FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ali,nije poenta price da kazemo Oda je kriv. Ne moze Oda sam biti ni kriv ni zasluzan. Klub cini cetrdesetak ljudi.I svi su vazni.Manje ili vise,ali su vazni.
Ali nase nestrpljenje i nervoza su ogroman problem.Zacas okrenemo pricu za 180 stepeni.Vidimo okolo da je neko uradio nesta dobro,ili mislimo da je to dobro,odmah pocnemo kritikovati neke stvari kod nas. Na kritiku se ljudi lako zalijepe. I prijatelji i neprijatelji.Svako iz svojih razloga. Nervoza se lancano prenosi.A u nervozi se u pravilu ne donose dobre odluke.
Ali nase nestrpljenje i nervoza su ogroman problem.Zacas okrenemo pricu za 180 stepeni.Vidimo okolo da je neko uradio nesta dobro,ili mislimo da je to dobro,odmah pocnemo kritikovati neke stvari kod nas. Na kritiku se ljudi lako zalijepe. I prijatelji i neprijatelji.Svako iz svojih razloga. Nervoza se lancano prenosi.A u nervozi se u pravilu ne donose dobre odluke.
Stvorila se takva atmosfera da sad nijedan igrač neće htjeti produžiti ugovor, većina ovih igrača mogu otići u neku sredinu za iste pare ili čak veće a da ih glava ne boli, da im krezavi slagirani kreteni govore da su klosari i prijete. Neka se neko malo zapita niko nije na prekidač a pogotovo ovi naši mladji igrači Dado Amir Memija beganovic, sve fol naša djeca bla bla a ima par kretena koji svaku tekmu od do Dadi psuju sta god da uradi... Svačije krivice ima ali mislim da smo svi zajedno doprinijeli da nam bude gore.
Gredić mi nakon ovoga ide u isti rang sa Dželom. Svaki javni nastup je glumio autoriteta, facu i bitnog faktora, da bi prvi podvio rep i razgulio bez objašnjenja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Dobro smo se mi zajebali i prije svega ovoga sto se desava ove sezone. Podletili smo ko pile pod halu, naravno ne ovaj nas pile.
Ako krenes vec s podlmadjivanjem ekipe i totalnom finansijskom stabilizacijom onda to uradi do kraja. U po frke se totalno promjeni politika kluba i poslovanja. Ja licno sam bio spreman da halilim i 5 godina da se sve to regulise, ali sam prestao nakon otkaza Adzemu i onim smjenama trenera. Necu da kazem da je lose sto je Odovic dosao, ali tada mi nista nije imalo smisla i evo nedavno se pokazalo tacnim. Adzem i Edis su vodili djecu i sve osvajali s njima, najbolje ih poznavali i logicno je bilo da oni preuzmu prvi tim i lagano uvode tu djecu. Neki se sada sprdaju s mnogim stvarima ali Adzem je napravio od nasih najboljih igraca iz prosle sezone ono sto jesu. Stavio je Bajica u spic, Memiju na krilo, Dadu blize golu, Amira u vezu i sve je funkcionisalo odlicno. Oda je svojim iskustvom jos malo pogurao djecu i dobili smo sjajnu proslu sezonu. Meni nikad nece biti jasno sta je ono sto se pokusalo ove sezone s igrackim kadrom i kakva je tu bila vizija. Iskreno se nadam da nije bilo ono daj sta das i koga stignes, a sve mi se cini da je bas tako bilo. Od podmladjivanja ekipe smo dobili jednu veliku karnu, od kvaliteta nije bilo nista i logicno je da se raja osjetila izigranom. Nije niko budala. Svi su krivi podjednako, a uostalom koga zaboli ko je za sta kriv i nek idu svi redom.
Volio bih da cujem misljenje nekih ozbiljnih ljudi o nekim stvarima.
Prije svega npr ono sto je Zujo radio dok je bio u upravi. Dakle, **** zavalis se dosta, dovedes beton igrace i par godina dominiras ligom, a sve s nadom da mozes nesto napraviti u Evropi. Mislim da to nije totalno debilski potez, jer pare jedino mozes zaraditi ako nesto napravis u Evropi, a bez dobrih igraca ne mozes nista. Mi prethodnih godina dok je Amar bio na klupi nismo imali ni srece da napravimo taj iskorak, a sigurno bi sve bilo drugacije da jesmo. Doslo bi dosta para u klub, igracki kadar bi sigurno bio bolji, strucni stab itd. Mozda bi se nekako i rijesavale stvari u admistaciji i opcenito svemu nevezanom direktno za teren. Opet onda postoji velika mogucnost da se uvalis a dobijes neku stvar u ruke, kao sto smo mi dobili. Sad je pravo pitanje vrijedi li rizikovati na taj nacin? Ili mozda postoje neke druge mogucnosti da se napravi nesto ?

