Bayern vs. BVB
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bayern vs. BVB
Generalno Dortmund je slabiji od Bayerna a sto im ide u korist je to sto oni jedini mogu iskoristiti nase mane i igrati igru sto nama ne odgovara. Radi nase forme kasnije i radi uzbudljivosti volio bih da bude podijela bodova.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad nema Lewe tu je Costa kad nema Coste tu je Muller itd itd.Jednostavno imamo najjači kadar u Evropi naviknite se.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trebalo bi premirati ove ekipe sto skidaju gace pred Bayernom, Watzke, Zorc, citate li? 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ovo su klasicne suplje price...problem Dortmunda je sto nema kontinuitet...sto u kadru ima poluamatere tipa japanski sushi ( Shinji )...ali zato Bayern ima jedan od vecih problema u Bundesligi..skoro svaku utakmicu igra protiv bunkera...ubjedjen sam da u kojem slucaju 90% svojih utakmica Dortmund igra naspram nekog bunkera ne bi imali vise od 10 pobjeda u ligi...doduse mozda bi imali blizu 15...Desperado09 je napisao/la:Izvlači ih Lewa, a kada njega ne ide onda tu su sudije.
BVB Bauerna uvijek moze dobiti u jednoj tekmi, ali "problem" BVBa je sto drugi timovi protiv Bauerna skinu gaće prije početka utakmice.
Bayernov "B" sastav > BvB-ov "najbolji" sastav
- Desperado09
- Kontakt:
Znam da boli istina, ali tako je. Nema ekipe u Buli osim BVB-a i misli da može osvojiti bodove protiv Bauerna. Pa koji je to tim iz Buli na AA demolirao Bauern osim BVB-a i prošlosezonskih Vukova. Da ne pričam o izbacivanju iz kupa prošle sezone na AA itd. Dakle, u jednoj tekmi BVB = Bauern, dok je sezona kritična upravo zbog toga što se klubovi unaprijed pripreme (
Što BVB ne usadi protivnicima straha pa da pred njim skinu gaće?
Realno gledajući, od onakve igre kao protiv Darmstadta, ni neke ekipe sa Malte se ne bi uplašile....
Mora da imate neki sindrom protiv manjih ekipa..... 
Realno gledajući, od onakve igre kao protiv Darmstadta, ni neke ekipe sa Malte se ne bi uplašile....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
o kakvoj istini ti druze govoris? Prava istina je da ste vi nesposobni da pobjedite ove manje ekipe...druge istine nema..eto uzmimo u obzir da je tacno da su tekme Bayerna dosadne ( mada na svakoj tekmi u prosjeku padne vise od 3 gola ) a kako onda nazvati vasu igru? Ona je kao zanimljiva?Desperado09 je napisao/la:![]()
Znam da boli istina, ali tako je. Nema ekipe u Buli osim BVB-a i misli da može osvojiti bodove protiv Bauerna. Pa koji je to tim iz Buli na AA demolirao Bauern osim BVB-a i prošlosezonskih Vukova. Da ne pričam o izbacivanju iz kupa prošle sezone na AA itd. Dakle, u jednoj tekmi BVB = Bauern, dok je sezona kritična upravo zbog toga što se klubovi unaprijed pripreme () na što blaži na poraz od Bauerna.
Zanimljivost Bauernovih utakmica je ravna gledanju zasijedanja skupštine. Možda čak i dosadnija, jer unaprijed znaš ishod dok na skupštini iznenadi i koja psovka ili tuča.
- Desperado09
- Kontakt:
Zanimljiva zbog umjerene neizvjesnosti.edo07 je napisao/la:a kako onda nazvati vasu igru? Ona je kao zanimljiva?
Realno ni Bauernova igra ne treba nikoga da plaši, ali na njihovu sreću kao što @hare reče imaju Lewu i Costu (kojima trenutno sve ide od noge) da "zamaskiraju" prosječna timska izdanja.effe_sa je napisao/la:Što BVB ne usadi protivnicima straha pa da pred njim skinu gaće?![]()
![]()
![]()
Realno gledajući, od onakve igre kao protiv Darmstadta, ni neke ekipe sa Malte se ne bi uplašile....Mora da imate neki sindrom protiv manjih ekipa.....
