FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

catalonia
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la catalonia » 13 maj 2010, 21:25

Član londonskog Arsenala Cesc Fabregas sve je bliži povratku u Barcelonu

13.05.2010. 19:45

Član londonskog Arsenala Cesc Fabregas sve je bliži povratku u Barcelonu, prenose španski mediji.

Mediji u Španiji tvrde da je Fabregas već članovima svoje porodice i prijateljima rekao da je pristao na četvorogodišnji ugovor sa Barcelonom, a da je jedino preostalo da katalonski klub i Arsenal postignu dogovor.

Menadžer londonskog kluba Arsene Wenger gotovo izvjesno neće stati Fabregasu na put jer je svjestan njegove želje da se vrati u Barcelonu, za koju je igrao pet sezona prije prelaska u Arsenal.

Španski mediji spekulišu da bi transfer mogao da košta oko 40 miliona eura, dok bi Jaja Ture otišao u London.

Za dovođenje Fabregasa u svoje redove u ljetnjem prijelaznom roku zainteresovani su i Real Madrid, Inter i Manchester City.
.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 13 maj 2010, 21:35

Furymaker je napisao/la:
Casillas je napisao/la:Evo Cesc tvrdi da nista nije dogovoreno i da ga niko nije kontaktirao. On je medijima rekao da ako ikad napusti Arsenal to ce biti jer odlazi u Barcu
stranicu prije sam postavio cijelu interview :)
Ah nisam ja kolega vidio da to ima u intervjuu :D

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 13 maj 2010, 21:49

ma nema frke , jel jos tko jedva ceka SP ? :$

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 maj 2010, 21:55

Furymaker je napisao/la:ma nema frke , jel jos tko jedva ceka SP ? :$

Hah. U mene je ukljucen counter ima vise od dva mjeseca. :D
Jos malo, jos malo...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 13 maj 2010, 22:07

uff , nikako docekati .
zna'l tko kako doci do Dunge , nesto zelim da ubijem tog covjeka jer nije pozvao Dinha :shock:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 maj 2010, 22:08

koji ce mu k...? samo da kvari atmosferu u ekipi.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 13 maj 2010, 22:14

Zasto bi kvario atmosferu u ekipi , pa ove sezone opet podsjeca na najbolje dane , a i ne vidja ga se cesto u barovima i slicno ,...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 maj 2010, 22:18

ja pratim milan i mogu reci da je ronaldinho na pragu stare forme. pa covjek ima 18 asistencija i 9 golova :o . a onaj ga konj ne zove.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 maj 2010, 22:19

Furymaker je napisao/la:Zasto bi kvario atmosferu u ekipi , pa ove sezone opet podsjeca na najbolje dane , a i ne vidja ga se cesto u barovima i slicno ,...
ko se ne vidja cesto po barovima? sta sam puta samo cito ove godine ronaldinjo tulumario prije utakmice, da ne pricam prije. dunga od ovoga brazila zeli naciniti radnicku momcad, i robinho mi pravi visak tu.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 13 maj 2010, 22:22

Ma ne znam , meni je jednostavno krivo sto ga nije pozvao , bas prava steta za ovo SP !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 maj 2010, 23:32

Ne pamtim kad je Brazil bio slabiji, berem ovako gledajuci po imeni koja idu na prvenstvo, cini se kako je Spanija apsolutni favorit.