Prije svega npr ono sto je Zujo radio dok je bio u upravi. Dakle, **** zavalis se dosta, dovedes beton igrace i par godina dominiras ligom, a sve s nadom da mozes nesto napraviti u Evropi. Mislim da to nije totalno debilski potez, jer pare jedino mozes zaraditi ako nesto napravis u Evropi, a bez dobrih igraca ne mozes nista. Mi prethodnih godina dok je Amar bio na klupi nismo imali ni srece da napravimo taj iskorak, a sigurno bi sve bilo drugacije da jesmo. Doslo bi dosta para u klub, igracki kadar bi sigurno bio bolji, strucni stab itd. Mozda bi se nekako i rijesavale stvari u admistaciji i opcenito svemu nevezanom direktno za teren. Opet onda postoji velika mogucnost da se uvalis a dobijes neku stvar u ruke, kao sto smo mi dobili. Sad je pravo pitanje vrijedi li rizikovati na taj nacin? Ili mozda postoje neke druge mogucnosti da se napravi nesto ?
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
To je i jedini nacin...nw postoji drugi i ko kaze da postoji laze!!!ne poatoji klub na svijetu koji nijw u dugovima...to je sport...zaduzujes se i trazianiskorak u evropi da to sve namiris....drugacije ne moze...podmladjivanje i sve to je samp izgovor za neimastinu...rezultat se pravi dobrom ekipom...a dobra ekipa se pravi parama...ni Ajax ne moze svake godine izbaciti dva igraca iz omladinskog pogona...o cemu mi pricamo??sergejevic je napisao/la:Dobro smo se mi zajebali i prije svega ovoga sto se desava ove sezone. Podletili smo ko pile pod halu, naravno ne ovaj nas pile.Ako krenes vec s podlmadjivanjem ekipe i totalnom finansijskom stabilizacijom onda to uradi do kraja. U po frke se totalno promjeni politika kluba i poslovanja. Ja licno sam bio spreman da halilim i 5 godina da se sve to regulise, ali sam prestao nakon otkaza Adzemu i onim smjenama trenera. Necu da kazem da je lose sto je Odovic dosao, ali tada mi nista nije imalo smisla i evo nedavno se pokazalo tacnim. Adzem i Edis su vodili djecu i sve osvajali s njima, najbolje ih poznavali i logicno je bilo da oni preuzmu prvi tim i lagano uvode tu djecu. Neki se sada sprdaju s mnogim stvarima ali Adzem je napravio od nasih najboljih igraca iz prosle sezone ono sto jesu. Stavio je Bajica u spic, Memiju na krilo, Dadu blize golu, Amira u vezu i sve je funkcionisalo odlicno. Oda je svojim iskustvom jos malo pogurao djecu i dobili smo sjajnu proslu sezonu. Meni nikad nece biti jasno sta je ono sto se pokusalo ove sezone s igrackim kadrom i kakva je tu bila vizija. Iskreno se nadam da nije bilo ono daj sta das i koga stignes, a sve mi se cini da je bas tako bilo. Od podmladjivanja ekipe smo dobili jednu veliku karnu, od kvaliteta nije bilo nista i logicno je da se raja osjetila izigranom. Nije niko budala. Svi su krivi podjednako, a uostalom koga zaboli ko je za sta kriv i nek idu svi redom.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa ovdje je vecina navijaca za to da se klub jos vise zaduzi da bi se doveli bolji igraci...
jedno je racionalno se zadužiti, kad znaš da će pare doći. drugo zadužiti se, a da niko nema ideje kako ćeš to vratiti i kako ćeš sljedeći mjesec platiti te ugovore koje si potpisao. a opet treće potpisati ugovore i na njih godinama ne uplatiti marke doprinosa, to nije zaduživanje nego kriminal.
