutim to se može popraviti ako sredina bude na nivou, zato je bitnije nafilovati sredinu da ne griješi i oni nama neće prići golu kao što nam Bijeljenci nisu prišli.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velika steta ako ne bude igrao,velika..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
ne upratih da si drugo pisao o stepanovu, osim ovog posta koji je kontradiktoran sa ovim što pišeš, a nisi mi ostavio utisak da bezveze mlatarš po forumu..jurisicduska je napisao/la:Lakše njega skloniti nego 5 igrača. Izgubio si ga, nema šta hoćeš li nećeš li, neće igrati više, i da igra mi ćemo igrati loše i opet će ga skloniti, mora Tatomirović se gurati iako je 5 ti štoper ekipe. Nema veze nek nam to bude najveći problem.joker90 je napisao/la:E treba nam cestitati ako na ovako glup nacin izgubimo ovakvog stopera, a i mislio sam da nakon sto nije vracen u tim protiv Viteza da od njega definitivno nema nista.
jel se nešto između ova dva posta desilo? volio bih znati jer stepanov nije prosječan igrač...jurisicduska je napisao/la:Ješić će vratiti Stepanova u ekipu. On ga i poznaje bolje od ovih ovdje i samo može biti pozitivan sa njim. Ne sekiram se puno za to. A ovo što par pojedinaca plasira pokušavajući da diskrediruje lik i djelo Milana ne misle dobro ni klubu ni nikom. Vidjet će se sve, vrijeme uvijek pokaže najbolje.
-
- Kontakt:
Pa reče ti i Stepanov da mu je trener rekao da će ga vratiti ekipu, Ješić ti je također na presu rekao da će ga vratiti u ekipu. A ja sam to rekao jer sam imao informacije iz prve ruke prije ovih medija. Šta sam kontradiktorno rekao ?? I dalje stojim iza toga da će vrijeme pokazati najbolje, a za Stepanova sam rekao i što je i kako je suspendovan također prije medija jer sam opet imao informacije i ovdje je priča trajala dan i sve se zaboravi nakon tri pobjede, klub prave levatima isti ljudi već u nekoliko navrata.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ekipa dan prije svake tekme ide u karantin to je odavno pravilo. Možda sada karantin bude i 2 dana ili više, vidjeti ćemojurisicduska je napisao/la:Treba ih u srijedu u karantin bez medija, kafana, žena... Ko ozbiljan klub. Za Stepanova sam rekao kako je i to je istina ali gurnut će se to pod tepih.

SRETAN BROJ - 1725
Izgleda da nasa uprava "mrtvu" profesionalnost kako preferira Stepanov deklarise kao "narusavanje atmosfere u ekipi".joker90 je napisao/la:E treba nam cestitati ako na ovako glup nacin izgubimo ovakvog stopera, a i mislio sam da nakon sto nije vracen u tim protiv Viteza da od njega definitivno nema nista.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
zivim za dan kad ce nas napustiti dzemo berberovic i bojan puzigaca, ali ovaj prvi pogotovo, zatim i tatomirovic kojeg ce raja zamrziti bezveze, mnogo je dao klubu posljednjih godina no iritantno je ovo sto se sad radi sa njim, tj gura se u prvi tim a ocigledno je da ni po cemu on ne moze biti u prvih 11 i samo zato jedva cekam da i on ode iz Sarajeva, dosta je ba zajebancije vise, nikad ozbiljan klub necemo biti dok god se ovakve stvari budu desavale kao sa Milanom sad
Pyro is not a crime !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Rekao je jos neke stvari, ali opet nista nije slagaoShooter je napisao/la:Stepanov je u pravu za sve. Covjeka suspendovali jer je rekao citiram "Jebote, ovaj ekonom uvijek pijan" misleci na Salema.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dok nam budu bitniji yebeni Dzemo i Puzigaca od igraca njegovog kalibra, jos cemo biti mahala. Pa sta vise "klan" mora zasrati da se konacno uklone iz naseg kluba?Bolanos je napisao/la:Izgleda da nasa uprava "mrtvu" profesionalnost kako preferira Stepanov deklarise kao "narusavanje atmosfere u ekipi".joker90 je napisao/la:E treba nam cestitati ako na ovako glup nacin izgubimo ovakvog stopera, a i mislio sam da nakon sto nije vracen u tim protiv Viteza da od njega definitivno nema nista.![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tacno mali Toni Jovic extra igrac,jos bi mogao napredovati uz bolje trenere a Kouadio je svakako naš igrac tako da od sljedece sezone jede cevape kod FerhatovicaShooter je napisao/la:Toni JovicBolanos je napisao/la:Nabroj jednog koji je u dosadasnjem dijelu sezone pokazao vise od njega?
Kouadio