Realno protiv jačeg i ozbiljnijeg tima šanse za pobjedu vam drastično padaju.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
O tim ozbiljnijim timovima cemo kad dodje zavrsnica LŠ aBd.Desperado09 je napisao/la:Zanimljiva zbog umjerene neizvjesnosti.edo07 je napisao/la:a kako onda nazvati vasu igru? Ona je kao zanimljiva?![]()
Realno ni Bauernova igra ne treba nikoga da plaši, ali na njihovu sreću kao što @hare reče imaju Lewu i Costu (kojima trenutno sve ide od noge) da "zamaskiraju" prosječna timska izdanja.effe_sa je napisao/la:Što BVB ne usadi protivnicima straha pa da pred njim skinu gaće?![]()
![]()
![]()
Realno gledajući, od onakve igre kao protiv Darmstadta, ni neke ekipe sa Malte se ne bi uplašile....Mora da imate neki sindrom protiv manjih ekipa.....
Realno protiv jačeg i ozbiljnijeg tima šanse za pobjedu vam drastično padaju.
hajmo reci da je to donekle tacno...ali da li zaista mislis da neizvjesnost donosi zanimljivost? zanimljiva utakmica moze biti i ona koja je zavrsila sa 5:0...nogomet se na jednu ruku i gleda zbog golova...Desperado09 je napisao/la:Zanimljiva zbog umjerene neizvjesnosti.edo07 je napisao/la:a kako onda nazvati vasu igru? Ona je kao zanimljiva?![]()
Ovo za prosječna izdanja je daleko od istine i sam to znaš. Muller igrao većinu utakmica sjajno, Coman odličan, protiv Wolfsburga Goetze bio jedan od najboljih a pao u sjenu zbog tog gigantskog nastupa Lewandovskog...Vidal odrađuje sjajan posao, on prosto pojede sve u sredini. Rode jednu utakmicu igrao od početka, a odmah briljirao. Kimmich bio u svom nastupu odličan itd, itd...Ovo su samo neki od bitnijih primjera...Desperado09 je napisao/la: Realno ni Bauernova igra ne treba nikoga da plaši, ali na njihovu sreću kao što @hare reče imaju Lewu i Costu (kojima trenutno sve ide od noge) da "zamaskiraju" prosječna timska izdanja.
A neki dan sam pisao o tome, kako je upravo dokaz koliko je Bayernova igra dobra, ta utakmica protiv Wolfsburga, gdje je zapravo Wolfsburg dobro odigrao i to dugo vremena taktički vrlo dobro, a ipak je na kraju pregažen....Tu se posebno pokazala Bayernova snaga...
I u prethodne dvije sezone i u LP protivnici su rutinski riješeni, sve do polufinala. A o tim uzrocima u tim polufinalima, dovoljno se pisalo. S tim da jako malo timova tako rutinski stvari i do polufinala riješi...Zapravno to uz Bayern mogu samo još Barca i Real...Desperado09 je napisao/la: Realno protiv jačeg i ozbiljnijeg tima šanse za pobjedu vam drastično padaju.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pepov Bayern je tesko izlazio na kraj s ozbiljnijim momcadima u BL (BMG, VW, Guzen, BvB) dok je u CL dozivio dva teska brodoloma. U takvim mecevima se vidjela realna snaga Pepove ekipe a ne protiv sitne BL buranije i ekipa koje jednom u 10 godina ulete u KO fazu lige prvaka.
Bez obzira na dvije uzastopne BL titule, Pep nije ispunio ocekivanja. Izgubio je tri superkupa, popusio polufinale kupa doma od nikad gore Borussie a sramote u polufinalima CL nije potrebno dodatno elaborirati.
TT je cak i s Mainzom dominirao protiv Bayerna a sad dolazi sa super uigranom i poslozenom ekipom koja ne zna za poraz ove sezone. Bayernova odbrana je nakaradna u ovom trenutku i poprilicno sam siguran ce ozbiljna ekipa poput Borussie to znati iskorisiti.
Bez obzira na dvije uzastopne BL titule, Pep nije ispunio ocekivanja. Izgubio je tri superkupa, popusio polufinale kupa doma od nikad gore Borussie a sramote u polufinalima CL nije potrebno dodatno elaborirati.
TT je cak i s Mainzom dominirao protiv Bayerna a sad dolazi sa super uigranom i poslozenom ekipom koja ne zna za poraz ove sezone. Bayernova odbrana je nakaradna u ovom trenutku i poprilicno sam siguran ce ozbiljna ekipa poput Borussie to znati iskorisiti.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Boga mi , bit ce zanimljivo u sljedecem kolu protiv Dortmunda, veliki imperativ pobjede i jedni i drugi i radi rivaliteta koji traje, a i radi stanja na tabeli, jos je rano pricat doduse o tome, ali pobjeda Bayerna i odlazak na plus 7 ce tesko biti ispustena,realno ona ce samo rasti!