Ovaj poslovni model se prakticira jedino u BiH i nigdje drugo. Velika je zabluda da možeš podići kredit, dovesti igrače i nadati se da ćeš to namiriti nagradama od evrope. Mislim da je u mnogim državama to i zakonom zabranjeno, jer praktički dižeš kredit bez ikakvog realnog pokrića.sergejevic je napisao/la: Prije svega npr ono sto je Zujo radio dok je bio u upravi. Dakle, **** zavalis se dosta, dovedes beton igrace i par godina dominiras ligom, a sve s nadom da mozes nesto napraviti u Evropi. Mislim da to nije totalno debilski potez, jer pare jedino mozes zaraditi ako nesto napravis u Evropi, a bez dobrih igraca ne mozes nista. Mi prethodnih godina dok je Amar bio na klupi nismo imali ni srece da napravimo taj iskorak, a sigurno bi sve bilo drugacije da jesmo. Doslo bi dosta para u klub, igracki kadar bi sigurno bio bolji, strucni stab itd. Mozda bi se nekako i rijesavale stvari u admistaciji i opcenito svemu nevezanom direktno za teren. Opet onda postoji velika mogucnost da se uvalis a dobijes neku stvar u ruke, kao sto smo mi dobili. Sad je pravo pitanje vrijedi li rizikovati na taj nacin? Ili mozda postoje neke druge mogucnosti da se napravi nesto ?
Drugi klubovi iz regiona ulažu daleko više od nas i nemaju puno više uspjeha u evropi. Nije to problem kvaliteta igrača, iako i njega fali. Više je problem do generalno rada u svim klubovima, od najmlađih do najstarijih, strategije klubova i suđenja u domaćem prvenstvu. Siguran sam da bi se rezultati u evropi popravili za 30-40% kada bi suđenje bilo jednako kao na evropskim utakmicama.
Elem, kad imaš mač nad glavom da svaki mjesec moraš vratiti banci nekoliko desetina hiljada, a posjeta na stadionu ti mizerna i još ne uradiš u evropi što si mislio (a mislimo uvijek iznad svojih mogućnosti), dobiješ ovo što imamo sada, ne samo mi nego i drugi sportski klubovi (npr KK Bosna). Onda se linijom manjeg otpora prestanu plaćati obaveze prema državi, pa isplaćivati igračima na crno...generalno gomilaju se dugovi, inspekcija ti puca penale i ode sve u raspad sistema koji smo imali. Sreća tu ispada najvažniji faktor uspjeha, odnosno pukog preživljavanja.
Nemam ništa protiv da podignu kredit i naprave bolje terene za omladince, novu tribinu i poboljšaju infrastrukturu.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma nek dignu kredit kod MMF-a samo da ne gledam Mladenovica, Enisa i Livaju. Ima tu jos talenata, ali ovi posebno bodu oci.Olympique je napisao/la:Pa ovdje je vecina navijaca za to da se klub jos vise zaduzi da bi se doveli bolji igraci...
Neki ne kontaju da je najveca stabilizacija ako izadjes u Evropu, uzmes pare od uefe, ulaznica, sponzora i tv prava, eventualno prodas nekog za fine pare...a nije stabilizacija zavrni sve pipe i bori se za opstanak.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Re: RE: Re: FK Željezničar
A sta ces sa ostalim dugovima?Racunaj da zbog njih vjerovatno ostajes bez Evrope.exbabilon je napisao/la:Ma nek dignu kredit kod MMF-a samo da ne gledam Mladenovica, Enisa i Livaju. Ima tu jos talenata, ali ovi posebno bodu oci.Olympique je napisao/la:Pa ovdje je vecina navijaca za to da se klub jos vise zaduzi da bi se doveli bolji igraci...
Neki ne kontaju da je najveca stabilizacija ako izadjes u Evropu, uzmes pare od uefe, ulaznica, sponzora i tv prava, eventualno prodas nekog za fine pare...a nije stabilizacija zavrni sve pipe i bori se za opstanak.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ljudi shvatite da ako se nesto magicno ne uradi da Zeljo ce pocet da tone sve dublje I dublje. Onda nece niko htjeti igrati za nas ,lomit cemo se na sredini tabele I amidzini ce vrlo brzo preuzeti vodstvo kao najbolji klubu .
Pod hitno treba nam solucija za kako dalje. Svima puna usta Zelje a svi se odmicu.
Nisam pesimista ali ne vidim nista da se moze uraditi.
Greda moras navesti iskrene razloge zasto si otiso I ko koci Zelju, ako ne onda si ckapi. Ima nas dosta sto smo te gotivili.
