FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Virus na oficijelnoj još uvijek.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
igramo li sa borcem u isto vrijeme,20:10,kao i u prvoj utakmici?
-
- Kontakt:
čekaj, jel to sutra trening utakmica sa žepčem?kalimero je napisao/la:Pustite Zepce sutra svi na trening!
Hocemo pobjedu,pobjedu na derbiju....
Play.Blue.Minded je napisao/la:čekaj, jel to sutra trening utakmica sa žepčem?kalimero je napisao/la:Pustite Zepce sutra svi na trening!
Aha mini turnir:Zepce,Podgrmec i Bratstvo.Cijena karata jug 2 km,sjever 5 km i zapad10 km.Finale je na programu u 22h.

AMAR OSIM!
- TheManiacs
- Kontakt:
Ma ti si il' glup ili tolika botinaa da ne mogu vjerovati da nisi nista razumio napisano more postova o tomePlay.Blue.Minded je napisao/la:čekaj, jel to sutra trening utakmica sa žepčem?kalimero je napisao/la:Pustite Zepce sutra svi na trening!

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
sabur sineTheManiacs je napisao/la:Ma ti si il' glup ili tolika botinaa da ne mogu vjerovati da nisi nista razumio napisano more postova o tomePlay.Blue.Minded je napisao/la:čekaj, jel to sutra trening utakmica sa žepčem?kalimero je napisao/la:Pustite Zepce sutra svi na trening!

O.K., hvala.patkica je napisao/la:Vlak je napisao/la:Neprilagodjen je napisao/la:postavili ste jako nezdravu osnovu za slijedece sezone jer treba vracati mnogom klubovima bodove,tako da mozete samo sanjati o nekoj dominaciji,ne mozete cak ni stadion osposobiti za evropu a pricate o zdravim temeljima za buducnost....vracate se u prosjek a naredne godine obiljezice sarajevo,siroki i borac.
Humorista sa tvoga avatara je bio uspjesan samo dok mu je Dzeri Sajnfild pisao tekst. Poslije je poceo lagano da tone kada se poceo baviti stend-ap komedijom s vlastitim tekstovima. Tvoj jedini problem je sto ti niko nema da napise nesto pametno, pa da podzonis, nego pokusavas s nekim niskim provokacijama, jer je to i jedino do cega si dobacio. Mozda bi ti naucna fantastika bolje isla, ili bajkice, ali se kani humora, pokusaja provokacija i realnog sagledavanja - jer ti ne ide. Nadji nesto u cemu si bolji.![]()
Teme sto se tice: U koliko se sati igra, uopce, utakmica u subotu (i je li u subotu, da ne bude k'o proslo kolo kada sam do petka kont'o da je subota, a ono nedjelja)? Hoce li Mesanovic biti spreman makar za jedno poluvrijeme?
Sto se tice prenosa - mozda nesto i bude. Nije da palim raju, ali ipak upalite u terminu utakmice Hayat. Ja sam 99% ubijedjen da nece, al' eto - vrijedi provjeriti.
Mesanovic je mogao igrati prije 10 dana,ali dogovorio se sa Amarom da ne igra do kraja prvenstva jer mu je 35 godina ako se ne daj Boze opet povrijedi kraj karijee samo zbog toga ..:)
odgovor za u vezi kerla za sve koji postaju i pricajnu uglavnom niko nezna sta je mica...
da pojasnim istina juce je bila utakmica semira nije bilo u sastavu razlog tome je sto semir nije dobio napismeni od zelje da moze igrati za 1FCK. posto je svabo uredan kako treba to njima nije moglo promaci pa nisu dozvolili da igra jer bi riskirali da se igrac povrijedi ( u slucaju povrede na zvanicnoj utakmici 1FCK-a klub mi morao snositi sve troskove za igraca i oteceni klub prema pravilniku FIFE sto je mnogo vise nego osteta za igraca ) a o tmome jeli momak zadovoljio njihove ukuse i potrebe sacekacemo jos par dana za sada ( vidjenim do sada momak je zadovoljio ukuse struke 1FKC-a ostalo je jos ....) bilo kako bilo treba da pozelimo srecu momku a ne da ga blatimo ipak on je bio u zelji kada je najteze bilo treba da imamo i to na umu sve u svemu ja mu zelim da uspije i da napravi veliku karijeru...
ps. javim vam se sa pravom info kada bude vrijem

da pojasnim istina juce je bila utakmica semira nije bilo u sastavu razlog tome je sto semir nije dobio napismeni od zelje da moze igrati za 1FCK. posto je svabo uredan kako treba to njima nije moglo promaci pa nisu dozvolili da igra jer bi riskirali da se igrac povrijedi ( u slucaju povrede na zvanicnoj utakmici 1FCK-a klub mi morao snositi sve troskove za igraca i oteceni klub prema pravilniku FIFE sto je mnogo vise nego osteta za igraca ) a o tmome jeli momak zadovoljio njihove ukuse i potrebe sacekacemo jos par dana za sada ( vidjenim do sada momak je zadovoljio ukuse struke 1FKC-a ostalo je jos ....) bilo kako bilo treba da pozelimo srecu momku a ne da ga blatimo ipak on je bio u zelji kada je najteze bilo treba da imamo i to na umu sve u svemu ja mu zelim da uspije i da napravi veliku karijeru...
ps. javim vam se sa pravom info kada bude vrijem

