Ja aBd gledam iz lože.OSAge je napisao/la:ja cu umrijet...19TM87 je napisao/la:e ja ga vala necu ni slusat na radio niti citati forume, na kraju pogledam i dovidjenja prijatno...pludicu do pola 8

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja aBd gledam iz lože.OSAge je napisao/la:ja cu umrijet...19TM87 je napisao/la:e ja ga vala necu ni slusat na radio niti citati forume, na kraju pogledam i dovidjenja prijatno...pludicu do pola 8
Baja_Zvjerka je napisao/la:Imam ja dobar mob (kamera 8MP), pa ako hocete da se talite i platite meni za prijenos..
Spreman sa izginem da nekako sa nekakvom motikom drzim mobitel i preko 3G mreze Vam prenosim utakmicu..
Cijena je prava sitnica 1000 KM i jos + 500KM ako zelite da budem komentator, inace sam vrlo dobar, glas k'o u Marijana..![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA ZELJO
Kupili prolaz u kupu protiv Prijedora, prodali utakmicu Žepču da ispadne jadni Borac čiji su navijači istakli onu čuvenu parolu na prvom gostovanju u BL bla, bla, bla, bla. Meni se ti činiš kao razmaženi kontraš koji se nikad u životu nije izborio za ništa, pa ni za poštovanje al koji voli da filozofira i (neuspješno) ganja kosmičku apsolutnu pravdu koja zapravo NE POSTOJI nigdje na svijetu. Možda ti se čini da apsolutno dobro postoji ali si zapravo u zabludi.Željovac je napisao/la: Za nikad_izvini: Cijeli Jug je napustio tu utakmicu na poluvremenu!!! I ti opet imaš obraza pitati koji navijači!Koji to simpatizeri nisu bili protiv toga? To je bolje pitanje. Je li to neko slavio od navijača ŽELJE tu pobjedu Žepča?
Daj, molim te?! Igrači su 99,99%(slobodna procjena) dobili pare da to izgube i nikome nije bio ni napameti bilokakav transparent. Kad su to u istoriji svijeta igrači bili principijelniji od navijača?!
Žepce zasluženo pobjedilo i šta sad?? hajd dokaži da nijeŽeljovac je napisao/la:Uh, jesi li to pisao u jedanaestercu? Poetično, nema šta. Pročit'o si me skroz i pravo si mi ga spustio. Eh da, samo jedno pitanje. Zašto je jug izašao na poluvremenu i da li i dalje stojiš iza "misli" da su igrači zbog transparenta izgubili???
Pa slažem se definitivno...mi i jesmo igrali za svoj obraz (jer nemamo za ciji drugi) i nažalost izgubili u jednoj utakmici koja za nas apsolutno ništa nije znacila, taman da smo pobjedili i sa 10-0.Željovac je napisao/la:Trebali smo da igramo za sebe i za svoj obraz!Borac me apsolutno ne zanima. Neću ništa dokazivati. Bio sam i vidio sve, kao i čitav Jug. Nema potrebe da produžuješ ovu zamornu raspravu, sve je poprilično jasno. Misli šta hoćeš.
Evo dogovoreno je i da dodje John Cena na poluvremenu i napravi spektakl sa Osimom.. Osim ce da ga baca po terenu k'o beba zvecku..Vlak je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Imam ja dobar mob (kamera 8MP), pa ako hocete da se talite i platite meni za prijenos..
Spreman sa izginem da nekako sa nekakvom motikom drzim mobitel i preko 3G mreze Vam prenosim utakmicu..
Cijena je prava sitnica 1000 KM i jos + 500KM ako zelite da budem komentator, inace sam vrlo dobar, glas k'o u Marijana..![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA ZELJO
A da mi stavimo jos stoju-dvije, pa da prenosis u tandemu Adis Hadzic - Sasa Vugdalic?
Vlak je napisao/la:Neprilagodjen je napisao/la:postavili ste jako nezdravu osnovu za slijedece sezone jer treba vracati mnogom klubovima bodove,tako da mozete samo sanjati o nekoj dominaciji,ne mozete cak ni stadion osposobiti za evropu a pricate o zdravim temeljima za buducnost....vracate se u prosjek a naredne godine obiljezice sarajevo,siroki i borac.
Humorista sa tvoga avatara je bio uspjesan samo dok mu je Dzeri Sajnfild pisao tekst. Poslije je poceo lagano da tone kada se poceo baviti stend-ap komedijom s vlastitim tekstovima. Tvoj jedini problem je sto ti niko nema da napise nesto pametno, pa da podzonis, nego pokusavas s nekim niskim provokacijama, jer je to i jedino do cega si dobacio. Mozda bi ti naucna fantastika bolje isla, ili bajkice, ali se kani humora, pokusaja provokacija i realnog sagledavanja - jer ti ne ide. Nadji nesto u cemu si bolji.![]()
Teme sto se tice: U koliko se sati igra, uopce, utakmica u subotu (i je li u subotu, da ne bude k'o proslo kolo kada sam do petka kont'o da je subota, a ono nedjelja)? Hoce li Mesanovic biti spreman makar za jedno poluvrijeme?
Sto se tice prenosa - mozda nesto i bude. Nije da palim raju, ali ipak upalite u terminu utakmice Hayat. Ja sam 99% ubijedjen da nece, al' eto - vrijedi provjeriti.
Bash svi na trenjing,ko nedodje pisem neopravdanŽeljovac je napisao/la:Svi na trening!