Pod hitno treba nam solucija za kako dalje. Svima puna usta Zelje a svi se odmicu.
Nisam pesimista ali ne vidim nista da se moze uraditi.
Greda moras navesti iskrene razloge zasto si otiso I ko koci Zelju, ako ne onda si ckapi. Ima nas dosta sto smo te gotivili.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Nama bi Omar nemoze pomoc.Izradise nas ko najvece levate od dugova podmladjivanja do stadiona.Mi padamo samo nize i nize i bice to joz nize u rangu Veleza i Celika.
nikako ne mogu da svarim situaciju u koju smo se doveli i stalno mi se po glavi mota more pitanja. jedno od njih je oko prodaje poslovnih prostora u sklopu stadiona, o cemu su pojedinci ovdje pisali. stvarno nisam u toku sa trenutnim i starim statutom kluba, pa bih zamolio, ako mi neko upucen moze pojasniti (ako je tacno da je doslo do prodaje): kada su isti prodati (ne interesuje me tacan datum, makar godina)? prema tada vazecem statutu, ko je mogao ugovoriti prodaju, ovjeriti ugovor i prenijeti vlasnistvo? je li ta prodaja izvrsena u skladu sa statutom kluba? zna li se gdje je zavrsio novac od prodaje?...
sjecam da je i dzole u par navrata pitao zasto se suti o etaziranju sjeverne tribine na 6 dijelova i sada povezujem te dvije stvari. ocito je dzole nacuo neke stvari, postavljao ovdje pitanja, ali odgovora nije bilo.
ljudi, svi mi koji volimo Zelju, moramo se boriti da iz ove situacije izadjemo sto brze i bezbolnije i da ne dozvolimo period 2004.-2009., pa mozda i gore. sutnjom se nista nece rijesiti, lesinari ce i dalje kruziti oko kluba i urusavati sve pozitivno, a FKZ ce stagnirati, ili, ne daj Boze, zapasti u jos gore stanje. treba jasno reci NE. ali, uprava je ta koja mora biti jaka i sa mudima u ovoj situaciji i pokrenuti svu pricu. ako se ne ukaze jasno ko su ti lesinari i ne uradi sve da se isti udalje od kluba, u cemu trebaju ucestvovati svi dobronamjerni i ljudi kojima je Zeljo u srcu, onda su za mene oni svi isti. i postojeci i bivsi, jer cu poceti misliti da su svi tu samo radi sitnih, vlastitih interesa i da se radi o obicnoj borbi za prevlast i pristup lovi.
sjecam da je i dzole u par navrata pitao zasto se suti o etaziranju sjeverne tribine na 6 dijelova i sada povezujem te dvije stvari. ocito je dzole nacuo neke stvari, postavljao ovdje pitanja, ali odgovora nije bilo.
ljudi, svi mi koji volimo Zelju, moramo se boriti da iz ove situacije izadjemo sto brze i bezbolnije i da ne dozvolimo period 2004.-2009., pa mozda i gore. sutnjom se nista nece rijesiti, lesinari ce i dalje kruziti oko kluba i urusavati sve pozitivno, a FKZ ce stagnirati, ili, ne daj Boze, zapasti u jos gore stanje. treba jasno reci NE. ali, uprava je ta koja mora biti jaka i sa mudima u ovoj situaciji i pokrenuti svu pricu. ako se ne ukaze jasno ko su ti lesinari i ne uradi sve da se isti udalje od kluba, u cemu trebaju ucestvovati svi dobronamjerni i ljudi kojima je Zeljo u srcu, onda su za mene oni svi isti. i postojeci i bivsi, jer cu poceti misliti da su svi tu samo radi sitnih, vlastitih interesa i da se radi o obicnoj borbi za prevlast i pristup lovi.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Bez 5 mil BAM minimalnog uluga u ekipu nemas se pravo sta nadati u LP. Kroz EP nesto mozes, ali treba ti sreca velika. Prica prezvakana, a Amar je najbolje osjetio na svojim ledima.delinjo je napisao/la:To je i jedini nacin...nw postoji drugi i ko kaze da postoji laze!!!ne poatoji klub na svijetu koji nijw u dugovima...to je sport...zaduzujes se i trazianiskorak u evropi da to sve namiris....drugacije ne moze...podmladjivanje i sve to je samp izgovor za neimastinu...rezultat se pravi dobrom ekipom...a dobra ekipa se pravi parama...ni Ajax ne moze svake godine izbaciti dva igraca iz omladinskog pogona...o cemu mi pricamo??sergejevic je napisao/la:Dobro smo se mi zajebali i prije svega ovoga sto se desava ove sezone. Podletili smo ko pile pod halu, naravno ne ovaj nas pile.Ako krenes vec s podlmadjivanjem ekipe i totalnom finansijskom stabilizacijom onda to uradi do kraja. U po frke se totalno promjeni politika kluba i poslovanja. Ja licno sam bio spreman da