FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kratko i jasno: treba zelju raskovat' k'o lamperiju! Vrijeme je.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
- Kontakt:
A jeste se raspisali ko da je sutra derbi. Vidiš ovo Sarajevo nam okreće život gore dole. Kad pobjeđuju sve je dobro, forum gori hahahaha a bilo je dana dva posta i jedan citat.
Dobra atmosfera, sad ih treba mlatnuti ne zbog njih kako neki govore da ih gurnemo dole nego zbog nas da bi mi bili prvi, ne smatram ih konkurencijom uopšte dok ne dovedu bar 6 igrača boljih od postojećih.
Dobra atmosfera, sad ih treba mlatnuti ne zbog njih kako neki govore da ih gurnemo dole nego zbog nas da bi mi bili prvi, ne smatram ih konkurencijom uopšte dok ne dovedu bar 6 igrača boljih od postojećih.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
ima li ko od sarajlija da zna kad je izvlacenje 1/8 finala kupa bih.de procunjajte ako ikako mozete.allah vas nagradio
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6-7 oktobraagalo je napisao/la:ima li ko od sarajlija da zna kad je izvlacenje 1/8 finala kupa bih.de procunjajte ako ikako mozete.allah vas nagradio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Delboy - Baric, Stepanov, Barbaric, Puza - Okic, Radovac, Rustemovic, Duljevic - Benko, Velkoski
Ako uzmemo u obzir povrede Ikandea i Kove, ovo nam je najjaci sastav. Nezz zasto ali ocekujem da Step zaigra u derbiju. Kapitensku dati Delacu, mozes mislit koji bi mu to dodatni motiv i stimulans bio...
Ako uzmemo u obzir povrede Ikandea i Kove, ovo nam je najjaci sastav. Nezz zasto ali ocekujem da Step zaigra u derbiju. Kapitensku dati Delacu, mozes mislit koji bi mu to dodatni motiv i stimulans bio...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ako Stepanov nije do sada igrao i jos nije vracen u ekipu, onda mislim da nema nista od njega za derbi! Tatomirovic-Barbaric ce vjerovatno biti taj stoperski par..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
@jokac brate, ja se opet nadam da je Jesic vidio kako kapiten ispada i da ce vratiti Stepanova u tim. Vidjet cemo za sta ce se sef odluciti, ja mu vjerujem 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
hvala antologijeeee
Niko sretniji od mene ako Jesa uspije Stepanova opet vratiti u tim, ali nisam nesto optimista povodom toga. Mislim da je on zavrsio sa nama definitivno..belosevic28 je napisao/la:@jokac brate, ja se opet nadam da je Jesic vidio kako kapiten ispada i da ce vratiti Stepanova u tim. Vidjet cemo za sta ce se sef odluciti, ja mu vjerujem

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
sta je tacno u vezi stepanova , al tacno ?? kako je doslo do suspenzije ??
ako su kriva ova dvojica prvi onda stvarno smo za zaljenje ..

ako su kriva ova dvojica prvi onda stvarno smo za zaljenje ..

Samo pozitiva.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Bio prenos na Vogosci juce.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sljedece sezone znaci 12 klubova u ligi. Kakav ce bit sistem takmicenja? Hoce biti isto kao i sad, sto bi znacilo manji broj utakmica ili ce se nesto mijenjati??
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ne zna se još ništa o sistemu takmičenjima, da Bog sačuva, pola sezone prošlo niko pojma nema kkako će izgledati iduća 

1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
mislim da je neoficijelna info da ce se igrati 22 kola. rat bi izbio da se igra trokruzno, jer se ne bi mogli dogovoriti ko ce biti domacin trecu utakmicu 
sistema za poslije 22 kola ima vise, a najbliza je da ce biti liga za prvaka, i liga za ostanak. znaci jos dodatnih 10 kola. ja bi volio da prvi i drugi idu u evropu direktno, a ostala 4 razigravaju za trece mjesto i evropu, po kup sistemu. tako bi se smanjile sanse da neko ko nema sanse da ide u evropu prodaje utakmice ovima koji se bore za titulu ili evropu.
ps. vidim nema, pored Samira, ni Mihojevica vise u repki..ne bi me cudilo da zaigra za susjede, i da oni nesto vide u njemu, kad nasi ne vide...

sistema za poslije 22 kola ima vise, a najbliza je da ce biti liga za prvaka, i liga za ostanak. znaci jos dodatnih 10 kola. ja bi volio da prvi i drugi idu u evropu direktno, a ostala 4 razigravaju za trece mjesto i evropu, po kup sistemu. tako bi se smanjile sanse da neko ko nema sanse da ide u evropu prodaje utakmice ovima koji se bore za titulu ili evropu.
ps. vidim nema, pored Samira, ni Mihojevica vise u repki..ne bi me cudilo da zaigra za susjede, i da oni nesto vide u njemu, kad nasi ne vide...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
22 utakmice pa play off
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I bilo bi najbolje tako. Play off i play out.
U Srbiji se tako igra vec ove godine, samo kod njih u play offu se bodovi dijele na pola. Znaci ako Zvezda bude imala 80 bodova na krraju a Partizan 70 u play offu zvezda ce imat 40 a partizan 35... Ne znam zasto, al eto.
Kod nas bi mozda bilo bolje nulirat bodove u play offu i play outu, da svako ima šansu
da bude zanimljivije
U Srbiji se tako igra vec ove godine, samo kod njih u play offu se bodovi dijele na pola. Znaci ako Zvezda bude imala 80 bodova na krraju a Partizan 70 u play offu zvezda ce imat 40 a partizan 35... Ne znam zasto, al eto.
Kod nas bi mozda bilo bolje nulirat bodove u play offu i play outu, da svako ima šansu

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj nulirat' , pa sto cemo igrati onda regularni dio od 22 kola? 

nije posteno, niti nulirati niti poloviti bodove, neka se nastavi sa onim koliko imas, nesto kao u Skotskoj samo sto oni ne igraju 10 dodatnih kola nego 5, ali je to najpostenije jer nema smisla da se mucis citavu sezonu napravis neku finu zalihu i onda dodje play off i sve ispusis
sto se tice derbija, bod kuca, vjerujte mi
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-na ... nak/167777

sto se tice derbija, bod kuca, vjerujte mi
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-na ... nak/167777

Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.