Najbitnije je to kakva se poruka salje igracima Stepanovog kalibra koje cemo pokusavati dovoditi u buducnosti...joker90 je napisao/la:Dok nam budu bitniji yebeni Dzemo i Puzigaca od igraca njegovog kalibra, jos cemo biti mahala. Pa sta vise "klan" mora zasrati da se konacno uklone iz naseg kluba?Bolanos je napisao/la:Izgleda da nasa uprava "mrtvu" profesionalnost kako preferira Stepanov deklarise kao "narusavanje atmosfere u ekipi".joker90 je napisao/la:E treba nam cestitati ako na ovako glup nacin izgubimo ovakvog stopera, a i mislio sam da nakon sto nije vracen u tim protiv Viteza da od njega definitivno nema nista.![]()
![]()
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kazu da Kouadia nece vracati...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jovicu je cini mi se propao transfer u listicu, po meni isto jako dobar veznjak. Agilan, brz, solidna tehnika, fin osjecaj za asistenciju, gol...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Kao prvo ne znam zašto nestručni medij ( **** ) u ovom trenutku objavljuje ovaj članak, ne bi me iznenadio da su ga dušmani objavili u subotu pred derbi. Kao drugo provjereno znam da je Stepanov bio u karantinu zajedno sa igračima pred tekmu sa vitezom. Prema tome ili oni izmišljaju ili Milan iz nekog razloga ne govori istinu. Sve u svemu nadam se da će Ješić vratiti Stepanova za derbi u prvih 11.BordoSele je napisao/la:Stepanov: Bole me riječi da sam vrhunski igrač, ali loš čovjek
U svakoj utakmici ostavljao je srce na terenu, postao jedan od lidera ekipe, da bi prije nekoliko kola bio odstranjen iz ekipe zbog – narušavanja klupske discipline.
Iz aktuelnog prvaka naše države stizale su šture informacije o tome zbog čega je iskusni defanzivac izbačen iz prvog tima, a sada smo iz našeg izvora saznali kako će stopama Stepanova krenuti još dvojica fudbalera.
Za sada nismo uspjeli saznati njihova imena, ali smo kontaktirali Stepanova, koji se trebao vratiti u kadar u prošlom kolu, ali prema svemu sudeći do toga neće ni doći.
Podsjetimo, nakon što je Bordo klub dobio novog trenera, Miodrag Ješić je kazao kako je sve iza njega historija, te da će priliku dobiti svi igrači.
Takvu informaciju imao je i Stepanov, a zbog čega se tačno novi strateg ekipe predomislio ostaje da vidimo.
– Nije sad pravi momenat da pričamo o ovoj temi. Profesionalac sam i poštujem klupska pravila. I ja sam imao informaciju da ću se vratiti u ekipu, ali to se nije desilo. Do sada sam samo pričao sa šefom, kojeg veoma poštujem i kao čovjeka i trenera – kazao je Stepanov za ****, te ipak potvrdio našu informaciju kako ga je svlačionica ”otjerala”.
– Dobio sam saznanje da je svlačionica problem i da bi moj povratak narušio pozitivnu atmosferu. Rečeno mi je kako bi bio dežurni krivac i morao sam to prihvatiti. Ipak, da mi neko kaže da sam vrhunski igrač, a loš čovjek, to me mnogo boli. Takva odluka me veoma povrijedila. Mnogo mi je žao nakon svega i ne znam šta se u klubu dešava. Ne daju mi da priđem ekipi, igračima, da uđem u svlačionicu i očito je da igraju neku opasnu igru. Sve mi je to veoma čudno, ali to ću raspraviti sa ljudima iz kluba, a onda ću odlučiti da li ću izaći pred medije – rekao nam je iskusni defanzivac, u čijem glasu se osjetila tuga.
– Moje je da igram fudbal i da me na osnovu toga vrednujete. Kažem vam, mnogo me boli to što mi je rečeno. Nigdje nisam g… zatvorio vrata, a igrao sam u velikom broju klubova. Gdje god da nazovem uvijek sam dobrodošao, a sada ispade kako sam ja sa 32 godine od lidera, junaka, dobrog čovjeka, stigao do loše osobe i tempirane bombe – zaključio je razočarani Stepanov.
Zadnja izmjena: HZG, dana/u 28 sep 2015, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Oni su vec na TMMortemHz je napisao/la:Nagio je napisao/la:Danas je u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS) uz prisustvo službenih predstavnika FS KS i roditelja jednog igrača FK Sarajevo ozvaničio dolazak dva nova igrača.
U pitanju su Hamza Čataković koji je rođen 1997. godine, te Nedim Hadžić koji je 1998. godište koji su potpisali profesionalne ugovore sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine.![]()
![]()
@Zukanovic,dodaj nam ove na transfermarkt
Čataković : http://www.transfermarkt.co.uk/hamza-ca ... ler/389306
Hadžić : http://www.transfermarkt.co.uk/nedim-ha ... ler/372850
Ima u Borcu finog materijala... Jovicu svakako 23 godine, krajnji mu je vakat da napravi iskorak. Redzic je takodje jako fin igrac.Bosniacum Lilium je napisao/la:Jovicu je cini mi se propao transfer u listicu, po meni isto jako dobar veznjak. Agilan, brz, solidna tehnika, fin osjecaj za asistenciju, gol...

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, Giuseppe1, mosarajvosa83, Varijantas8 i 31 gost.