halilim i 5 godina da se sve to regulise, ali sam prestao nakon otkaza Adzemu i onim smjenama trenera. Necu da kazem da je lose sto je Odovic dosao, ali tada mi nista nije imalo smisla i evo nedavno se pokazalo tacnim. Adzem i Edis su vodili djecu i sve osvajali s njima, najbolje ih poznavali i logicno je bilo da oni preuzmu prvi tim i lagano uvode tu djecu. Neki se sada sprdaju s mnogim stvarima ali Adzem je napravio od nasih najboljih igraca iz prosle sezone ono sto jesu. Stavio je Bajica u spic, Memiju na krilo, Dadu blize golu, Amira u vezu i sve je funkcionisalo odlicno. Oda je svojim iskustvom jos malo pogurao djecu i dobili smo sjajnu proslu sezonu. Meni nikad nece biti jasno sta je ono sto se pokusalo ove sezone s igrackim kadrom i kakva je tu bila vizija. Iskreno se nadam da nije bilo ono daj sta das i koga stignes, a sve mi se cini da je bas tako bilo. Od podmladjivanja ekipe smo dobili jednu veliku karnu, od kvaliteta nije bilo nista i logicno je da se raja osjetila izigranom. Nije niko budala. Svi su krivi podjednako, a uostalom koga zaboli ko je za sta kriv i nek idu svi redom.
[youtube][/youtube]
Da li se sjecate ovog derbija?
E sada je sitvacija obrnuta, sto je zalosno.
Nama fakticki treba ekipa ljudi koji imaju desetogodisnji plan po pitanju naseg Kluba. Sve ostalo je prica od danas do sutra, koje zavrsi na ovaj nacin.
@ starigrad / Odgovorim ti na ona mahalske preko PM veceras.

ko god kaže za vas da ste plaćenici nek se najede ispod sebe,ne znam vas lično ali sam ubjeđen da ste pravi željovcitm8782 je napisao/la:Vidi, sta god da napisem neki ce reci placenici i sl. Naprotiv volim Zelju. Boli me uho ko ga vodi i kako ga vodi, dok god radi u interesu kluba. Taman da je moj otac rođeni. Iskreno puno sam vremena i zivaca ostavio u zadnjih par mjeseci kako bi pomogao klubu, to mogu potvrditi pile, vrbanjusa, super, boccaccio, minjore, sarajlijatm... S tim da je od nabrojanih pile najvise izgubio zivaca i vremena. Svi ovi nabrojani momci istinski vole Želju jer ih poznajem i znam šta sve rade da bi pomogli klubu. Udaralo se u zid više puta kada se pokušalo nešto uraditi, uvijek je bio neko treći krivac. Ono što znam iz iskustva ljudi koji rade u klubu i igrača, a to je da nismo imali bolje ljude u upravi od rata do sada. Znači prenosim iskustvo drugih. Propusta je itekako bilo sa sportske strane. Međutim ko radi taj i griješi, radilo se. U više navrata sam predlagao da izađu u javnost s tim na ćemu se radi i kako se rad, ali naši nisu htjeli da se priča o tome, nego su stihijski radili. Dovelo se mnogo stvari u red, ali mnogo. Misljenja sam da ni u jednoj firmi niko neće da trpi ljude koji su tu iz koristoljublja ili nećeg drugog, a pritom ne doprinose klubu. @starigrad me pitao da kazem imena, evo sad ću napisati da je bivši direktor uzimao 30 000km i plačao hranu bez pokrica. Štampali su karte neki za utakmicu i na kraju ih prodavali, a klub nije imao marke od toga. Uvelo se radno vrijeme(kao u svakoj normalnoj firmi), plate su sve išle preko računa (kao i penziono i zdravstveno, pitajte Odu šta je rekao da u životu nije dočekao da je bio prijavljen od prvog do zadnjeg dana), uplata članarine je sad isključivo preko računa(nema nisam donio, a neko stavio u svoj džep pare, kao što je jedan uposlenik rekao u svakoj firmi mora biti "siva" strana), angažovana je revizorska kuća (što niko do sada nije ni pomislio da uradi) rezultate ne znam u potpunosti, dobijena je licenca za ligu i evropu(iako su dan pred licencu 4 bivše legende tužile klub, sve se to isplatilo isti dan), obezbjedio se kamp na kojem ću ubuduće da treniraju juniori i kadeti, od rata do danas niko nije uradio pomočni teren koji sad izgleda prelijepo(za razliku od prije), iako smo bili u oskudici jedno vrijeme sa novcem nismo se prodali za reklamu na dresu za mizeran novac... Ne mogu više ni da se sjetim svega, čak nije moje ni da pišem kako je ko radio. Zamjeram upravi na dovođenju pojedinih igrača i na šutnji, jer su oni ti koji trebaju reći šta i kako je ko radio. Eto "ukratko", mislim na ukratko jer ima puno toga još a nemam vremena...
