Principatus je napisao/la:Spisak je sve u svemu ok. Istina Vrancic ne igra, ali ne igra ni Medunjanin niti u ovoj formi uopste ima mjesta za njega, pa ni na klupi. Zato ne shvacam poziv jednom, a drugom ne.
Pitao ga je to novinar jedan, kaze ne igraju ni Medunjanin ni Hajrovic a na spisku su, Mesa kaze '' istina ne igraju, ali oni su dugo vremena u repezentaciji'' , mada opet sam sebe pobija jer je i Salihovica iz istih razloga izostavio, a bio je dugo u repezentaciji, ali na kraju krajeva on je selektor i gledao je te igrace uzivo na treninzima dugo vremena, i sigurno je on u boljoj poziciji da ocjeni ko je kakav igrac i koji mu je potreban, nego mi koji gledamo preko tv ekrana, i citamo iz novina reportaze nasih kvazinovinara :
Da je Vrancic neka igracina, nije, i u situaciji kada trebas izabrati izmedju njega i jednog Medunjanina koji je godinama clan nase pve postave, rijesenje ti se namece samo, i mislim da je u ovom slucaju bilo pitanje izabrati od dva zla manje, a pozvati Medunjanina je svakako manje zlo u ovom trenutku, protiv Izraela je pokazao da se na njega moze racunati i kada nije standardan u timu...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'