Dortmund mora napast od prve minute i siguran sam da ce to i uraditi..
Radi nekih realnih forumasa i navijaca BvB-a stvarno mi nije mrzak klub Dortmund, ali radi nekih kao sto je edo ovaj, zapitam se

Dortmund mora napast od prve minute i siguran sam da ce to i uraditi..
Radi nekih realnih forumasa i navijaca BvB-a stvarno mi nije mrzak klub Dortmund, ali radi nekih kao sto je edo ovaj, zapitam se
FC Bayern !!!!!
-
KayserSose
- Kontakt:
Nema Robbena, nema Riberyja, nema Svinje, nema Kroosa. Znači nema dvojice igrača koji su zadnjih godina na svom vrhuncu bili prvi do Mesije i Plačka, nema "srca" Bayerna zadnjih 10 godina i nema ponajboljeg veznjaka današnjice. Fino je jučer neki novinar u SN zaključio priču o ovom Bayernu - vjerovatno su prejaki za slabašnu većinu, ali preslabi za moćniju manjinu.
Borussia je prosula bodove protiv teških levata, a dojma sam da je razlog (uz očajnu realizaciju) uljuljkavanje u samozadovoljstvo nakon gaženja Guzena i zabrijavanje da će pobjeda protiv jednog Darmstada doći po nekoj inerciji, sama od sebe. Sad se treba iskupiti, a bolje prilike od Bayerna nema.
Borussia je prosula bodove protiv teških levata, a dojma sam da je razlog (uz očajnu realizaciju) uljuljkavanje u samozadovoljstvo nakon gaženja Guzena i zabrijavanje da će pobjeda protiv jednog Darmstada doći po nekoj inerciji, sama od sebe. Sad se treba iskupiti, a bolje prilike od Bayerna nema.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Nije mi simpatična ni jedna ni druga ekipa ali majka mu stara pa kad je to Dortmund napadao Bayern od prve minute?BavaracZenica je napisao/la: Dortmund mora napast od prve minute i siguran sam da ce to i uraditi..
Priznaj da su ti Žuti malo manje simpatičniZdena04 je napisao/la:Nije mi simpatična ni jedna ni druga ekipa ali majka mu stara pa kad je to Dortmund napadao Bayern od prve minute?
iako je ova konstatacija sa neutralne strane itekako tačna.
neka bude dobra utakmica i nek žuti pobjede a ostalo je nebitno 
- kraljttbvb
- Kontakt:
Cuj sinko, a ja se u njegovim godinama ozenioedo07 je napisao/la:nemoj biti smijesan, sinko ja sam recimo 1987godiste a za kolegu ne znam, tako da ta tvoja glupa opklada ne pije vode...kako ces ti objasniti moto Echte liebe ili ti ga prava ljubav?? ovo ne moze biti smijesno samo tebi...doduse nije smijesno nego je jadno...eto da si se kladio ostao bi bez oba uhakraljttbvb je napisao/la:Kad vidim kakve epitete dajete u ovoj najavi, tacno se smijem u lijevo uho kladiti da imam vise godina nego vas dvojica zajedno![]()
OK je ono fino prcanje i lozenje, ali ove djecije gluposti nisu ni smijesne. Odrastite vec jednom, majka mu stara, pa dodjite da se lozimo...
A sto se tice Echte liebe-a, ne mase se na Westfalenu zastavama duginih boja, nego u Minkenu. Pametnom dosta
Haj zdra'o
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Re: Odg: RE: Re: Bayern vs. BVB
Kraljuu spala ti je krunakraljttbvb je napisao/la:Cuj sinko, a ja se u njegovim godinama ozenioedo07 je napisao/la:nemoj biti smijesan, sinko ja sam recimo 1987godiste a za kolegu ne znam, tako da ta tvoja glupa opklada ne pije vode...kako ces ti objasniti moto Echte liebe ili ti ga prava ljubav?? ovo ne moze biti smijesno samo tebi...doduse nije smijesno nego je jadno...eto da si se kladio ostao bi bez oba uhakraljttbvb je napisao/la:Kad vidim kakve epitete dajete u ovoj najavi, tacno se smijem u lijevo uho kladiti da imam vise godina nego vas dvojica zajedno![]()
OK je ono fino prcanje i lozenje, ali ove djecije gluposti nisu ni smijesne. Odrastite vec jednom, majka mu stara, pa dodjite da se lozimo...![]()
A sto se tice Echte liebe-a, ne mase se na Westfalenu zastavama duginih boja, nego u Minkenu. Pametnom dosta![]()
Haj zdra'o
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 01 okt 2015, 07:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09 i 3 gosta.