e ako se blagodet vrati odosmu u vražju materpile87 je napisao/la:Pa ima recimo ako se vrati Zujo a i to je jedna od opcija kako sam cuo.ChWilla je napisao/la:nema razloga da ne uđe.
-
- Kontakt:
kad se sjetim izjava zujage: blagodet; sta je 2-3 miliona za privatnika, izgradnja istoka.... boze sacuvaj nas zujage, ja mislim da je on bio jedan od onih i koji su bili protiv statuta 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pola vas odavde pojma nema sa životom i gledate isto kao ovi naši političari zato i jesmo tu gdje jesmo, zaduži se strovali i napravi instant uspjeh i onda raskol već viđeno više puta. Mislim da se dobro počelo ali sa ovakvim mentalitetom i okolinom daleko nećemo dogurati. Ovdje treba neki bananaman koji će nas kupiti i raditi sta je volja a vi ovdje muda svoja glodjati i piskarati sranja
Apropo prvog posta otprilike znam sta ko pise ali nisam nikad imao potrebu da se registrujem. Zato znam da se svasta pisalo da ce biti a do danas ni traga ni glasa ni cemu. Isto tako ne vidim potrebu za panikom nakon ostavke Gredica. Niti je bio bitan, niti je on ulagao pare da bi se sad nesto zalilo.
Shvatio bih da smo drugi na tabeli, igramo fino, vratili dugove na 0, ulazemo u djecu, onda bi bilo opravdano da zalimo za njim i pravimo dramu.
Situacija u kojoj se nalazimo poslije 2-3 godine nije nista bolja nego od prije 7-8 godina.
Misimovic je taj koji daje pare, a Gredic je tu tek onako.
Kad se pisalo kako smo zaradili pare od evrope i prodaje igraca pojedinci su pisali kako od tih para nemamo nista jer su vec unaprijed potrosene na ranije dugove, dobro i to je posteno. Eh sad, ti isti koji su to pisali, sad pisu da neko hoce u klub jer je vidio da ima para. Pa su kontradiktorne te dvije stvari i nikako se ne slazu. Uglavnom pise se kako vjetar puse.
Opcenito se nista lose desilo i ne moze losijeg od ovog, a da cemo se ugasiti sigurno necemo.
To je neki moj osvrt apropo onog prvog posta.
Shvatio bih da smo drugi na tabeli, igramo fino, vratili dugove na 0, ulazemo u djecu, onda bi bilo opravdano da zalimo za njim i pravimo dramu.
Situacija u kojoj se nalazimo poslije 2-3 godine nije nista bolja nego od prije 7-8 godina.
Misimovic je taj koji daje pare, a Gredic je tu tek onako.
Kad se pisalo kako smo zaradili pare od evrope i prodaje igraca pojedinci su pisali kako od tih para nemamo nista jer su vec unaprijed potrosene na ranije dugove, dobro i to je posteno. Eh sad, ti isti koji su to pisali, sad pisu da neko hoce u klub jer je vidio da ima para. Pa su kontradiktorne te dvije stvari i nikako se ne slazu. Uglavnom pise se kako vjetar puse.
Opcenito se nista lose desilo i ne moze losijeg od ovog, a da cemo se ugasiti sigurno necemo.
To je neki moj osvrt apropo onog prvog posta.
Edis Mulalic jedan je od nas!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hansestadt i 34 gosta.