Sretan rođendan! Hajmo po baraž.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Gdje li je on sada, na prošlim spiskovima je bio prvi da progovori kojuAstren je napisao/la:Salihovićfanatic14 u ekstazi.
U školi vjerovatno.FaraonTM je napisao/la:Gdje li je on sada, na prošlim spiskovima je bio prvi da progovori kojuAstren je napisao/la:Salihovićfanatic14 u ekstazi.
Ima dvočas matematike.bagrcavi je napisao/la:U školi vjerovatno.FaraonTM je napisao/la:Gdje li je on sada, na prošlim spiskovima je bio prvi da progovori kojuAstren je napisao/la:Salihovićfanatic14 u ekstazi.
Ima dvočas matematike.[/quote]Ammare je napisao/la:U školi vjerovatno.bagrcavi je napisao/la:Gdje li je on sada, na prošlim spiskovima je bio prvi da progovori kojuFaraonTM je napisao/la:Salihovićfanatic14 u ekstazi
Bravo majstore, sve si rekao do u srž! Čuj 29 igrača, da nije smiješno bilo bi žalosno!Fidelis je napisao/la:Ima zamjerki na spisak,daleko od toga da nema.
Zaista ne znam kakva je ovo cirkusijada sa ovolikim brojem igraca,kome i za sto to sluzi.Jedino sto mi pada na pamet su kompenzacije koje kome.Dalje,selektor zna koji od tih 29 igraca su dopunski spisak ali to ne govori,ne znam zasto ni to.
Dalje,imaju li ovi Vranješi jos kakavog burazera,ako imaju hitno ga zvati.Ide se uz nos navijacima sa Vranjesom Ognjenom a cisto ruganje je pozivanje i njegovog brata,zaista nema potrebe za tim.7 stopera?
Zasto nema Vrančića?Opet neki trostruki aršini?
Pozitiva,Zuka i Sejo.Grahovac,oprostite ali ja ne vjerujem u njegov reprezentativni potencijal.
Menadzeri,menadzeri,mešetari,mešetari.Glave ce nam to doci.
Misliš da za Kvesu nema mjesta?bagrcavi je napisao/la:Spisak je odličan, pozvano je najbolje što imamo. Sve ostalo je zlonamjerna priča.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Lekqqq1921 i 18 gostiju.