Sto se tice Fabregasa, sve kad se sagleda realno treba reci da su velike sanse da dodje. Naravno, on to nije potvrdio, momak cijeni Arsenal i zato vjerovatno i suti i prica to sto prica onako diplomatski. Sto se tice toga da nije pregovarao s nekim iz Barcelono, naravno da ce reci da nije, koliko ja znam, a nisam siguran, ispravite me ako grijesim, uefa kaznjava takve slucajeve kada neki klub pregovara s igracima drugog kluba koji su pod ugovorom, ja mislim da je to tako, al nisam opet siguran kako to ide, ak neko zna nek napise. Vjerujem da je neko iz Barcelone vec dobro popricao s Fabregasom, vjerovatno su ga pitali zeli li preci jos ovog ljeta, pod kojim uslovima, mislim sta je tu cudno da Guardiola ga nazove, djes mali sta ima, kako zdravlje, picis li sta, cuj, volio bi te vidjeti u svojoj ekipi, bil volio doci, ovo ono, najnormalnije je to, samo sto se ne smije objavljivati u javnosti, a Barca i Arsenal su prijatljski klubovi, i nije stil Barcelone da takve stvari radi na silu. Ja mislim da je kaznjivo tako javno ici u pregovore, bez da se prije ne upozna klub s tim,sjecam se onog slucaja kad je Morinjo to radio sa Eslijem Kolom dok je bio u Arsenalu i pricalo se da ce biti kazne neke. Ovako, medjiji pisu o tome, moguce da su nagadjanja obicna da se prodaju novine, moguce i da ima istine, nikakvo cudo ne bi bilo da Fabregas dodje, ako je istina to 40 miliona plus Yaya, to je odlicna ponuda koja se tesko odbija, a ako je Fabregas odlucio da zeli doci, to je zavrsen poso, nije Venger lud da zadrzava igraca koji hoce da ide, a moze dobiti sjajnog igraca Yayui tolike pare da kupi jos 2 ili 3 sjajna igraca s kojima bi Arsenal mogao biti puno jaci nego s Fabregasom. Razumijem ja da je on vodja Arsenala, ali zamislite samo kakvo ce im biti Yaya pojacanje, jos ako ulozi Arsenal ko sto se govori 40 miliona plus ovih 40 od Fabregasa, za 80 miliona uz pametan odabir mogu dovesti sve sto im fali, golmana vrhunskog, stopera, veznjaka i napadaca, pa ce po meni 100 posto biti puno jaci nego sad. Pominje se tu i mogucnost da Klisi dodje u Barcu, mozda i to da se desi ko zna, ali kako god, da ne dodje ni Fabregas, ja bi volio i da Arsenal dovede dva-tri sjajna igraca i da osvoje titulu u Engleskoj.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 maj 2010, 23:36

jesam li ja ovdje jedini koji ne bi volio vidjet fabregasa u dresu barce sljedece sezone? mislim od fanova barce.

edit: barem ne u zamjenu za yayu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 maj 2010, 23:38

Wolverine je napisao/la:jesam li ja ovdje jedini koji ne bi volio vidjet fabregasa u dresu barce sljedece sezone? mislim od fanova barce.
Ja sam pola pola ako ti to ista znaci :) ,ono misljenja sam da je rano za to a i nisam za prodaju Yaye,a u neku ruku bi volio cisto zbog ovih povreda Inieste bogami se osjeti kad neigra kolko toliko...nije Kieta jos te kvalitete da ga moze zamjeniti u pravom smislu...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 maj 2010, 23:40

pa ako i fabregas dodze i ako bude u prvoj postavi zajedno s xavijem i iniestom onda cemo po utakmici primati po 5 golova
al cemo zato davati 10 :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 maj 2010, 23:41

Yaya Toure nema mjesta u Arsenalu samo ubacivanje njega u ovaj transfer dobijamo jasnu sliku da od toga nema nista .
Dio Arsenala

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 maj 2010, 23:43

Sigurno da bih volio vidjeti Fabregasa u Barci vec sljedece sezone.Ali sam ipak misljenja da je previse taj novac + Yaya.Mislim da bi i sam novac bio dovoljan,jer nije ni malo 40 mil.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 maj 2010, 23:44

40 miliona nije malo. samo sto je real ucinio da to izgleda mizerno malo.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 13 maj 2010, 23:46

daj sta serete... cuj nije malo pa jbt dali su eta i 63 miliona za ibrahimovica a za cesca da daju 40 i yayu koji cak nije ni prvotimac... stvarno smijesno ..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 maj 2010, 23:49

40-45 mil. je sasvim dovoljno za Fabregasa,ni marke vise.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 maj 2010, 23:49

Wolverine je napisao/la:40 miliona nije malo. samo sto je real ucinio da to izgleda mizerno malo.
they are basterds :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.