Dobro,sve je to ok...pitanje za tebe ako si u toku svega toga,da li ce Kerla onda ikako dobiti napismeno od Zelje da moze igrati takvu vrstu utakmica dok je pod ugovorom i dok je trebao trenirati sa Zeljom,odnosno posto nije dobio dozvolu da napusti nas klub,da li on konta da se ta pismena odluka moze desiti i da ce moci igrati takve utakmice...da li to znaci da u ovakvoj situaciji Zeljo kao jedna strana moze i u ovim trenucima da zagorcava zivot Kerli,bez obzira na njegov moguci povratak ili suspenziju koja mu prijeti...da li to znaci da je zbog toga i nedobivanja pismenog odobrenja od naseg kluba sudbina Kerle vec zapisana u negativnom smislu...jedno su treninzi a drugo su utakmice na kojima bi se on oprobao,ja ne vidim smisao njegove probe i sta je u mislima celnicima njemackog kluba ako su na oprezu da se Kerla ne povrijedi slucajno,koji je cilj njegovog dovodjenja na probu u pola sezone,jer su njemci vjerovatno znali da to nece ici bas glatko...jedini spas je mozda da Zeljo vidi neku zaradu pa da to dopusti jer od Kerle u Zelji vise svakako nema nista,a ako je to tako zasto onda nisu dali pismeno dopustenje?...hiljadu je tu pitanja,posto si u toku,volio bih da nam malo to pojasnis ,cisto da vidimo kako idu stvari sa Kerlomkpik je napisao/la:odgovor za u vezi kerla za sve koji postaju i pricajnu uglavnom niko nezna sta je mica...
ps. javim vam se sa pravom info kada bude vrijem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Halo ba, kanite se vise "mog" Zepca
Eh kad se sjetim Zepca dok je ga "Zovko" drzao . . . Ta dobra stara vremena . . . 

samo ne mogu vjerovat raznih rasprava a za 2 dana derby
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Realno, sve ce to pare da rijese, bitno je samo da zadovolji tamo...boccaccio je napisao/la:Dobro,sve je to ok...pitanje za tebe ako si u toku svega toga,da li ce Kerla onda ikako dobiti napismeno od Zelje da moze igrati takvu vrstu utakmica dok je pod ugovorom i dok je trebao trenirati sa Zeljom,odnosno posto nije dobio dozvolu da napusti nas klub,da li on konta da se ta pismena odluka moze desiti i da ce moci igrati takve utakmice...da li to znaci da u ovakvoj situaciji Zeljo kao jedna strana moze i u ovim trenucima da zagorcava zivot Kerli,bez obzira na njegov moguci povratak ili suspenziju koja mu prijeti...da li to znaci da je zbog toga i nedobivanja pismenog odobrenja od naseg kluba sudbina Kerle vec zapisana u negativnom smislu...jedno su treninzi a drugo su utakmice na kojima bi se on oprobao,ja ne vidim smisao njegove probe i sta je u mislima celnicima njemackog kluba ako su na oprezu da se Kerla ne povrijedi slucajno,koji je cilj njegovog dovodjenja na probu u pola sezone,jer su njemci vjerovatno znali da to nece ici bas glatko...jedini spas je mozda da Zeljo vidi neku zaradu pa da to dopusti jer od Kerle u Zelji vise svakako nema nista,a ako je to tako zasto onda nisu dali pismeno dopustenje?...hiljadu je tu pitanja,posto si u toku,volio bih da nam malo to pojasnis ,cisto da vidimo kako idu stvari sa Kerlomkpik je napisao/la:odgovor za u vezi kerla za sve koji postaju i pricajnu uglavnom niko nezna sta je mica...
ps. javim vam se sa pravom info kada bude vrijem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
vaznije nam Zepce od Sarajeva...19TM87 je napisao/la:samo ne mogu vjerovat raznih rasprava a za 2 dana derby

BRAVE HEART 1979-2005
ljubavne priča o Seji i Seadipostoji li taj video igdje na internetu rado bih ga pogledao jer nesjećam se više scena kada sam ga zadnji put gledao...

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Imas druze na youtube, samo ukucaj "sejo i seada nadrealisti" ima svih 5 ili 6 dijelova...Hamo je napisao/la:ljubavne priča o Seji i Seadipostoji li taj video igdje na internetu rado bih ga pogledao jer nesjećam se više scena kada sam ga zadnji put gledao...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
fala brate MANIJAČEIsnar je napisao/la:Imas druze na youtube, samo ukucaj "sejo i seada nadrealisti" ima svih 5 ili 6 dijelova...Hamo je napisao/la:ljubavne priča o Seji i Seadipostoji li taj video igdje na internetu rado bih ga pogledao jer nesjećam se više scena kada sam ga zadnji put gledao...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Njegovi navijaju za Sarajevo a njeni za ZeljoHamo je napisao/la:ljubavne priča o Seji i Seadipostoji li taj video igdje na internetu rado bih ga pogledao jer nesjećam se više scena kada sam ga zadnji put gledao...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

× Plava krv ispod koze ×
Zeljo Sarajlic...MaliMemo je napisao/la:Njegovi navijaju za Sarajevo a njeni za ZeljoHamo je napisao/la:ljubavne priča o Seji i Seadipostoji li taj video igdje na internetu rado bih ga pogledao jer nesjećam se više scena kada sam ga zadnji put gledao...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ima li negdje divx ''Ivica Osim-Mein Sarajevo'' za skinuti ? Ne treba mi ono sa youtube-a, već malo bolja kvaliteta.